«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλλαγή πορείας

 

Να αγιάσει το στόμα σου!!!

Μέχρι σήμερα ζητούσε από αυτούς που ξέρουν να δρουν μέσα στο άσχετο πλήθος για να τραβήξουν τους δεύτερους μπρος. Ήρθε η ώρα του τέλους της αυτής πορείας, τώρα, όσοι ξέρουν θα βρίσκονται/δρουν ΜΟΝΟ με αυτούς που ξέρουν, και αν θέλει ο άσχετος να σωθεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πρέπει να κουνήσει το χεράκι!! ΑΝ θέλει να σωθεί.. αλλιώς ψόφο.
Με παράδειγμα: Πήγαμε στο Κερατσίνι να κάνουμε κατάληψη σ’ ένα χωράφι του δήμου για να φτιαχτεί αλληλέγγυο μποστάνι για να τρέφονται όσοι έχουν ανάγκη, ή/και να ανταλλάσσονται προϊόντα, και/για να μην είναι απαραίτητα τα χρήματα για να ζήσουμε.
Το ουτοπικό αυτό διάβημα έγινε πού; Σε μία γειτονιά που ο κόσμος της πιστεύει ότι δεν έχει καν το δικαίωμα να διαφωνήσει, να πει όχι!! και πας Καραμήτρο εσύ να του μιλήσεις για κατάληψη και για γη που δικαιωματικά του ανήκει!!!
Κοίτα τώρα πώς μου ήρθε η φαεινή της αλλαγής πλεύσης. Κανείς (φυσικά) από την γειτονιά δεν ήρθε να σκάψει δικό του μέρος γης για να φυτέψει τα ζαρζαβατικά του, κι ενώ όλοι ρώτησαν κι ενημερώθηκαν για το διάβημα. Κι ενώ θεωρητικά όλοι συμφωνούν με τα λεγόμενα (η γη ανήκει στον λαό της κι όχι στους προδότες, και δεν έχουν δικαίωμα να την ξεπουλούν κλπ), ουσιαστικά (στην πράξη) περιμένουν να δουν τι θα πάει στραβά!! Αν θα μας συλλάβουν, αν βαρεθούμε, περιμένουν να μην μεγαλώσουν τα φυτά, να αποτύχουμε. Πάρα πολύ ωραία… Χθες, μία φίλη μου είπε, θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται όταν βγει η σοδειά, αν αρχίσουν να παίρνουν προϊόντα…… Κάτσε μισό λεπτό φίλε μου. Κάποιοι άνθρωποι έχουμε ξεπατωθεί στο χωραφάκι, οι γείτονες έρχονται μόνο για να πουν την εξυπνάδα τους ή για να μας πουν ότι θα αποτύχουμε ή για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους δώσουμε την παραγωγή για να φιλοτιμηθούν να πάρουν τη ζωή ΤΟΥΣ στα χέρια τους;;;;; Να τους παρακαλέσω για να σωθούν;;; Μη σώσουν!!!
Στο σημείο αυτό να πω ότι μέχρι σήμερα ήταν σωστό που ήμασταν έξω (στο άσχετο πλήθος) όσοι ξέραμε, έπρεπε να φαίνεται το νέο που μόλις πρόβαλε, διότι οι περισσότεροι δεν είχαν πρόσβαση στο ίντερνετ, και τα μήντια δείχνουν την πραγματικότητα που συμφέρει τους προδότες. Ωραία, σύμφωνη, βγήκαμε, δείξαμε, είδαν.. Τέλος!! Όσο μένω τόσο τους καταστώ τεμπέληδες, χαραμοφάηδες. Όσο μένω, περιμένουν από μένα να τους σώσω.
Από τούδε και στο εξής θα είμαι μόνο με τους ίδιους μου, αυτούς που καταλαβαίνουν την νέα γλώσσα, ξέρουν τι σημαίνει αναλαμβάνω τη χώρα μου, ξέρουν τι σημαίνει αυτοδιαχείριση, ξέρουν τι σημαίνει βιολογικός σπόρος, ξέρουν ότι τους απαγορεύουν, ξέρουν ότι είναι χρέος μας να παλέψουμε για όλα όσα παρανόμως ψήφισαν, ξέρουν τι σημαίνει ανταλλάσσω, τι σημαίνει αχρήματη οικονομία, τι σημαίνει αυτάρκεια. Θα είμαι/δρω με αυτούς που δεν χρειάζεται να κάνω μετάφραση!!!
Οι λοιποί να μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!! Κανείς να μην τους σώζει!!!!!! Αν θελήσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να σωθούν θα πρέπει ΕΚΕΙΝΟΙ να σε παρακαλέσουν να τους δείξεις πώς.
Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>