«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΜΑΜΠΕΣΗΔΕΣ (ΑΡΓΥΡΟΛΟΓΟΙ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ-Ε.Ε.» ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou    Bleibergweg 114   D-40885 Ratingen   Tel.+Fax: 02102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de
                24.03.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Οι Μπαμπεσηδες (Αργυρολογοι) πολιτικοι της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», πιστοι στην γραμμη των τιμαριωτων της διεθνους μαφιας του ληστρικου οικονομικου καπιταλιστικου συστηματος (του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου), εφαρμοζουν με συνεργεια των εγχωριων τσιρακιων τους στην Κυπρο, την ιδια μεθοδο καταληστευσης που εφαρμοσαν το 1992 στην DDR (Ανατολη Γερμανια) και σκλαβωνουν ταυτοχρονα και τον Ελληνισμο της Κυπρου. Το 1992 ελαβεν χωρα στην DDR μια πρωτοφανης καταληστευση με την ευκαιρια της επανενωσης της Γερμανιας, χωρις καν στην αρχη να το αντιληφθουν οι σκοπημα αποπροσανατο-λισμενοι Γερμανοι πολιτες.
Μολις τον Οκτωβριο του 1992 αρχησαν αμυδρα να πληροφορουν τα μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενα και κατευθυνομενα γερμανικα ΜΜΕ περι του δηθεν «Κληρονομικου-Βαρος της DDR» υψους 400 δισεκα-τομμυριων μαρκων δυτικης Γερμανιας για το ξεπληρωμα του οποιου θα επιβαρυνονται απο το 1995 με συμπληρωματικους φορους, γνωστους ως φοροι αλληλεγγυης. Η ληστρικη αυτη επιδρομη των Μπαμπεσησων, βασισθηκε κατ’ εντολην της μαφιας, στην υπερτιμηση του Μαρκου της Ανατολικης Γερμανιας κατα 300 εως 400 % (στην υπεριμηση, σωστα διαβαζεται αγαπητοι αναγνωστες και   οχι ως συνηθως συμβαινει στην υποτιμηση!) για τα χρεη του καταρρευσαντος κομμουνιστικου πολιτικου συστηματος.
Η αντιδραση της ρωσικης κυβερνησης την 21.03.2013, στο αιτημα βοηθειας της κυπριακης κυβερνησης υπο την υπουλη επιδραση του προεδρου της επιτροπης της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» κ. Jose Mannuel Barroso, που δηθεν τυχαιως βρεθηκε ταυτοχρονα με τους υπευθυνους πολιτικους της κυπριακης δημοκρατιας στην Μοσχα, δειχνει οτι και η Ρωσια οπως και η πρωην Σοβιετικη Ενωση ειναι δεμενη και σερνεται και αυτη πισω απο το αρμα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, πισω απο το αρμα της διεθνους μαφιας του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος.
Κανενας εξωτερικος παραγοντας ειτε αυτος λεγεται «Σοβιετικη-Ε.Ε.», ειτε ΗΠΑ, ειτε Ρωσια, ειτε Κινα και ειτε οτιδηποτε αλλο σιωνιστικο εξωτερικο και εσωτερικο μορφωμα, οπως ειναι η Ορθοδοξια, το ΚΚΕ και οι αντιμνημονιακες φουσκες αλλα και τα δεξια καθαρματα της λεσχης Βilderberger, δεν θα μας   συμπαρασταθει, εαν πρωτα δεν ισοπεδωσουμε κοσμογονικα και αλυπητα την πεμτη φαλαγγα εντος των τειχων μας.
Η οικονομικη κριση που βιωνει ο εναπομειναν ακομη Ελληνισμος της Ελλαδος και Κυπρου, συνεβει κατω απο τις  εγκληματικες καταστασεις της διαπλοκης χρηματος, με τις προδοτικες ομαδες συμφεροντων, φανερου επιχειρηματικου κομματισμου και με την επιχειρηματικα και διαβρωμενη μεχρι το κακκαλο απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο Ορθοδοξια αλλα και των ετσι για παραπληροφοριση ονομασθεντων αριστερων προοδευτικων δυναμεων της χωρας.
Με το συνθημα «μπειτε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μη δωσεται» οι ιδιωτικες και φαινομενικα κρατικες τραπεζες (οπως η τραπεζα Ελλαδος), παρηγαγαν σαν «παραχαρακτες» χαρτινο, πλαστικο, λογιστικο, αυλο, μεταφυσικο και αλλο χρημα.
Οι περισσοτεροι εγχωριοι ρουφιανοι της πολιτικης, οι μπαμπεσηδες της Ελλαδος, Κυπρου αλλα και της υπολοιπης «Σοβιετικης-Ε.Ε.», ως μελη της μασονιας, ροταρυ, λα’ι’ονς, της λεσχης Bilderberger, της Τριλατεραλ κομμισσιον και των αλλων «Συνασπισμων των Βλακων», μη αποκλειομενης και της Goldman Sachs, ειναι τυφλοι εκτελεστες διαταγων.

Ο καθαρος Ελληνισμος βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση με την τραπεζικη ολιγαρχια ,η οποια ως «παραχαρακτης του χρηματος» ληστευει τους παντες.

