«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαλογος μεταξη Σώρρα και Γιαλτουρίδη.

Σχετ:  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ!  Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: τον παρακάτω διάλογο δεν επιτρέπετε να τον διαβάσουν ανήλικοι!!!

Μάκη,
Δεν με κατάλαβες.  Όταν σου γράφω κάτι εγώ, θέλω να το διαβάζεις πολύ προσεκτικά.  Εγώ δεν μίλησα για κανέναν άλλον παρά για εμένα και εσένα. Άσε τους άλλους.  Εγώ ούτε τον Λαμπράκη θέλω, ούτε τον Βαβούρα θέλω. Μόνο εσένα θέλω.  Και να είσαι σίγουρος ότι εγώ και εσύ θα τρακάρουμε κάποια στιγμή.  Που και πότε το ορίζω εγώ.  Εγώ αποφασίζω Μάκη.  Διότι όταν παίζεις με εμένα παίζεις εκτός έδρας.  Πάντα.  Και να είσαι σίγουρος ότι θα τρακάρουμε.  Και όχι αργά τη νύχτα αλλά μέρα μεσημέρι.  Εγώ και εσύ.  Έτσι άσε τους άλλους.  Δεν μετράει κανείς άλλος.  Μόνο εγώ και εσύ Μάκη.
Θέλετε να πλουτίσετε εις βάρος της Ελλάδας, ε; Το κόλπο σας το ξέρουμε. Το Colpo Grosso το ξέρουμε. Τέτοια προδοσία είναι πρωτοφανές στην ιστορία μας.  Ξεπεράσατε και τους πολιτικούς. Και το μεγαλύτερο γαμώτο είναι που πουλάτε πατριωτισμό για να πετύχει η προδοσία σας. Αυτό με τσατίζει το περισσότερο. Το κόλπο σας δεν θα πετύχει, για αυτό να είστε σίγουροι.  Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι λεπτομέρειες του Colpo Grosso θα βγούν στον αέρα.
60 ημέρες θέλεις ε κοπρόσκυλο;  Πλατφόρμες ε αλήτη; Έλεγχο χρεογράφων με συγκεκριμένη διαδικασία θέλετε ε τσογλάνια; Εσείς οι ίδιοι μας το αποκαλύψατε το Colpo Grosso δίχως να το καταλάβετε.
Εγώ και εσύ Μάκη.  Ασε τους άλλους.  Δεν μετράει κανείς άλλος.  Μόνο εγώ και εσύ Μάκη.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Date: Tue, 26 Mar 2013 17:23:21 +0000
From: comgatesa@yahoo.gr
Subject: Σχετ: Σχετ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ! Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
To: ggialtouridis@hotmail.com
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ  ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ  ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

Απο: Georgios Gialtouridis <ggialtouridis@hotmail.com>
Προς: Σώρρας <comgatesa@yahoo.gr>
Στάλθηκε: 6:49 μ.μ. Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013
Θέμα: RE: Σχετ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ! Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
Δεν θα σε ξεβρακώσω μόνο ρε κωλόγυφτε αλλα θα σε στείλω και στο νοσοκομείο για ράψιμο στη σούφρα.

