«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι ειρωνεία χα χα χα‼!

Ναι ειρωνεία, είμαστε στο ίδιο  τρένο!

 Ναι ξεκινήσαμε από διαφορετικούς σταθμούς και στο τερματικό σταθμό μπήκαμε όλοι έχοντες και μη έχοντες στο ίδιο τρένο !

Τι ειρωνεία χα χα χα!

Ναι  πατριώτες, συμπολίτες, συνέλληνες, απατεώνες, κλέφτες, πόρνες, νταβατζήδες, προδότες , τοκογλύφοι, γενίτσαροι, Ιστορικοί, μορφωμένοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί, δικαστικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, καθηγητές,  μισέλληνες,  Σύλλογοι γονέων, αδιάφοροι, διεφθαρμένοι, ζαμανφουτίστες, δίκαιοι και άδικοι, είμαστε στο ίδιο τρένο! Χα χα χα!
Εεεε… εσύ εκεί στην τρίτη σειρά στο τρένο, θυμάσαι που γέλαγες και κορόιδευες τον τίμιο συνάδελφο σου που ενδιαφέρονταν και διαμαρτυρόταν για το δίκιο, ενώ εσύ άρπαζες μερικά ευρώ παράνομο λάδωμα και δυσφημούσες τον τίμιο να μην φαίνεται η δική σου ατιμία, νάτος εκεί στο τέλος σκυφτός και άρρωστος κρατά με τα δυο του χέρια το κεφάλι του, κοίτα τον καλά, είσαστε στο ίδιο τρένο! Χα χα χα!
Ναι και εσύ στην πρώτη  θέση δεν είσαι που δίκασες  άδικα, απερίσκεπτα, ακολουθώντας όχι τους νόμους που ορκίστηκες να υπηρετείς, αλλά κάποια συμφέροντα και τα δικά σου, αυτός είναι που δίκασες, αυτός που κάθετε κρεμασμένος από μια θηλιά στο τέλος του τρένου! Χα χα χα !
Ναι εσύ εκεί στην μέση του τρένου που δίδασκες ψέματα τους μαθητές σου, δεν είσαι που έλεγες νίπτω τας χείρας μου και έλεγες ανήθικα και χωρίς ντροπή ότι δεν φταίω εγώ οι γονείς του φταίνε! Και με νόημα έλεγες ας έρχονταν να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, και τον έβαζες σαν δειλός μπροστά ξεσηκώνοντας τον να κάνει απεργίες για σένα, διαλύοντας την παιδεία!  χα χαχα!
Εεε… εσύ τι κουνάς το κεφάλι σου και με λες γραφικό; Εσύ δεν είσαι ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός,  που έλεγες ψέματα στους πελάτες σου ότι είναι χαλασμένο και αυτό το ανταλλακτικό και εκείνο και το έφτιαχνες χωρίς συνείδηση για να χαλάσει σύντομα για να σε ξανά χρειαστεί αμέσως, για να τον αρμέγεις! Χα χα χα!
Και εσείς εκεί τραγουδισταράδες μου ηθοποιοί  γελωτοποιοί, δεν λέγατε και κάνατε πράγματα που δεν πιστεύατε κοροϊδεύοντας τους συνανθρώπους που έρχονταν να σας πληρώσουν για να του δώσετε ψεύτικο κουράγιο! Χα χα χα !
Όλοι λίγο πολύ δεν είσαστε που με λέγατε τρελό όταν φώναζα, με λέγατε γραφικό και ότι άλλο σας βόλευε‼! Χα χα χα!

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα Τι γελάς ρε… γελοίε;;;;

«Και τώρα ρε… εξυπνάκια τη θέλεις να μας πεις, μας κάνεις ηθικοδιδασκαλία;;; Άντε ρε… παράτα μας‼!»
«Συγγνώμη συνεπιβάτες μου κάτι ξέχασα να σας πω από την αρχή, το τρένο που είμαστε όλοι και λέγετε ΕΛΛΑΔΑ, έχει  χαλασμένα  τα φρένα και έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα‼! Χα χα χα‼!»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>