Αφου δεν ειμαστε σε θεση να τους αντιμετωπισουμε κοσμογονικα, οφειλουμε να τους αντιμετωπισουμε με την ιδια τους την μεθοδο.
Με «παραχαραξη του χρηματος» ‘η με αλλα λογια, με «πλαστα χαρτονισματα» πρωτης ποιοτητας που θα ριχνουμε συστηματικα στις αγορες.
Αυτο κανουν στην πραγματικοτητα και οι μεγαλοαπαταιωνες που ελεγχουν την κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ «FED». Εντος 35 χρονια τυπωθηκαν και τεθηκαν στην κυκλοφορια 40 φορες περισσοτερα δολαρια σε μονο 4 % αυξηση της παραγωγης.
Με δολαρια χωρις αντικρυσμα που τα ριχνουν στις παγκοσμια αγορες, οι απαταιωνες αυτοι ελεγχουν με κολοχαρτα τον κοσμο.
Για τις μεγαλοαπατες χρησιμοποιουνται οι ποιο ειδικευμενοι απαταιωνες με την επωνυμια ΕΗΜ = Economic Hit Men. Αυτους πρεπει να αντιγραψουμε, για να τους αντιμερτωπισουμε αποτελεσματικα.

Ενα αρμα μαχης αντιμετωπιζεται με ενα αλλο αρμα μαχης καλυτερης ποιοτητας!

Θα ειμαστε πολοι ισοι στον νομο που εμεις οι ιδιοι θα φτιαχνουμε, γνωριζοντας ομως οτι δεν ειμαστε ολοι ομοιοι. Επειδη εχουμε πολεμο, η καθηλωση και η παθητικοτητα οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στην βεβαια ηττα και στην ολοκληρωτικη καταστροφη. Αντι η Ελλας και η Κυπρος να τυπωνουν ομολογα και να χρεωνονονται με αβαστακτους τοκους για κατι που δεν χρωστουν, για κατι που ειναι προ’ι’ον κλεπτοαποδοχης, πρεπει να τυπωνουν  αριστης ποιοτητας δολαρια και ευρω.

Αφου και της FED τα δολαρια και της ΕΚΤ τα ευρω ειναι πλαστα!

Εφοσον οι μεγαλοαπαταιωνες μας χρεωνουν εικονικα με πλαστα χαρονομισματα θα τους ξεπληρωνουμε με παραχαραγμενα αριστης ποιοτητας επισης πλαστα χρηματα.
Εφ’ οσον τα καθαρματα της FED και της ΕΚΤ παραγουν πλαστα χαρτονομισματα με την «Οκα» και χωρις κανεναν ελεγχο, θα τους τα ξεπληρωνουμε με την ιδια και με καλλυτερη μεθοδο.
Η νομιμοτητα των Ελληνων της Ελλαδος και της Κυπρου θα πηγαζει απο τις πολιτικες και πρακτικες της FED και της ΕΚΤ. Οι ποιο μεγαλοι πλαστογραφοι και παραχαρακτες χρηματος ειναι οι διεθνεις ιδιωτες τραπεζιτες, ειναι οι μεγιστανοι του χρηματος!
Ο τελικος μακρινος στοχος της διεθνους μαφιας του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος, δηλαδη των μεγιστανων του χρηματος ηταν απο την αρχη και ηδη πραγματοποιηται, το παγκοσμιο νομισματονομικο μονοπωλιο.

Κατι τετοιο γινεται λογικο εαν το θεσουμε σε συσχετιση με την «μια παγκοσμια κυβερνηση».

Η επιδιωξη τους ειναι η συγκεντρωση σε λιγα ιδιωτικα χερια της οικονομικης και πολιτικης ισχυος για τον ελεγχο παγκοσμια ολων των κρατων και των οικονομιων αυτων. Ολα οσα σημερα συμβαινουν και λεγονται σχετικα με την «Σωτηρια των Τραπεζων» του ληστρικου καπιταλιστικου συστηματος, αυτον τον στοχο εχουν. Την σημεριμνη κατασταση αυτη διετυπωσε μελοδραματικα ενας ισπανος συγγραφεας ως εξης:
  «Αυτο που συμβαινει με εμας, ειναι, αυτο που δεν γνωριζουμε οτι με εμας  συμβαινει, και ακριβως ειναι αυτο, που με εμας συμβαινει

Στην αληθεια ανηκει ολη η αληθεια.

Η μιση αληθεια ειναι ενα ολοκληρο Ψευδος. Οποιος εν γνωσει αποκρυβει ουσιαστικα πραγματα, συμπεριφερεται αναλειθως!