Date: Tue, 26 Mar 2013 15:27:36 +0000
From: comgatesa@yahoo.gr
Subject: Σχετ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ! Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
To: ggialtouridis@hotmail.com
ΟΡΕ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ  ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΝΙΞΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Απο: Georgios Gialtouridis <ggialtouridis@hotmail.com>
Προς: Σώρρας <comgatesa@yahoo.gr>
Κοιν.: elambrakis@yahoo.com; vikychar@yahoo.com; Νίκος Γεωργαντζάς <georgantzas@fordham.edu>; aleioannis@yahoo.gr; papadlaw@otenet.gr; frminfo@gmail.com; yiayioula@yahoo.com; diamondtrades@netscape.net; astron@astron.gr; el.emman@hotmail.com; ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ <kostas@arxaiaithomi.gr>; Εμμανουήλ Σαρίδης <info@berlin-athen.eu>; pyrron@otenet.gr; Angelos Angelatos <angelo@greekvoice.us>
Στάλθηκε: 3:47 μ.μ. Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013
Θέμα: Σχετ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ! Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
Σώρρα, Λαμπράκη & Σια,
Επιμένω να μου απαντήσετε.  Το κλίμα της παραπλάνησης που δημιουργείτε ποιους εξυπηρετεί;  Την Merkel, τους Τούρκους η τον Σόρος;
Σας παραπέμπω στις 27η, 28η και 29η στροφές του Ύμνου εις την Ελευθερίαν:
27
και σ’ εσέ καταγυρμένος,
γιατί πάντα σε μισεί,
έκρωζ’ έκρωζ’ ο σκασμένος,
να σε βλάψει, αν ημπορεί.
28
΄Αλλο εσύ δεν συλλογιέσαι
πάρεξ που θα πρωτοπάς·
δεν μιλείς και δεν κουνιέσαι
στες βρισιές οπού αγρικάς
29
σαν το βράχο οπού αφήνει
κάθε ακάθαρτο νερό
εις τα πόδια του να χύνει
ευκολόσβηστον αφρό
Η προδοσία δεν θα περάσει.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

From: ggialtouridis@hotmail.com
To: comgatesa@yahoo.gr
CC: elambrakis@yahoo.com; vikychar@yahoo.com; georgantzas@fordham.edu; aleioannis@yahoo.gr; papadlaw@otenet.gr; frminfo@gmail.com; yiayioula@yahoo.com; diamondtrades@netscape.net; astron@astron.gr; el.emman@hotmail.com; kostas@arxaiaithomi.gr; info@berlin-athen.eu; pyrron@otenet.gr; angelo@greekvoice.us
Subject: Σχετ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ! Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
Date: Sun, 24 Mar 2013 21:59:32 -0400
Μάκη,
Μπορούμε να διαβάσουμε την παρακάτω είδηση βόμβα και από κανένα πρακτορείο της Νέας Ζηλανδίας αντί μόνο από τους Πισατίδη και Αμάραντο; Η μήπως χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε κανένα μυστικό κωδικό για πρόσβαση;
Τέτοια είδηση πρέπει να είναι πρωτοσέλιδο.  Όπως και η κατάθεση των 20 δισεκατομμυρίων της οποίας απόδειξη καταθέσεως ακόμη περιμένουμε.
Η Κύπρος καίγεται και εσείς επιμένετε να κοροϊδεύετε και να προκαλείτε τον λαό.  Το κλίμα της παραπλάνησης που δημιουργείτε ποιους εξυπηρετεί;  Την Merkel, τους Τούρκους η τον Σόρος;  Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ!  Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!
5σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 9:52 μμ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ http://www.artfmradio.com/ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END !
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 17.5ΔΙΣ…!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΛΛΑ 17.5 ΔΙΣ,ΣΥΝΟΛΟ 35 ΔΙΣ
ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ…!
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/pagkosmia-bomba-swrra-h-n-zhlandia-dehthke-bohtheia-ths-end-kai-.html
Μοιραστείτε το!

1 comment to Διαλογος μεταξη Σώρρα και Γιαλτουρίδη.

  • ΧΡΗΣΤΟΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    12 ώρες
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ . . ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ .. ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ .. ΡΗΝΟΣ … ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ και λοιποι ….που το ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ . . ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ :
    Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
    . – I S I N X S-1067446028 YΨΟΥΣ 2,557 ,000,000 . ΛΗΞΗΣ 15- 8 – 2014
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ . ΣΥΝ . 12 % εις ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    δηλαδη = 13, 5 %
    ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ . .
    ΜΕ ΝΕΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
    – I S I N X S 1090434785 . `ΥΨΟΥΣ 1, 900, 000 , 000. ΛΗΞΕΩΣ 13 / 11 / 2014..
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ 13,5 %
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 2291 / 27 / 8 2014
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ [ οδδηχ . Τ τ Ε . Γ Λ Κ ; ]
    ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ
    για να ΔΟΥΝ και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ …ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ……
    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ….
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ;;;
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ;;;
    .. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ……..ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>