«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν είναι παροξυσμός ή εθνικισμός η εκδήλωση έντονων πατριωτικών αισθημάτων σε εθνικές εορτές μέσα σε τόση προδοσία.

Θα ήμουν ο πρώτος που θα συμφωνούσα σε άλλο τρόπο, ποιο σύγχρονο και ποιο πολιτισμένο  τρόπο εκδήλωσης τιμής στους ήρωες μας!
Παράδειγμα τι ωραία που θα ήταν τις εθνικές εορτές  μαθητές  να βγαίνουν με μικρά και ευανάγνωστα έντυπα που θα αναφέρονται στις θυσίες και αγώνες των ηρώων μας και να τα μοιράζουν στον κόσμο που θα είναι υποχρεωτική αργία, ντυμένα όμορφα με συγκεκριμένη φορεσιά, ακόμα και στις πρεσβείες σε όλο τον κόσμο!
Αυτό όμως προϋποθέτει  μια κυβέρνηση των πολιτών, ένα σύγχρονο σύνταγμα και εκεί να καταχωρηθεί συνταγματικά ο νέος σύγχρονος και πολιτισμένος εορτασμός των εθνικών μας εορτών!
Δεν είναι δυνατόν να χειρίζονται προδοτικά και κατοχικά καθεστώτα κατά το δοκούν τις εθνικές εορτές.
Διαβάζω κάτι ιστολόγια και προδοτικά κανάλια, που είναι και ειρηνόφιλα με τους Τούρκους και τα Σκόπια αλλά και με άλλους φιλικούς γείτονες μας  να σκίζουν τα ιμάτια τους σε αναλύσεις περί  λάθος τρόπου των εθνικών μας εκδηλώσεων, με εξάρσεις εθνικισμού και μας βαφτίζουν και καρά-κιτσαριό!
Και μέσα στον φιλοσοφικό τους  εμετό, ανακατώνουν και τους αρχαίους φιλόσοφους όπως τους συμφέρει!
Θα το τονίσω…  ναι σε σύγχρονο τρόπο εκδήλωσης των εθνικών μας εορτών αλλά οι αλλαγές να γίνουν μέσα από ένα νέο σύνταγμα!
Οι τιμές από ένα έθνος στους προγόνους του και στους ήρωες του για να έχουν την ανάλογη αξία παγκοσμίως και να μην τις ερμηνεύουν όπως θέλει ο καθένας θα πρέπει να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες!
Να πω στα προδοτικά  κανάλια και ιστολόγια ότι δεν κάνουν τις ανάλογες αντιδράσεις και αναλύσεις όταν το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα πουλάει άρδην την πατρίδα!

Σταματώ εδώ για να μην σας πάρει ο διάολος προδοτικά παπαγαλάκια!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>