Στο σημειο αυτο γινεται μια προσπαθεια να τραβηξουμε το πεπλο που σκεπαζε μεχρι προσφατα το πρσωπο της εξουσιαστικης καστας στην «Σοβιετικη-Ε.Ε.», δηλαδη τους κατα κρεας υιους του Αβρααμ και να το παρουσιασουμε οπως στην πραγματικοτητα εχει και αρμοζει στο φως της ημερας.
Τιποτε πραγματι δεν ειναι τοσο τυχαιο γεγονος οσο το τελος του κομμουνιστι-κου πολιτικου συστηματος, δηλαδη η βασικοτερη προ’υ’ποθεση για την δημιουργια της «Σοβιετικης-Ε.Ε,» του Μααστριχτ και ενσωματωση σε αυτην τις χωρες της ανατολικης ευρωπης, με αναληψη της διοικησης της νεας «Σοβιετι-τικης-Ε.Ε.» απο τους σταλινιστας της παλαιας «Σοβιετικης Ενωσης». Υφισταται η υπονοια, οτι η κοινωνικη αναδιαρθρωση των ημερων μας με ξηλωμα ολων των παραδοσεων και των αρχαιοελληνικων αξιων, με ξηλωμα ολων των κοινω-νικων επιτευξεων της τελευταιας εκατονταετιας στοχευει στις επιδειωξεις της Νεας Ταξης Πραγματων.
Για το ξηλωμα αυτο χρησιμοποιειται ολο το βρωμικο ανθρωπινο δυναμικο, που ξετιναζει στον αερα ακομη και την φαντασια των σο- βαρων ανθρωπων. Ολα τα «ανθρωπινα βρωμοσκυλα» που υπηρετουν με δου- λοπρεπεια τους στοχους της μαφιας του ληστρικου οικονομικου καπιταλιστικου συστηματος, προερχονται απο τις ταξεις του ληστρικου καπιταλισμου και του κομμουνισμου.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελει η διμορφια Μερκελ/ Schäuble. Οι πιστοι αυτοι τιμαριωτες στην γραμμη των επιδιωξεων των κατα κρεας υιων του Αβρααμ, ειναι μονοφθαλμοι. Αδυνατουν να δουν τα κεντρα πλυσιματος μαυρου χρηματος στο Λουξεμβουργο, στο τετραγωνικο μιλι του Λονδινου που ειναι στενα συνδεδεμενο με τα νησια των τεως πειρατων, οπου βρισκουμε μαζι την πληθωρα και των αλλων τραπεζων και την «Τραπεζα Γερμανιας», στην Ελβετια, στην Μαλτα και σε πολλες αλλες περιοχες. Σιωπουν, οτι με την καταστροφη της Κυπρου επιδιωκουν να αναδειξουν την Λεττονια σε ελεγχομενο απο την Γερμανια, νεο μεγαλο κεντρο πλυσιματος μαυρου χρηματος.

Οποια Αθλιοτης, Οποια με αηδια διεγερμενη Υποκρισια!!! Απο που ερ- χονται τα χρηματα των ξενων, για αγορα ακινητων στο Βερολινο, στο Λονδινο, στο Αμστερνταμ, στο Παρισι και σε αλλες πρωτευουσες των χωρων υαινων της «Σοβιετικης-Ε.Ε.»;

Τι μπορει να κατανοηση με την λεξη «χρημα» καθε λογικος ανθρωπος και τι κατανοει η ΕΚΤ της «Σοβιετικης-Ε.Ε.»; Στην ερωτιση αυτη απαντα πρωτα ο Αριστοτελης και μετα η ΕΚΤ, που ακολουθει την λογικη του Εβραιου Morgen-stern και γι’ αυτο κατανοει κατι το τελειως διαφορετικο:

   «Χρημα ονομαζεται η συνολικη κατοχη πραγματων, των οπιων η αξια μετραται με το χρημα.» γραφει ο Αριστοτελης.

Ενα νομισμα ειναι παντοτε καλυμενο μονο με το εκαστοτε ΑΕΠ, δηλαδη με οικονομικα οφελη και ορθολογικα πραγματικη ολικη παραγωγικη ισχυ του λαου μιας χωρας.

Γιατι ειναι τοσες πολλες χωρες τις «Σοβιετικης – Ε.Ε.» υπερχρεωμενες; Σε ποιον ειναι υπερχρεωμενες;

Γιατι εχει επιτραπει να περαση ανεξελεκτα το τυπωμα καθε νομισματος στα χερια ιδιωτων τραπεζιτων κεντρικων τραπεζων;

Η ΚΕΤ π.χ. ρυθμιζει ανεξελεκτα στις χωρες της «Σοβιετικης –Ε.Ε.» την ποσοτητα κυκλοφοριας του χρηματος και κατ’ εντολην και κατα το δοκουν εκβιαζει και απειλει να στεγνωση τις τραπεζες της κυπριακης δημοκρατιας απο χρημα, το οποιο στην ουσια ειναι πλαστο! Ετσι επιδρα αρνητικα στην παραγωγικη διαδικασια με στοχο να κλεψη μετα κυριολεκτικα οπως κανει εδω και 5 χρονια και στην Ελλαδα, τα κρατικα περιοσιακα στοιχεια προς οφελος των μεγιστανων του χρηματος. Πως το επιτυγχανει; Με μια πολυ απλη και εμμεση διαδικασια.

Με μειωση ‘η αυξηση των δανειοτοκων προς τις επαγγελματικες τραπεζες.

Οι τραπεζες αυτες αναγκαζονται απο την πλευρα τους να εφαρμοσουν τις διακυμανσεις των τοκων και να δανειζουν τα χρηματα ακριβα‘ η φθηνα στους δανειοληπτες. Η αποφαση για την μεγιστοποιηση ‘η ελαχιστο-ποιηση του προς κυκλοφορια ποσοτητα χρηματος, ειναι μεν θεμα των δανειο- ληπτων αλλα ανεξαρτητη απο την αποφαση του καθ’ ενος και στατιστικα με ακριβεια προβλεπομενη. Οσο ποιο ακριβα γινονται τα δανεια απο τις επαγγελματικες τραπεζες, τοσο ποιο σπανια αυτα περνονται απο τους δανειοληπτες και τοσο ποιο λιγωτερα καταληγουν αυτα απο την ΕΚΤ προς τις επαγγελματικες τραπεζες και απο εκει στην οικονομικη κυκλοφορια.
Αντιστροφα συγκεντρωνεται περισσοτερο αποταμιευτικο χρημα των πελατων στις επαγγελματικες τραπεζες, οσο αυξανονται οι τοκοι και μειωνετα ετσι η ποσοτητα του κυκλο-φορουντος χρηματος. Στο αποταμιευτικο αυτο χρημα του κυπριακου λαου βαζει στις ημερες μας το βρωμικο της χερι η ΕΚΤ, προς οφελος των κατα κρεας υιων του Αβρααμ.

