«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κόμικ

Ο αγαπημένος μας Δημογέροντας, κρυμμένος στα έδρανα της προανακριτικής επιτροπής, πίσω από τις κάμερες, σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις μεγάλες ρήσεις των εμπνευσμένων πολιτικών του σήμερα:
Βασικοί χαρακτήρες: Η.Κ.: Η. Κασιδιάρης, Ε.Β.: Ε. Βενιζέλος, Α.Γ.: Α. Γεωργιάδης, Ζ.Κ.: Ζ. Κωνσταντοπούλου, Δ: Δημογέροντας
Η.Κ.: Και όσον αφορά τα περί τεστοστερόνης, κύριε μάρτυς, τα είδαμε όταν βγαίνετε στο βήμα της Βουλής και λέτε «άντε καλέ», με ένα ύφος που δείχνει ασφαλώς ότι σας λείπει αυτή η συγκεκριμένη ορμόνη.
Δ: Πολύ σύγχρονη μομφή η κατηγορία για ομοφυλοφυλισμό (για το μεσαίωνα..). Άνανδρη όμως, ειδικά για την περίσσια σου τεστοστερόνη.
Ε.Β.: Αυτό το φαινόμενο της κοινοβουλευτικής αλητείας, να το αποσύρετε από μπροστά μου.
Δ: Νομίζω αγαπητέ Βασιλιά ότι η συμμορία σου την εφηύρε, και πως μέχρι και η φράση είναι δική σου ανακάλυψη!
Η.Κ.: Άντε; Άντε βρε χοντρέ τελείωνε.
Δ: Κάπου εδώ περιμένω να του κατεβάσεις και το παντελόνι, να βάλει τα κλάματα και να έρθει με τη μητέρα του αύριο στο σχολείο.
Ε.Β.: Φασίστα! Εξευτελίζεις το Κοινοβούλιο.
Δ: Πολύ έξυπνο εκ μέρους σου. Προσπαθείς να τον μειώσεις για κάτι που είναι περήφανος.. Βασιλιάς-σαΐνι. Και το κοινοβούλιο δεν εξευτελίζεται. Από τον πάτο που έχει φτάσει είναι πλέον υπεράνω.
Η.Κ.: Ετσι να μιλάς στους χαφιέδες μέσα στο ΠΑΣΟΚ, γελοίε! Χοντρέ! Να μιλάς έτσι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όχι σε εμένα!
Δ: Εύγε! Αυτός είναι ο ρόλος και ο σκοπός των Επιτροπών της βουλής, συνέχισε!
Χ. Μαρκογιαννάκης: Σας ανακαλώ το λόγο! Σας στερώ το λόγο μέχρι πέρατος της συνεδρίασης.
Δ: Τώρα θυμήθηκες και εσύ το ρόλο σου, καληνύχτα..
Η.Κ.: Έχω, λοιπόν, να δηλώσω και δημοσίως ότι είστε απατεώνες κι έχετε σκοπό τη συγκάλυψη της υπόθεσης. Γι’ αυτό το κάνετε αυτό.
Δ: Όλοι είμαστε γι’αυτό εδώ. Δεν υπάρχει υπόθεση τώρα…
Α.Γ.: Φοβόμαστε τον Κασιδιάρη επειδή βαράει μπουνιές;
Δ.: Δυνατές μπουνιές παρακαλώ.. Μπουνιές βαράει και η Ζωή..
Α.Γ.: Τι είναι η δημοκρατία; Δειλά ανθρωπάκια που φοβόμαστε πέντε φασίστες;
Δ.: Δειλά ανθρωπάκια τελεία.
Α.Γ.: Κύριε Πρόεδρε, να τεθεί θέμα στο Προεδρείο και να αποβληθεί αυτό το κόμμα από το Κοινοβούλιο αν τολμήσουν να ξαναβαρέσουν μικρόφωνα και να μας απειλήσουν με βία.
Δ.: Μάλλον κάποιος δεν έχει ιδέα πως λειτουργεί το σώμα του οποίου είναι και μέλος.
Ε.Β.: Συμβολίζετε τη δημοκρατία που πεθαίνει.
Δ.: Αν μου πεις ότι εσύ συμβολίζεις τη Δημοκρατία που αναγεννιέται θα θέλω να πεθάνω και εγώ.
Α.Γ.: Για τη γνωστή υπόθεση που ξέρει η επικράτεια, για το ότι είστε μεταξύ των άλλων δικηγόρος ενός βιαστού, κρυφό είναι; Το ξέρει το πανελλήνιο.
Δ.: Πολύ σχετικό με το ζήτημα της Επιτροπής το οποίο σας πληρώνουμε να διερευνήσετε..
Ζ.Κ.: Σε εσάς λέω, κύριε Γεωργιάδη. Το να σπιλώνετε, λοιπόν, ανθρώπους, αν το έχετε μάθει από τα γνωστά χαλκεία με τα οποία παράγετε ακόμη και πλαστογραφημένες μαγνητοσκοπήσεις, θα σας πω να το ξεμάθετε γιατί πια το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο αστικής φύσεως.
Δ.: Μια κυρία ξέρει να είναι υπεράνω και να μην εκδικείται..ποτέ! Ζωή επιπέδου.
Α.Γ.: Με απειλείτε; Με απειλείτε;
Δ.: Πάλι ανησυχώ ότι το θέμα θα λυθεί “στο σχόλασμα.”
Θ. Δρίτσας: Κύριε Βαρβιτσιώτη, ελάτε να πάρετε την Έδρα, σας παρακαλώ. Δεν είναι ρόλος Προέδρου αυτός!
Δ.: Ενώ ο Μίλτος είναι προεδράρα. Καλό..
Α.Γ.: Αει…
Δ.: Τιτάνας της Δημοκρατίας. Απόστολος της Διανόησης και του υψηλού πνεύματος. Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης, Δημογέροντας, Α. Γεωργιάδης.
Ζ.Κ.: Εξαφανιστείτε, λοιπόν.
Δ.: Κανείς δεν έχει καταλάβει ότι δεν πληρώνονται για να είναι εδώ και να αποβάλλει ο ένας τον άλλο;
Χ. Μαρκογιαννάκης: Η συνεδρίαση δεν αρμόζει ούτε στο κοινοβούλιο της Ουγκάντα.
Δ.: Χρηστάρα μάλλον δεν έχεις ιδέα για την Ουγκάντα.. Έχεις ιδέα για οτιδήποτε, αναρωτιέμαι;;;
Α.Γ.: Όχι, δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε. Εγώ θέλω να πάω σπίτι μου.
Ζ.Κ.: Ποιος σας κρατάει
Δ.: Η τέλεια καληνύχτα..
Για τη Δημοκρατία
— Δημογέροντας

 http://us5.campaign-archive2.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>