«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για σας πατριώτες.

25 Μαρτίου 2013

Άλλη μια ψεύτικη τιμή ντροπής στους ήρωες μας όπως κάθε φορά!

Όπως οι χριστιανοί πάνε με τα συνολάκια τους στο προκαθορισμένο ραντεβού τους με τον θεό τους, με τα παπιγιόν τους,  τις γραβάτες τους, τα κουστουμάκια τους, και οι κυρίες θρήσκες με τις πολύχρωμες γκαρνταρόμπες τους, άσχετα αν πριν λίγο είχαν σκοτώσει, θάψει αθώους με το φαρμακερό μυαλό και στόμα τους, ή οι κύριοι  με υπογραφές τους έκαναν μια γενοκτονία!
Έτσι και με τους ήρωες μας πάμε κανά δυο τρεις φορές το χρόνο από συνήθεια και αισθανόμαστε ότι τιμήσαμε τους ήρωες μας‼‼

Ψευτιές, φανφάρες, υποκρισίες, γελοίες δουλικές φιγούρες‼‼

Αλήθεια ποιους τιμήσατε σήμερα;;;

Τους ήρωες μας;;;

Παρουσία των προδοτών, γενίτσαρων;

Μπράβο! Μπράβο‼!

Αυτοί που ήταν στις εξέδρες δεν υβρίζουν και δυσφημίζουν τους ήρωες μας;;;
Τους λένε Σουβλατζήδες, τρανσέξουαλ, αγράμματους,‼!
Κοντά είναι θα τους πουν και προδότες,  γιατί έκαναν επανάσταση και έδιωξαν το καλό Πασά  αφέντη‼!
Επειδή εγώ από τα νεύρα μου τελευταία βρίζω και είμαι και εγώ αμόρφωτος, θα μας πει ένας μορφωμένος δούλος ποιους πάνε και τιμούν στις εθνικές εορτές;;;;
Δειλά ανθρωπάκια, δίποδα γλοιώδη, αφήνετε έναν μαθητή, έναν καθηγητή, έναν πολίτη, έναν αστυνομικό να διαμαρτυρηθεί για να ικανοποιήσει τις ανικανότητες σας και τις δειλίες σας!
Και μετά σηκώνετε το βρομερό δουλικό σας χέρι ανοίγοντας το βρομόστομα σας και τον καταδικάζετε μη και φανεί ποιο ψιλά από εσάς στο βάθρο της δουλικότητα σας‼!

Τα είπα μια, το είπα δυο, το είπα τρεις, να μην πάει κανένας‼!

Φαντάζεστε μεγαλύτερη ντροπή και τιμωρία από τον λαό να μην πατήσει κανείς και να μείνουν μόνοι τους στις πασαρέλες;;;

Για πρώτη φορά την μαθητική παρέλαση στο Αγρίνιο δεν παρακολούθησε κανένας εκπρόσωπος του κοινοβουλίου αλλά δεν υπήρχε ούτε και κυβερνητική εκπροσώπηση! Τις θέσεις όμως των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων  στην εξέδρα κατέλαβαν οι μικροί τσολιάδες .Η συγκεκριμένη φωτογραφία
Τι φωτογραφία την δανείστηκα από http://www.paronetol.gr/

 Ο πολιτισμένος άνθρωπος, πολίτης έτσι θα έπραττε!

Εσείς τι κάνατε; κυλιστήκατε ακόμη μια φορά μέσα στα βοθρολύματα, μέσα στην προδοτική παρέλαση των επισήμων προδοτών σας-μας, αυτούς που στείλατε-με  με την ψήφο σας-μας στους επισήμους να σας-μας εκπροσωπήσουν!

Ο άνθρωπος πολίτης κοινωνικά μορφωμένος, έχει όπλα πολιτισμένα να τιμωρεί!

Όταν αυτά δεν φαίνονται σημαίνει ότι αυτός ο λαός ή το έθνος είναι ετοιμοθάνατο.

Εγώ τίμησα τους προγόνους μου με πίστη και ευλαβικά  χωρίς βρομιές και φαμφάρες και κυρίως απέφυγα να συναθροιστώ με γλοιώδεις προδότες σκουλήκια, γενίτσαρους που το παίζουν πατριώτες όσο πουλάει και μετά τους χλευάζουν πάλι επειδή πουλάει‼!
Εν ολίγοις δεν αντέχω να  κουνιέμαι σαν χορεύτρια όπου φυσά ο άνεμος, θέλω όταν θα τιμώ τους προγόνους μου να είμαι στημένος σαν κυπαρίσσι και όχι σκυφτός στα τέσσερα!

Ξέρω άμα σας φτύνουν κρατάτε ομπρέλα!

Δεν πειράζει εγώ θα σας φτύνω δειλά ανθρωπάκια μήπως και σας ξεπλύνω!!!

                                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>