Και ολα αυτα επιτυγχανονται με πλαστο χρημα το οποιο ανεξελεκτα τυπωνει η ΕΚΤ. Η ΕΚΤ συμπεριφερεται οπως ενας κοινος παραχαρακτης του χρηματος.

Επιπλεον επιτρεπεται καταστατικα στο διοικητικο συμβουλιο της ΕΚΤ να καταγινεται περαν των υπηρεσιακων και με δικες του επιχειρηματικες δραστηριοτητες, που στην ουσια γινονται για τους εκλεκτους   του θεου.

Οποια αθλιοτης!!!

Ουδεποτε επιτρεπονταν να περαση το δικαιωμα εκτυπωσης νομισματος σε ιδιωτικα χερια.

Εαν καθε κυβερνηση των χωρων μελη της «Σοβιετικης –Ε.Ε.» εκοβε μονη της το εθνικο της νομισμα, δεν θα υπηρχε κανενας λογος να ειναι υπερχρεωμενη. Η προπαγανδα των διαβρωμενων της πολιτικης μεσω των επισης διαβρωμενων ΜΜΕ, για την παραμονη στην ευρωζωνη και στο ευρω, στοχο εχει να επιμηκυνη την εκμεταλλευση των λαων. Οποιος εχει μυαλο στο κεφαλι του και οχι αχυρο γνωριζει, οτι η ευρωζωνη βαινει προς το τελος της.
Και οποιος υπευθυνος ηλιθιος της πολιτικης επιμενει στην λυση των προβληματων εντος της ευρωζωνης και με το ευρω, ειναι εγκληματιας του λαου του και πρε- πει να εξοντωθη.
Καθε νεο 100 ευρω χαρτονομισμα που τυπωνει η ΕΚΤ, ειναι ενα πλαστο χαρτονομισμα και αποδιδει 100 ευρω κερδος πλην της δαπανης αγορας του χαρτιου και του τυπωματος και το γελειο ποσοστο επιβαρυνσης 5 % για το ανεπιτρεπτα εις την κυκλοφορια καταληγουσα πολυ μεγαλυτερη απ’ αυτην που επιτρεπον-ταν ποσοτητα χαρτονομισματων. Ποιος παραχαρακτης δεν θα πληρωνε ευχαριστως την επιπλεον επιβαρυνση τιμωριας του 5 % και θα εφερνε στην κυ- κλοφορια οσα χαρτονομισματα ηθελεν;

Ποιες ειναι οι ουσιαστικες ιδιαιτεροτητες μιας τραπεζας και σε τι αποσκοπει το θεατρο του παραλογου, για την σωτηρια των τραπεζων;

Μια τραπεζα απο την υποδομη της, ειναι ενα δανειοδοτικο ινστιτουτο και απο αυτο αντλει τα κερδη του, δηλαδη απο την μετατροπη του μεσου ανταλλαγης προ’ι’οντων σε εμπορευμα.

Ειναι δηλαδη η υποδομη της παρανομιας παραμορφωσης ενος κατα τα αλλα απαραιτητου ανταλλακτικου μεσου για τα παραγωμε- να προ’ι’οντα κοινης οφελειας. Εως το 1982 ολες οι επαγγελματικες τραπεζες ηταν υποχρεωμενες να κρατουν ως ασφαλεια το 30 % των αποθεματων των πελατων τους, για τα τοκοχρεωλυσια. Μετα το 1982 ομως μονο το 3 %, που σημαινει οτι μπορουσαν να δανειζουν και να τοποθετουν περισσοτερα χρηματα σε ριψοκινδυνες επιχειρηματικες διαδικασιες για την επιτευξη μεγαλυτερων κερ- δων. Απο το 1982 τεθηκαν συνεπως τα θεμελια των οικονιμικων κρισεων που βιωνουν οι λαοι της «Σοβιετικης –Ε.Ε.» σημερα.
Εφ’ οσον οι επαγγελματικες τραπεζες με τις αποφασεις τους ειναι υπευθυνες για την δεινη κατασταση που βρισκονται σημερα, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να σωθουν με τα χρηματα των ετσι και αλλως βαρεια φορολογουμενων πολιτων! Κατι αλλο επιδιωκεται συνεπως με το κουκλοθεατρο της διασωσης των τραπεζων, αφου ετσι και αλλως αυτες διαχειριζονται μονο το πλαστο και το παρανομα υπερπληθωριστικο χαρτονομισμα της ΕΚΤ!
Δεν υπαρχει κανενας λογος να σωθουν οι τραπεζες απο τους φορολογουμενους  οι οποιες προηγουμενως λεηλατηθηκαν απο την μαφια του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος! Η μαφια αυτη με τα τοξικα και δηθεν επενδυτικα προ’ι’οντα που κατασκευασεν, ως π.χ. οικονομικα παραγωγα (Swaps τοκων, νομισματος, αδυναμια καλυψης δανειου και πολλων αλλων), LTCM-Fonds, ιδιωτικα Equity κ.α. και τα οποια εριξεν σαν δολωμα στις αγορες, ψαρεψε πολυ χρημα, που στην ουσια δεν ηταν αλλο απο το χρημα των κοινωνικων ασφαλιστικων ταμειων και των τραπεζικων αποταμιευσεων.
Αντι να τιμωρηθουν οι τραπεζιτες και τα ιδρυματα τους για την απατη αυτη και για ανικανοτητα πρεπει επιπλεον να σωθουν απο τους φορολογουμενους.

