«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια ποιοι θα φέρουν την αλλαγή σε αυτήν τη χώρα;;;

Έχω τους φίλους μου όπως τον Χατζηθεοδώρου που μας λέει για τις Πλέμπες!!! Αλλά δεν μας λέει για τους δούλους!

Δεν μας λέει για τα εκατομμύρια Έλληνες εδώ και στην Κύπρο που έχουν πέσει στα τέσσερα και γλύφουν τους σφαγείς τους!

Δεν μας μιλά καθόλου για τους μοναδικούς σύγχρονους δούλους Έλληνες!

Δεν μας μιλά για τα ευγενικά και ειρηνικά δουλάκια τους Έλληνες,  που οι νταβατζήδες τους λένε δεν με νοιάζει αν πεθάνεις και εσύ και τα παιδιά σου και οι γονείς σου!

Εδώ συμβαίνουν τρελά και μοναδικά πράγματα!!!

Σβήνουμε των κολλητών τα δάνεια και δεν χρωστάνε!
Παίρνουν τα λεφτά μου με υποχρεωτικό κούρεμα (κλοπή) και στην ίδια τράπεζα έχω και δάνειο και τους λέω ρε παιδιά αφού μου παίρνετε τα λεφτά πως θα πληρώσω τα δάνεια;;;

Να κόψεις το λαιμό σου αλλιώς θα σου πάρουμε ότι έχεις και δεν έχεις ή θα πας φυλακή άμα δεν έχεις να πληρώσεις το δάνειο!

Μα ρε απατεώνες, δολοφόνοι, γενίτσαροι, είχα δικά μου λεφτά και μου τα πήρατε!!!!

Ένα παράδειγμα από τα χιλιάδες ανήκουστα που συμβαίνουν και τώρα που βλέπουν ότι τα δουλικά οι Έλληνες είναι παραμύθια δημοκράτες επαναστάτες πολιτισμένοι, θα την επεκτείνουν την σφαγή σε όλοι την Ευρώπη και μετά σε όλο τον κόσμο!
Η Νέα Τάξη τα έχει χαμένα πόσο εύκολα πηδάει τους Έλληνες που φοβόταν ότι θα της χαλάσει την δουλειά!
Τώρα μας πηδάνε και οι κότες φανερά!
Έχουν εγκατασταθεί οι προδότες και νταβατζήδες στην ίδια την βουλή τον ναό της άλλοτε δημοκρατίας!
Αγαπητέ φίλε Χατζηθεοθώρου είμαστε λαός ανάδελφος το βλέπεις πουθενά;;;
Τι διάολο όλοι από κλούβια αρχ@@@α βγήκαμε;;;

Τι διάολο όλοι μεταλλαγμένοι δούλοι μείναμε σε αυτήν την περήφανη χώρα;;;
Δεν ντρεπόμαστε ορέ που πατάμε αυτό το ιερό χώμα και το ντροπιάζουμε;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>