«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα δειλά ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, φωνάξαμε ΜΠΡΑΒΟ στα παλικάρια τους ΚΥΠΡΙΟΥΣ… δεν ΜΑΣΑΝΕ… δεν είναι προδότες???

Κάνανε τους δύσκολους στο κατέβασμα του παντελονιού και σήμερα κατεβάσατε και το σώβρακο για ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ!!! ΜΝΗΜΟΝΙΟ το λένε τώρα!!!

Γ.NΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΠΡΟΣ Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ EUROGROUP: «Δεκάρα δεν δίνω για σένα. Τσα-κίσου φύγε»!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αξίζει σε έναν πρόεδρο που ξεπουλά εν ψυχρώ μια ολόκληρη χώρα, συμπεριφέρθηκαν οι νεοαποι-κιοκράτες της ΕΕ στον πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη κατά το γεύμα όπου δήθεν «απείλησε» με παραίτηση:

 »Δεν δίνω δεκάρα για το πολιτικό σου μέλλον. Τσακίσου και φύγε αν θέλεις. Μόνο το ευρώ με ενδιαφέρει» του απάντησε ο χοιροτρόφος, υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάϊσελμπλουμ, μη σεβόμενος καν την ηλικία του Κύπριου προέδρου.

Αυτό αποκαλύπτει η WSJ η οποία συμπλήρωσε ότι ανάλογη συμπεριφορά είχε και ο Β. Σόιμπλε.

Εν συνεχεία του επέβαλαν ότι δεν θα περάσει καν την συμφωνία από την Βουλή (και η νέα συμφωνία ήταν βέβαιο ότι θα απορριπτόταν και η Κύπρος θα έσπαγε τα δεσμά της ευρωζώνης).

Διαγραφές δανείων από την Τράπεζα Κύπρου:
– στην ξενοδοχειακή εταιρεία Τ.Η.Ε. (συνδέεται με το ΑΚΕΛ): δάνειο 2,8 εκατ. ευρώ
– στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία χαρίστηκε δάνειο 193.000 ευρώ
– στην εταιρεία Ν.Μ.G. (συνδέεται με κορυφαίο στέλεχος ΑΚΕΛ) χαρίστηκε δάνειο 11.000 ευρώ

– στον Π.Π., γνωστό πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, διεγράφη δάνειο 101.000 ευρώ

– στην εταιρεία At.ltd. (συνδέεται με βουλευτή του ΔΗΣΥ) διεγράφη δάνειο 11.000 ευρώ

– στην εταιρεία Cy.Ind.Ltd, η οποία ανήκει σε αδελφό πρώην υπουργού του ΔΗΚΟ, διεγράφη δάνειο 1,28 εκατ. ευρώ

– στον Π.Γ., γιο πρώην υπουργού του ΑΚΕΛ, διεγράφη δάνειο 2.000 ευρώ

– στη Σοφ. Χ., πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, διεγράφη δάνειο 26.000 ευρώ

– στον Ευ.Σ., πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, διεγράφη δάνειο 16.000 ευρώ

– σε δήμαρχο του ΑΚΕΛ διεγράφη δάνειο 17.000 ευρώ

– στη Λ.Π., νύφη βουλευτή ΔΗΚΟ, διεγράφη δάνειο 330.000 ευρώ

– σε πρώην υπουργό, πρόεδρο κόμματος, στέλεχος του ΔΗΣΥ με εταιρεία, διεγράφη δάνειο 399.000 ευρώ.
Στην Ελληνική Τράπεζα:

– η εταιρεία T.Trading Co Ltd του Ν.Κ., βουλευτή μικρού κόμματος, από δάνειο 1.654.000€, τον Δεκέμβριο του 2008 διαγράφηκαν 543.000€.
Στη Λαϊκή Τράπεζα:

– διαγραφή χρέους 39.000 € 2012 για τον Αρ.Γ. πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ

– διαγραφή οφειλής του ύψους 71.000 € τον Ιούνιο του 2011 για τον Αν.Γ. πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ

– 54.000 € διαγράφηκαν από οφειλή του Σ.Χ., πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ (του είχε διαγραφεί χρέος και από την Κύπρου)
– εταιρεία όπου κορυφαίος Κύπριος πολιτικός διαθέτει το 51% των μετοχών της, εμφανίζεται να έχει κάνει συμφωνία για διαγραφή χρέους ύψους 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων με την υποσημείωση πως η διαγραφή έχει υπολογιστεί για το 2014
– στην Π.Α., πρώην σύζυγο κορυφαίου υπηρεσιακού στελέχους του ΥΠΕΞ, Ν.Α., διαγράφηκε το 2010 οφειλή 18.500 €

– σε εταιρεία που ανήκει στον εν ενεργεία πρέσβη Π.Ν. διαγράφηκε το 2012 το ποσό των 14.000 €. >>

Με αφορμή την απάτη του Χρηματιστηρίου το 1999, υπό την τότε ιδιότητα μου ως Προέδρου του Συνδέσμου Επενδυτών, και αφού εξάντλησα κάθε ένδικο μέσο και διπλωματική γλώσσα και απέτυχα να πείσω την Δικαιοσύνη, τον Γενικό Εισαγγελέα και την πολιτική εξουσία να αποδοθεί δικαιοσύνη, άρχισα έναν ατέλειωτο πόλεμο μέσω διαδικτύου (Τα βρώμικα ΜΜΕ ποτέ δεν δίνουν πρόσβαση σε πολίτες που τολμούν) για να απαξιώσω και να εκθέσω την διεφθαρμένη δικαιοσύνη και το κομματικό κατεστημένο στα μάτια των πολιτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>