Οποια αθλιοτης!

Με αλλα λογια! Η μαφια του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος ως παραχαρακτης του χρηματος, θελει να καταληστευση καθε χωρα του ευρωπα’ι’κου νοτου, αρχιζοντας απο την Ελλαδα πρωτα και σημερα στην Κυπρο, με συνεργεια των εγχωριων Μπαμπεσηδων (Αργυρο- λογων) της πολιτικης.
Επιδιωκει να φερη στην κατοχη της την κρατικη και ιδιωτικη περιουσια, ως αεροδρομια, λιμανια, δρομους, ενεργεια, ποσιμο νερο, συγκοινωνιες, σπιτια, νησια και πολλα αλλα.
Την μαφια αυτη μπορουμε να αντιμετωπισουμε μονο με την ιδια της την μεθοδο, δηλαδη με την παραχαραξη του χρηματος,  εφ’οσον ομως προηγουμενους εξοντωσουμε αλυπητα ολους τους εγχωριους Μπαμπεσηδες-συνεργατες τους, της πολιτικης.

Ειναι τοσο τυφλες οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας της Ελλαδος και της Κυπρου;

Δεν βλεπουν την αναγκαιοτητα αυτη ‘η μηπως συνεργουν με την μαφια;

Η ζωη καθε μεμονομενου ανθρωπου προχωρει προς το τελος με την φυσικη ροει του χρονου ‘η ενωριτερα, δια της πεινας, κλιματολογικων συνθηκων, ασθενειας, δολοφονιας (ιδε Αφγανισταν, Ιρακ, Συρια κ.α.), αυτοκτονιας (ιδε Ελλαδα) και αλλων διαδικασιων.

Αναλογα τα ιδια ισχυουν και για την ζωη των ανθρωπινων κοινωνιων ως συνολα.

Ειναι δυσκολα κατανοητο, οτι οι σοβαροι ανθρωποι του Ελληνισμου ολων των κοινωνικων στρωματων της Ελλαδος και της Κυπρου, πλην των γελειων και πιστων προς την μαφια μπαμπεσηδων της πολιτικης και των «Συνασπισμων των Βλακων», δεν θα αντιδρασουν με ολα τα δυνατα ενομα και ανομα μεσα για την σωτηρια της

Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου. Ο σκοπος αγιαζει ολα τα μεσα!

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

 Στα Γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114
                                                                                                   D-40885 Ratingen
                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                                                                               22.03.2013

 

DIE  POLITGAUNER DER EU.dSSR UND DIE INTERNATIONALE
FINANZMAFIA DES RAUBKAPITALISMUS.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Die Politgauner der EU.dSSR, als linientreuen Vasallen der internationalen Finanzmafia des Raubkapitalismus, führen heute ähnlich wie 1992 in der DDR einen Raubzug in Zypern und gleichzeitig versklaven die Zyprioten. Ein von
kaum jemanden durchschautes Bombengeschäft der Extraklasse machte damals
die internationale Finanzmafia des Raubkapitalismus anlässlich der deutschen Widervereinigung. Über diesen Gauner-Coup erfuhren erstmals im Oktober 1992 die Bundesbürger dass eine so genannte «Erblast der DDR» in Höhe von
400 Mrd. DM existiere, zu deren Tilgung ab 1995 die Steuern erhöht werden
müssten. Der Gauner-Coup bestand in der beispiellosen Aufwertung um 300 bis
400 % (Sie haben Richtig gelesen, nicht Abwertung!) der auf DDR-Mark laufenden Schulden des damaligen kommunistischen Regimes. Die Reaktion der
russische Regierung am 21.03.2013 auf das von Zypern ursprünglich geplante
und Anfang zur Zwangsabgabe auf Sparguthaben war durch den Einfluss des
EU.dSSR-Kommissars Jose Manuel Barroso, der nach Moskau eilte, äußerst
heftig ausgefallen. In Abstimmung mit den EU.dSSR-Gaunern spekuliert Moskau die eigene Position durch Erpressung zu verbessern.

 

Das ferne Endziel der internationalen Finanzmafia bzw. der internationalen Hochfinanz von allem Anfang an war und mittlerweile längst ist, ein weltweites zentrales Währungsmonopol zu bilden. Das ist logisch angesichts der angestreb- ten «Eine Weltregierung». Man strebt nicht anderes als die Schaffung eines
Weltsystems finanzieller Kontrolle in privater Hand, das fähig wäre, das politi-
sche System jedes Landes und die Weltwirtschaft als Ganzes zu beherrschen.
Alles was heute unter dem Affentheater «Bankenrettung» des Raubkapitali- smus geschieht, ist Teil dieser Planung und kann wie folgt melodramatisch, wie ein Schriftsteller Spaniens getan hat, ausgedrückt werden:

 

     «Was mit uns passiert, ist, dass wir nicht wissen, was mit uns passiert,              
     und genau das ist es, was mit uns passiert.»

