«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως να βρει το δρόμο του ο ΕΛΛΗΝΑΣ; Ο διχασμός και η διάσπαση σε όλο της το μεγαλείο!!!

Σχετικά με το Μάραθων 13. Ας τελειώνουμε με τις συγχύσεις και τους αποπροσανατολισμούς.

cebcceb1cf81ceb1cf84ceb7cebfcebd2013_940
του  Δημήτρη Καζάκη
Το Μάραθων 13 καταρχάς δεν είναι κίνημα. Κίνημα σημαίνει οργάνωση, μαζική λαϊκή οργάνωση και πάλη για συγκεκριμένο στόχο. Το Μάραθων 13 ακολουθεί την γνωστή και πλήρως αποτυχημένη λογική των χάπενινγκ, όπως π.χ. ήταν οι 300 Έλληνες που κάποτε μάζευαν υπογραφές στο Σύνταγμα – αλήθεια τι απέγιναν; – και άλλα παρόμοια φαινόμενα.
Τους στόχους που προβάλει τους ξεφτιλίζει στην λαϊκή συνείδηση και δεν τους προωθεί. Η ανατροπή και η Συντακτική Εθνοσυνέλευση οφείλει να είναι έργο του ίδιου του λαού ο οποίος έχει αυτοοργανωθεί για να διεξάγει τον αγώνα του ενάντια στο καθεστώς. Συνεισφέρει το Μάραθων 13 κάτι σε όλα αυτά; Όχι.
Αντίθετα προσπαθεί να “κάψει”πολύ σοβαρά προτάγματα και αιτήματα καταγράφοντας τα στη συνείδηση ευρύτερων μαζών ως αιτήματα και προτάγματα γραφικών. Όποιος νομίζει ότι δια του διαδικτύου και με χάπενινγκ μπορεί να υπάρξει ανατροπή του καθεστώτος, τότε ζει σε άλλο κόσμο, στον εικονικό κόσμο του μακάριου ύπνου του.
Το ΕΠΑΜ δεν θα φορτωθεί την ευθύνη μιας ακόμη αποτυχίας αυτής της λογικής που ποτέ δεν υπηρέτησε. Το ΕΠΑΜ δεν πρόκειται να συνδράμει σε ένα ακόμη φιάσκο για να καταγραφεί ως γραφικό αυτό και τα προτάγματά του στη συνείδηση αγωνιστών και λαού. Το ΕΠΑΜ δεν πρόκειται να ξεφτιλίσει το αίτημα της ανατροπής, του νέου συντάγματος και της συντακτικής εθνοσυνέλευσης που οφείλουν να είναι οι κορυφώσεις της μαχητικής αναγέννησης ενός ολόκληρου λαού, σε παρωδία ψηφοφοριών δια του διαδικτύου και σε μαζώξεις περίεργων που νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν – ελέω διαδικτύου – τον ελληνικό λαό.
Το ΕΠΑΜ έχει την δική του δουλειά, τον δικό του τρόπο δράσης μέσα στον λαό, που έχει αποδειχτεί πολύ πιο σίγουρος και συνεπής. Άλλωστε το ΕΠΑΜ μπορεί να γεννήθηκε από τις πλατείες, αλλά παραμένει σταθερό και συνεχίζει σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο γεννήθηκε από το ίδιο λίκνο. Δεν περιμένει πότε θα λαλήσει ο πετεινός για να οργανώσει κάποιο χάπενινγκ δια του διαδικτύου.
Ο τρόπος του είναι ο οργανωμένος μαζικός λαϊκός αγώνας. Κι σ’ αυτόν τον τρόπο θα επιμείνει αταλάντευτα και με προσήλωση – παρά τα προβλήματα και τις αδυναμίες του, ή μάλλον παλεύοντας ταυτόχρονα να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις αδυναμίες του – γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ο πιο σίγουρος και ο πιο σύντομος δρόμος για την απελευθέρωση του λαού από τα δεσμά. Τα υπόλοιπα είναι είτε για γραφικούς επαναστάτες του διαδικτύου, είτε για επίδοξους παραγοντίσκους που επιδιώκουν την εφήμερη δημοσιότητα. Όπως και να έχει δεν μας αφορούν.
http://epam-patras.net/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>