«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Λαμπράκη η σχιζοφρένεια είναι κουσούρι που φαίνεται εκ του αποτελέσματος, στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι παραμορφωμένες διάνυες και δεν τους υποψιάζεται κανένας!

 

Ο ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ

Θα σας μαλώσω,  ιατρός και να μην έχετε ζητήσει την συμπαράσταση εξειδικευμένων συναδέλφων σας νευρολόγων – ψυχιάτρων;;;

Μου είπατε ότι σας πληροφόρησαν η ΚΥΠ ,  ΜΟΣΑΝΤ, η cia, η KGB Ότι είμαι ένας αμόρφωτος πολιτικός μηχανικός!
Όταν σας δήλωσα ότι είμαι ένας απλός ηλεκτρολόγος στην ταυτότητα μου, το γυρίσατε στο τσάμικο, ότι είμαι κατώτερο ον που δεν αξίζω σχολιασμού, ότι  έχω καθοδηγητές, ότι παίζω τον ρόλο και εντολές  κάποιων, ότι τα παίρνω και πολλά άλλα γελοία!

Σας πληγώνει αφάνταστα ότι υπάρχουν ακόμα ανιδιοτελείς πατριώτες.

Δεν πειράζει θα σας περάσει με μια καλή ψυχιατρική θεραπεία και ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ.

Σας κατάλαβα,  το προσφιλές σας θέμα είναι λάσπη στον ανεμιστήρα και κυρίως αυτό που μας κατηγορείτε το επιδιώκετε διακαώς εσείς,  να συντηρούμε το θέμα, να σας κάνουμε διαφήμιση.

Εμείς σας δίνουμε στοιχεία με έγραφα και εσείς βρισιές, έτσι φέρονται οι ένοχοι, όταν στριμώχνονται!!!

Πληροφοριακά να σε ενημερώσω ότι όσα πανεπιστήμια και να έχεις βγάλει είσαι μπροστά μου πολύ μικρός, διότι εγώ έχω βγάλει το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο που λέγεται τιμιότητα και πατριωτισμός, θυσιάζοντας πολλές φορές τα πλούτοι και την ζωή μου, έχω μια βιβλιοθήκη 6 χ 4 και την έχω ξεκοκαλίσει, έβγαλα το σχολείο της κοινωνικής μόρφωσης με άριστα και τόνο, αλλά το βασικότερο προτέρημά μου είναι η πατρίδα μου, μου απαγορεύει ρητά να σκύβω, να γλύφω και να προδίδω και με αυτό πορεύομαι!
Το θεωρώ ντροπή να απολογούμαι σε σένα, αλλά δεν το κάνω για σένα αλλά για τους αναγνώστες μου, για τους συνεργάτες  μου και  φίλους,  όπως και τον Κύριο Χατζηθεοδώρου  που τους αγαπώ αληθινά! Και με εξαγριώσατε περισσότερο πιάνοντας στο στόμα σας έναν άνθρωπο πατριώτη που δεν σας ενόχλησε ποτές.

Επί του θέματος, αν δεν είσαι προδότης εσύ και η παρέα σου  να απαντήσεις μονολεκτικά χωρίς υπεκφυγές και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως θα σου κάνω και εγώ τις ερωτήσεις!

Αν η Ελλάδα αποφάσιζε αύριο να δει αν έχει αξία το ομόλογο σας θα πρέπει να το ενεργοποιήσει για να το διαπιστώσει;
Και κατά την ενεργοποίηση ο κάτοχος του ομόλογου μπορεί να διεκδικήσει τόκους μέχρι να αποδειχτεί η γνησιότητα του;
Αυτές τις ερωτήσεις θα πρέπει να τις απαντήσετε μονολεκτικά προς τον Ελληνικό λαό για να ξέρει αν είσαστε σωτήρες ή απατεώνες; Και μαζέψτε τον  Σωτήρα σας που γυρνά στα ιντερνετικά ραδιόφωνα  και υπόσχεται εν μέσω κραυγών, ραντεβού για να αγοράσει την Ελλάδα και δεν εμφανίζεται, μέχρι πότε θα λέει ψέματα;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>