 

Zur Wahrheit gehört die ganze Wahrheit. Halbe Wahrheit ist ganze Lüge. Wer
bewusst Wesentliches unterschlägt, handelt unwahrhaftigt! Hier soll versucht
werden den Schleier von Gesicht wegzuziehen, der bislang die eigentliche Herr-
scherkaste der EU.dSSR (der Söhne Abrahams dem Fleische nach!) vor den  Blicken der Bürger verbarg, und dieses in gebührendem Rampenlicht zu rücken, den diese Herrscherkaste unwahrhaftigt handelt. Nichts war tatsächlich so wenig
zufällig wie das abrupte Ende der Kommunismus, denn nichts war so sehr Vor-
aussetzung für das jahrzehntelang angepeilte Europa von Maastricht wie die Einbeziehung der Osthälfte Europas in den neuen und diktatorisch (von ehema- ligen Stalinisten) regierenden Superstaat EU.dSSR.
Es besteht der Verdach, dass bei der Um- und Neuordnung alle bisherige Grenz-
pfähle, Ordnungsschranken und Etikettierungen beseitigt und durch anderen neu
geordnet und gleichwertig untereinander und auseinander gelegt werden. Damit
werden in unserer Zeit alle sozialen Schichtungen und gesellschaftlichen Form-
ungen, die die bisherige Weltordnung geschaffen hat, vernichtet und die einzel-
nen Menschen aus ihren bisherigen Milieus herausgerissen von denjenigen Gau-
nerkräften, die aus den wirtschaftlich-sozialen Gebieten des Raubkapitalismus
und den politisch-geistigen Gebieten des Kommunismus kommen. Typisches
Beispiel das Verhalten der Dublette Merkel/Schäuble. Diese linientreuen Va-
Sallen der Söhne Abrahams dem Fleische nach, sind mit einem Auge blind. Sie
können nicht sehen die Geldwäschezentren in Luxemburg, bei der City of Lon-
don mit den ehemaligen Pirateninseln, in die auch die Deutsche Bank zu finden ist, in der Schweiz, in Malta und in vielen anderen Gegenden. Sie verheimli-
chen dass sie durch die Zerstörung Zyperns, eine von ihnen kontrollierte Geld- waschzentra- le in Lettland installieren möchten.
Was für eine Eckelerregende Heuchelei!!! Woher kommen die Gelder der  
Fremden für Immobilien – Investitionen in Berlin, London, Amsterdam, Paris und in anderen Hauptstädten der Hyänenstaaten der EU.dSSR?

 

Was ist alles unter dem Worte «Geld» zu verstehen und was versteht man
darüber in der EZB der EU.dSSR? Auf diese Frage antwortet zuerst Aristoteles,
denn die EZB, die von der neuen Logik von Morgenstern geleitet wird, versteht etwas anderes darüber:

 

  «Geld nennen wir allen Besitz, dessen Wert nach Geld gemessen wird.»

 

Eine Währung ist immer nur durch das jeweilige BIP gedeckt, also durch
die wirtschaftlich nützliche und sinnvolle Gesamtarbeitsleistung der Bevöl- kerung eines Landes.

 

Warum sind so viele Länder der EU.dSSR verschuldet? Bei wem sind sie verschuldet? Warum ist zugelassen worden, dass der Hochfinanz, die Wäh-
rungen der einzelnen Länder vollständig durch die Kontrolle der Zentral-
 
 
banken in ihre Gewalt gebracht haben? Damit können sie weltweit den
Geldumlauf perfekt manipulieren. Die EZB z.B. den Bürger der EU.dSSR weder Geld nimmt noch gibt. Dennoch reguliert sie fortlaufend die Geld-
menge in der EU.dSSR und erpresst heute verbrecherisch Zypern mit Geld trocken zu legen, wenn dieses Land sich nicht unterordnet. Wie das? Sie
tut es auf indirekte Weise, indem sie ihre Kreditzinsen gegenüber den Ge-
schäftsbanken anhebt oder senkt. Die Geschäftsbanken ihrerseits sind ge- zwungen, diese Zinsbewegungen mit zu vollziehen. Geld, das sie zu teuren
Zinsen bei der EZB geliehen haben, müssen sie zu noch teureren Zinsen an
Ihre Kreditnehmer verleihen, wenn sie die üblichen Zinsgewinne machen   
wollen. Die Entscheidung über eine Erhöhung oder Verringerung der um-
laufenden Geldmenge liegt dann zwar letztlich bei den Kreditnehmern, sie  
ist jedoch Unabhängig von der Entscheidung jedes einzelnen, statisch sehr
exakt vorherseh- und vorhersagbar. Je teurer die Kredite der Geschäfts-banken werden, desto seltener werden sie noch in Anspruch genommen,
desto weniger Geld der EZB gelangt mittels der Geschäftsbanken in den
Wirtschaftskreislauf. Stattdessen wird umso mehr Spargeld bei den Banken
angelegt, weil mit den Kreditzinsen ja auch die Sparzinsen steigen. Somit verringert sich die umlaufende Geldmenge. Die internationale Finanzmafia
des Raubkapitalismus hat sich durchgesetzt, dass die von ihr geschaffene
EZB absolut Unabhängig ist,  von jeglicher etwaigen demokratischen Kontrolle befreit bleibt und das dumme demokratische Stimmvieh höchst-selbst vor diesen Karren gespannt wird. Das Märchen dass «die EZB werde
von politischen Weisungen unabhängig sein und eine klaren Auftrag zur
Aufrechterhaltung der Preisstabilität besitzen» ist ein durchdachtes Mär-chen für Idioten. Die in Art. 107 des Maastrichter Vertrags verankerte
politische «Unabhängigkeit» der EZB ist gleichbedeutend mit einer rest-losen Finanzmafia-Abhängigkeit der EU.dSSR. Die EZB regiert bereits
in Zypern. An das Spargeld der zypriotische Bevölkerung und an die
Erdgasvorräte des Landes wollen die Gauner der EZB. Deshalb auch
die zypriotische Finanzkrise! Im keinem Fall darf die EZB das Schicksal
des Hellenismus in Zypern bestimmen.
Dass die EZB die Münzen prägt und die Euroscheine druckt, ist allgemein
bekannt, wer ihr aber sagt, in welche Höhe sie das tun darf, weist niemand!
Auch weiß so gut wie niemand dass die EZB insgesamt ungefähr hundert-
mal soviel «Buchgeld» an die Geschäftsbanken verleiht, als sie tatsächlich
Bargeld umlaufen lässt!!! Die EZB verhält sich wie ein Geldfälscher!!! Ger-
leitet wird sie von einem Direktorium und einem EZB-Rat. Die EZB, die so
herrlich unabhängig ist, dass ihr Direktorium selbst oder im Auftrag der
internationale Finanzmafia während der Dienstzeit ganz offiziell in die
eigene bzw. der Finanzmafia Tasche wirtschaften kann d.h. sich wie ein
Geldfälscher verhalten kann, haben die ahnungslose europäische Bürger
 
