«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική

Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί.
Οι έρευνες που πραγματοποιούνται από τους τοπικούς δημοσιογράφους δεν εντόπισαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα σε αυτές τις περιοχές και, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία πειστική εξήγηση για τη φύση του φαινομένου.
Τι συμβαίνει;
Ο Mark Castner, διευθυντής του σεισμογραφικού σταθμού του Braun-Ruddick στο Canisius College, δήλωσε στο WIVB-TV ότι οι έκρηξεις μπορεί να συνδεθούν με ένα σεισμό, ή έκρηξη από λατομείο ή και υπόγειες κατασκευές. Για την ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν κοίλες περιοχές, και θα μπορούσε να βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μίας μυστικής υπόγειας εγκατάστασης;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο infowars.com, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ θα κατασκευάσει ένα εκτεταμένο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες για να εμφυτεύσει ένα “λεωφορείο” ώστε να μετακινεί στις υπόγειες στοές πυρηνικά σιλό πυραύλων που μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε μια πιθανή επίθεση.
Το έργο έχει ένα τεράστιο λαβύρινθο από υπόγεια τούνελ, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές για την έναρξη των διαφόρων σταθμών, διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Νέοι σταθμοί θα κατασκευαστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά μήκος της διαδρομής ώστε να μπορούν να μεταφέρουν πυραύλους για κάθε είδους σενάριο Αποκάλυψης. Το κινητό σύστημα θα πρέπει να μπορεί να αντέχει στην έκρηξη, όπως και στην επιφάνεια να υπάρχει η σωστή αντίδραση σε περίπτωση επίθεσης του εχθρού.
Η ανθρωπότητα συνεχίζει να αναπτύσσει όπλα μαζικής αυτοκαταστροφής
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Στρατηγικών Μελετών της Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Keir A. Leiber, αναπληρωτής καθηγητής στο Edmund A. Walsh και στη Σχολή Διπλωματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Georgetown, και ο Daryl G. Press, αναπληρωτής καθηγητής της κυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Ντάρτμουθ, έχουν διαπιστώσει ότι ο κίνδυνος της χρήσης των πυρηνικών όπλων αυξάνεται σε μελλοντικές συγκρούσεις.
“Στις επόμενες δεκαετίες, η χρήση των πυρηνικών όπλων κατά τη διάρκεια συμβατικών πολέμων, θα είναι πολύ πιο εύκολη από ότι στο παρελθόν,” γράφουν οι συντάκτες. “Υψηλής ακρίβειας συστήματα, νέες τεχνολογίες αναγνώρισης αλλαγή μεγέθους των πυρηνικών οπλοστασίων, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, έχουν κάνει τις επιθέσεις με πυρηνικές κεφαλές πολύ πιο πιθανές.”
Εν ολίγοις, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα παράδοξο της ιστορίας. Μέχρι πριν από μια δεκαετία, η “απόψυξη” μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φάνηκε να εγκαινιάζει μια νέα εποχή ειρήνης και χαλάρωσης. Προφανώς, η νέα γενιά πολιτικών είναι πολύ πιο πολεμοχαρείς από τους προκατόχους τους.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι εξωγήινοι δεν έρχονται ακόμη σε επαφή με την ανθρωπότητα ως ευφυής και αισθανόμενα όντα, θα διατηρούσαν σχέσεις με έναν τόσο ηλίθιο και τόσο καταστροφικό πολιτισμό;
http://www.apocalypsejohn.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>