«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  20-03-13
Προς Αξιότιμη  Κυρία ΑΓΓΕΛΑ  ΜΕΡΚΕΛ Καγκελάριο  Γερμανίας Βερολίνο
ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Εξοχοτάτη,
                              Θέμα: Δραματικά οικονομικά γεγονότα στην Ε.Ε.
                              ———————————————————–
Με αφορμή τα δραματικά οικονομικά γεγονότα στη Κύπρο, κατόπιν αποφάσεων
του Σιωνιστικού EUROGROUP, καθίσταται φανερόν ότι εσείς σαν Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είστε ικανοί ούτε ένα μικρό νησάκι να διασώσετε.
Δεδομένου ότι η οικονομία της Κύπρου αντιπροσωπεύει μόνο το 0.2% του ολικού προϋπολογισμού της Ε.Ε. Αυτό το κάνατε για να ληστέψετε τις Ρωσικές επενδύσεις στη ΚΥΠΡΟ, και να αναγκάσετε τη Ρωσία να αποχωρήσει από τη Κύπρο, για να αρπάξετε χωρίς ενόχληση, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου. Έτσι όμως σπείρατε ψυχολογικό τρόμο και φόβο σε όλες τις χώρες διεθνώς όσον αφορά τις καταθέσεις των πολιτών, με άμεσο κίνδυνο τη διάλυση της Ε.Ε. και τη καταστροφή του Ευρώ, και φυσικά τη κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Δημιουργήσατε ψυχολογικό οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ευρωζώνης.
Με το «κούρεμα» των καταθέσεων που ζητήσατε, σπείρατε πανικό στους πολίτες, με κίνδυνο τη κατάρρευση του τραπεζικού ΄συστήματος στην ευρωζώνη, και όχι μόνο.
Μετά την αναγκαστική μείωση των καταθέσεων, ακολουθούσαν Μνημόνια, Τρόϊκα, μείωση μισθών & συντάξεων, και άλλα ληστρικά, που κάνατε στην Ελλάδα.
Η πολιτική των υπουργών της Κυβερνήσεώς σας, έναντι κρατών-μελών,μόνο σε ψυχοπαθείς ταιριάζει.
Γιαυτό οι Κύπριοι βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ, και διέσωσαν την εθνική αξιοπρέπεια.
Κατόπιν αυτού δεν σας χρειαζόμαστε άλλο, είσθε άχρηστοι για τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Όχι μόνο άχρηστοι αλλά και επικίνδυνοι για την ασφάλεια των λαών της Ε.Ε.
Σαν αποτέλεσμα των πράξεών σας, δεν μας είναι χρήσιμη άλλο η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διαλύστε αυτό το Σιωνιστικό μαγαζί. Οι λαοί της Ευρώπης σας πήραμε χαμπάρι.
Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία σας καπέλωσε.
Είσθε επικίνδυνοι για την ασφάλεια της Ευρώπης.
Σαν πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. αποδειχθήκατε μηδενικά!!!
Είσθε πιόνια και μαριονέτες των παγκόσμιων δικτατόρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, των οποίων είσθε πράκτορες & υπάλληλοι. Όλα αυτά τα κάνατε για να αρπάξει ο Ρότσιλντ και η παρέα του  τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου, και Ελλάδος, χωρίς να σκεφθείτε το μέλλον της Ε.Ε.
Κατόπιν όλων αυτών των ενεργειών σας, το μέλλον διαγράφεται λαμπρόν για τη Ρωσία.
Οι πράξεις σας γύρισαν Μπούμερανγκ!!!
Πάντοτε εσείς οι Γερμανοί, κατά τη διαδρομή των αιώνων της ιστορίας, ήσασταν
λάθος στην εξωτερική πολιτική και στις διεθνείς σας σχέσεις, γιαυτό χάσατε όλους τους πολέμους. Δεν βρισκόμαστε στο έτος 1940……………….
Λυπάμαι για τα σκληρά λόγια, αλλά μόνο αυτά ταιριάζουν σε εσάς.
Αυτό αποδεικνύει η ιστορία. Είναι ίδιον των Ούννων να φέρονται έτσι διεθνώς.
Μόνοι σας δημιουργείται εχθρούς ανά την υφήλιον.
Το Σιωνιστικό αυτό μαγαζί που λέγεται Ε.Ε. πρέπει να διαλυθεί, μόνο κακό προκαλεί στους λαούς της Ευρώπης.
                                                    Μετά  τιμής
                                                   Αντώνης  Γρυπαίος
                                                   Διεθνολόγος.
Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>