 
mehrheitlich gewünscht!           
                                                                                                                                    Niemals dürfte das Recht zur Ausgabe von Banknoten in den Händen der                                                                                                                        der Söhne Abrahams vereinigt werden. Wenn jede Regierung ihre eigene Währung ausgäbe und das bisheriges System von privaten Händen fern-hielte, gäbe es keinen Grund für die südeuropäischen EU.dSSR-Staaten
aber auch für manche nordeuropäischen Hyänenstaaten der EU.dSSR, heute hoch verschuldet zu sein.
 
Alle Länder der EU.dSSR müssen deshalb, statt Lastschriften bzw. Schuld-
scheine oder so genannten Verbriefungen, ihr Geld in eigene und verstaat- lichte Notenbanken (Zentralbanken), selbst drucken. Da die meisten Süd-  
europäische Länder mit unzulässigen und verfassungswidrigen Memoran- den brutal  ausgeplündert werden, ist das drücken von Falschgeld für diese Länder eine berechtigte Gegenmaßnahme. Jeder neue durch die EZB ge-
druckte 100-Euro-Schein bedeutet ja einen Gewinn von 100 Euro, abzüglich nur
die Druckkosten und der lächerlichen 5%igen Strafsteuer für überzählige in Um-
lauf gebrachte inflationäre Geldscheine. Welcher Geldfälscher würde nicht mit
Freuden diese Strafsteuer zahlen, wenn er anschließend die solchermaßen be-
steuerten Geldscheine regulär in Umlauf bringen dürfte?                                                                                                                 Innerhalb der EU.dSSR wird heute absichtlich (von derjenigen die das Geld als Ware betrachten) der Hellenismus (Hellas und Zyperns) in die
Armut und den Hunger getrieben. Das alles geschieht unter dem bereits
erwähnten Affentheater der «Bankenrettung», die vorher von den Welt- gaunern ausgegeplündert wurden. Diese ausgeplünderten Banken müssen
mit Steuergelder gerettet werden! Warum eigentlich? Man kann es nicht
mehr leugnen dass die Europäer schon in das Sternenbild der quälenden Unruhen eingetreten sind. Entscheiden sie sich für ein pluralistisches Eu-
ropa der Vaterländer oder für das Zeitalter einer diktatorisch regierendes EU.dSSR innerhalb einer Weltregierung?

 

Das Geld also hat nur einen Symbolwert mit der Zweckrichtung, die
Arbeitsteilung und den Austausch von Gütern innerhalb einer Volkswirtschaft
zu vereinfachen. Das Geld ferner darf keine Ware sein, die auf dem Markt
und der Börse spekulativ gehandelt wird. Und das geschieht unzulässig so-wohl bei der EU als auch in der übrigen Welt und ist die Hauptursache für je-
de Art von Wirtschaftskrisen und Ausbeutungsmaßnahmen, gegen fast alle Völker!!!

 

