«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Εμμανουήλ Λαμπράκης κατηγορεί το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη (ΑΝΤ1) για χρηματισμό

Απόσπασμα: http://www.youtube.com/watch?v=zxM3vfUoxAg


Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή (διαδικτυακό ραδιόφωνο ART FM Κύπρου, 5 Απριλίου 2013), ο πρόεδρος της οργάνωσης που εμφάνισε τα ακάλυπτα ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου των 600 δις, κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Βαλσαμάκη και κ. Αμάραντο, κατηγόρησαν το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό.

Στην εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, αποδόθηκαν βαρύτατες ευθύνες για την υποβάθμιση του θέματος των 600 δις στον ίδιο το δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Παπαδάκη, στην επίσης δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, στο Ίδρυμα Καραμανλή και στον βουλευτή της ΝΔ κ Ά. Γεωργιάδη.

Στο σχετικό απόσπασμα (http://www.youtube.com/watch?v=zxM3vfUoxAg) ο κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, με ατυχείς, υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατηγορεί το γνωστό δημοσιογράφο για το ρόλο του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες ένάντια στον γνωστό δημοσιογράφο έγιναν για να προκληθεί ο κ. Γ. Παπαδάκης και να επαναφέρει το θέμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Στην ίδια προσπάθεια επιδίδονται και οι λιγοστοί πλέον οπαδοί της οργάνωσης των Λαμπράκη – Σώρρα, αποστέλοντας μηνύματα σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Στους συνεργάτες του κ. Λαμπράκη στην υπόθεση των 600 δις συμπεριλαμβάνονται εκτός από τον φερόμενο ως δημοσιογράφο Ν. Αμάραντο, ο δημοσιογράφος του Σκάι Πιερίας κ. Ρούσσος, ο κάτοχος των ακάλυπτων “ομολόγων” Αρτέμης Σώρρας από την Πάτρα, ο κ. Αντώνης Βαλσαμάκης και ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς από την Αμερική, η κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους από την Κύπρο και ο κ. Στέφανος Βαβούρας.

Το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών έχει απαντήσει επίσημα για την πλαστότητα-ακυρότητα των εγγράφων που διακινεί η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία συνεργάζεται με διεθνές κύκλωμα απατεώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της οργάνωσης είναι η αποσταθεροποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας, ενώ ήδη ο απένταρος “επενδυτής” από την Πάτρα κ. Αρτέμης Σώρρας, έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντιόν όλων των Βουλευτών και της Τράπεζας της Ελλάδος, για τη μη αποδοχή της πρότασης του, καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν τη μήνυση του και να εξεγερθούν.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>