«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι να ρωτήσω ποιοι έχουν μείνει στο ΕΠΑΜ;;; Ο Καζάκης!!!!!!!!!

Ανακοίνωση από Επαμίτες

Έχοντας ως αφετηρία το κείμενο της Π.Γ. για τον ακραίο ατομικισμό, με το οποίο είμαστε σε ευθυγράμμιση, και πιστεύοντας απολύτως ότι το «πακέτο» των 5 προταγμάτων του ΕΠΑΜ αποτελούν τη μόνη λύση στο πρόβλημα της χώρας και με δεδομένο ότι:
o   Η παρουσία όλων μέσα στο Μέτωπο δεν συνάδει ούτε με τον μετωπικό χαρακτήρα του αλλά ούτε και συμβαδίζει με τις οδηγίες των οργάνων του.
o   Παρατηρούνται φαινόμενα ατομικισμού τα οποία έχουν καταδειχθεί με σαφήνεια από την Π.Γ.
o   Τα κεντρικά όργανα σαφέστατα έχουν πρόβλημα με τη διάδοση θεμάτων, ιδεών και τρόπου λειτουργίας προς τους πυρήνες, με αποτέλεσμα η όποια δουλειά ή αποτέλεσμα υπάρχει να αποτελεί θέμα προσωπικής δουλειάς και φιλότιμου των όποιων αγωνιστών
Έχουμε να παρατηρήσουμε ότι το ΕΠΑΜ δεν κινείται με εκείνο τον τρόπο οργάνωσης  ώστε να καταστεί φορέας υλοποίησης των προταγμάτων του.
Επιπλέον η πρόσφατη περίπτωση του σ. Καζαντζίδη ανέδειξε και μια ακόμη πτυχή ενός γενικού προβλήματος: την μη κατανόηση, από όλα τα μέλη, της διάταξης μάχης για την οποία τα όργανα του Μετώπου έχουν κατ΄ επανάληψη αναφερθεί. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέλευση του πυρήνα του όπου τέθηκε θέμα διαγραφής του αφού πρώτα εξετάσθηκαν όλα τα εις βάρος του στοιχεία για ξεκάθαρη μη μετωπική δράση καθώς το κουτσομπολιό και η διάδοση πληροφοριών προς κάθε κατεύθυνση ήταν σε υπερθετικό βαθμό, εντούτοις δεν στάθηκε δυνατή η διαγραφή του. Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι υπονομεύει εκτός από τους συναγωνιστές του και το ΕΠΑΜ στο σύνολο του.
Εκτιμώντας ότι με τέτοιους συναγωνιστές θα είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι και διαβλέποντας ότι δεν υπάρχουν διαδικασίες εξυγίανσης του Μετώπου από τέτοιου είδους «αγωνιστές»-νοοτροπίες  δηλώνουμε παραίτηση από τις γραμμές του Μετώπου έχοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση των προταγμάτων του στη βάση της οργάνωσης του ίδιου του λαού.
Οι υπογράφοντες την παραίτηση:
Χωλόπουλος Σωκράτης
Κατράνας Γιώργος
Τσιφωντίδης Φώτης
Γεωργακόπουλος Γιάννης
Πολίτης Γιώργος
Χρονόπουλος Δημήτρης
Παγκούτσος Νικόλαος
Πάντος Γιώργος
…………………………………..
Κων/νος Δ Κανελλόπουλος

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>