Was ist das grundsätzliche an einer Bank?
Eine Bank ist von ihrer Konzeption her im wesentlichen ein Kreditinstitut das Gewinne durch bloßes Geldverleihen erzielt, indem sie für ihre Darlehen Zinsen
fordert und nötigenfalls eintreibt d.h. sie ist eine Institution, die das Geld lei- der zu Ware macht. Die Sparer bringen ihr zeitweilig nicht benötigtes Geld zur  Bank, die dann einen Großteil davon gegen Zinsen an Geschäfts- und Privatleute
mit zeitweilig erhöhtem Finanzbedarf verleiht. Einen kleinen Teil der Spareinla-
gen hält die Bank bereit (bis 1982 30%, heute nur 3%), um ihn jenen Sparern
auszahlen zu können, die mit statistisch kalkulierbarer Häufigkeit und in statisch
kalkulierbarer Höhe ihr Erspartes ganz oder teilweise mit den Sparzinsen abhe-bin wollen. Sache der Bankpolitik ist es, dafür zu sorgen, dass für die Erfüllung der Einlösungspflicht genügend Sicherheiten (Deckung) vorhanden sind.
Der Unterschied zwischen den niedrigeren Spar- und den höheren Kreditzinsen macht die Gewinnmarge der Bank aus. Die heutige Realität aber geht weit
über dieses Schema hinaus. Die Bank legt die ihr anvertrauten Spargelder nicht nur in Form gewöhnlicher Kredite, sondern mit Vorliebe auch in Gestalt von
Unternehmensbeteiligungen und so genannten Wertpapiere, toxische nicht aus-
geschlossen. Die Geldmengen die für die Tauschfunktion von Waren notwendig                  sind, können auf diese Art, durch die Banken, verschwinden, die heute mit Steuergeldern gerettet werden sollen (warum eigentlich!). Sie kaufen toxische
Produkte, die keine Produkte sind, sondern künstlich hergestellte  betrügerische
Erfindungen, wie Finanzderivate d.h. Kauf- und Verkaufoptionen (Zinsswaps,
Währungsswaps, Kreditausfallsswaps, Portofolioversicherungen, Discount-Zertifikate, Bonus-Zertifikate  und viele andere mehr) und investieren in LTCM (Hedge-Fonds Long Term Capital Menagement), in Private Equity und anderen
betrügerischen Produkte, um ihre Gewinne zu maximieren.  Die Betrüger des Raubkapitalismus haben das Geld durch die erwähnten betrügerischen Metho-
den von der linken Tasche in die rechte Tasche verschoben und mit diesem ge-
stohlenen Geld kaufen sie zum Spottpreis Flughäfen, Häfen, Immobilien, Ho- tels, Staatseigentümer usw. d.h. alles was unter dem Begriff «Privatisierung» läuft und von der jeweiligen Tro’i’ka überwacht wird.
Zusätzlich werden durch geschickte Manipulationen der zyklisch auftretenden Konjunktureinbrüche und durch Zwanganhäufung immer gewaltigere Schulden
im Staatshaushalte, durch die unnötige Verbriefung und die Kreditversicherun- gen, alle Nationen ausgeraubt.

 

Die Menschen werden gezwungen, ihre Arbeitsleistung oder deren Früchte unter
Wert zu verkaufen und die Produkte fremder Arbeit zu überhöhen, den Wert der darin steckender Arbeitsleistung zu übersteigenden Preisen zu kaufen.
Unter Ausnutzung der Notlage anderer Menschen werden bisweilen lebens-
wichtige Güter künstlich verknappt, um ihre Seltenheitswert zu erhöhen und
wirtschaftlich nicht gerechtfertigte Preise dafür erzielen zu können. Umgekehrt
werden künstliche Überangebote erzeugt, um die Preise unter den wirtschaftli-
chen Wert der Waren zu drücken.
Was die Menschen an Waren und nicht an toxische Produkte die keine Waren
sind tauschen, ist im Grunde nur ihre Arbeit. Dass diese Arbeit das eine Mal in
Sachgütern auftritt und das andere Mal als reiner Dienst verkörpert ist, ändert am Wesen der Sache nichts und spielt auch weiter keine Rolle. Das Geld muss
ständig die Runde machen. Jede Volkswirtschaft in dem Maß lahmt, in dem sich
der Geldumlauf verringert d.h. verlangsamt. Um das zu verhindern darf das Geld
kein Schatzmittel (Ware) sein weil es dann die Tauschfunktion verliert. Mit
dem Zins ist die objektive Ordnung des Geldwesens zerstört und die wesentli-
che Strukturbedingungen des modernen Finanz- und Leihraubkapitalismus als
Form des Wuchers und als System institutioneller Auswucherung der Massen
entstanden. Mehr als die Hälfte des von den schaffenden Menschen erarbeiteten
Volkseinkommen wird Jahr für Jahr von den Raubkapitalisten durch Zinsbezüge
jeder Art buchstäblich gestohlen. Und diese Raubkapitalisten sind wirklich nur
eine verschwindende Minderheit der Weltbevölkerung. Der normale Bürger wird nicht erfreut sein zu hören dass diese Minderheit sich durch die Notenban-
ken Geld sehr billig schaffen kann und es auch tut….Und diejenigen, die den Kredit der Nation kontrollieren, lenken die Politik der Regierung und halten das Schicksal jedes Volkes restlos in ihrer Hand. Diese Privatbankiers haben die
Regierungen als auch die Industrie der EU.dSSR- Mitgliedsländer unter ihre
Kontrolle gebracht. Wenn dieser Zustand nicht für alle Zeiten, auch mit Gewalt, beseitigt wird, kann kein Frieden in der Welt hergestellt werden. Man muss
rechtzeitig Wege suchen die Bedrohung der technisch hoch entwickelten irdi- schen Zivilisation Herr zu werden. Das Leben des einzelnen Menschen geht zu
Ende durch den natürlichen Ablauf des Alters oder vorzeitig vor dem Ende des natürlichen Ablaufs durch Mangel an Nahrung, klimatische Umstände, Krank-
heit, Tötung durch Menschen (s. Afghanistan, Irak, Syrien u.a.), durch Selbst-
mord aus wirtschaftlichen Problemen (s. Hellas). Analog gilt auch für das Leben
der menschlichen Gesellschaft als Ganzes. Es fällt schwer sich vorzustellen das
sich nicht alle verantwortlich Handelten (nicht die lächerlichen und linien- treuen Vasallen der Hochfinanz) dieses kaum ausdenkbare Geschehen abzu-
wenden bemühen.

 

Dr. Chaziteodorou Georg
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>