«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Mόσχα: «Δεν εμπιστευόμαστε τον Αναστασιάδη»

Τελευταία ανανέωση: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 10:23

Με την πλάτη στον τοίχο ο Κύπριος Πρόεδρος που αποδοκιμάζεται από το 62% των πολιτών -Υπέρ της εξόδου από το ευρώ το 67.3% των Κυπρίων σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση.

Mόσχα: «Δεν εμπιστευόμαστε τον Αναστασιάδη»

Ψυχρολουσία για τον Πρόεδρο της Κύπρου κ.Αναστασιάδη αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών κ.Σαρρή, που κατέγραψαν άλλο ένα πολιτικό Βατερλώ στη Μόσχα, αναζητώντας εναλλακτική λύση.

Οι Ρώσοι θεωρούν τον Νίκο Αναστασιάδη άνθρωπο των Γερμανών και του καταλογίζουν υστεροβουλία αλλά και δόλο σε ότι αφορά τη συμφωνία για το κούρεμα των καταθέσεων, που αρχικά ενέκρινε το Eurogroup και συμφώνησε και ο ίδιος.
Η Μόσχα θεωρεί ότι η Κυπριακή κυβέρνηση και ιδιαίτερα οι κ.κ Αναστασιάδης και Σαρρής όφειλαν να ενημερώσουν τη Ρωσία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού στο νησί υπάρχουν επενδεδυμένα ρωσικά κεφάλαια αλλά και πάνω από 20 δισ. ευρώ στις κυπριακές τράπεζες.
Το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε το αποδίδει σε δόλο, θεωρεί ότι ο κ.Αναστασιάδης θέλησε να φέρει τη Μόσχα προ τετελεσμένων, κουρεύοντας τις υψηλές καταθέσεις των Ρώσων και θέτοντας σε κίνδυνο τις επενδύσεις τους στη Μεγαλόνησο.
Η υποδοχή του Υπουργού Οικονομικών κ.Σαρρή δεν ήταν απλώς ψυχρή, υποβαθμίστηκε η παρουσία του στη Μόσχα σε απόλυτο βαθμό.
Οι Ρώσοι, αποφεύγοντας να μπουν στην ουσία, κατέδειξαν με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν εμπιστεύεται το νέο Πρόεδρο κ.Αναστασιάδη και δεν πρόκειται να μπει σε ουσιαστική συζήτηση για μία συμφωνία.
Άλλωστε, οι διαρροές που έγιναν από την ρωσική πλευρά, αναφέρουν ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σαρρής, κατά τη διάρκεια των επαφών του, δεν παρουσίασε μία συγκεκριμένη πρόταση, ένα συγκεκριμένο πλαίσιο συμφωνίας που θα μπορούσε να θεωρηθεί ελκυστικό για τη Μόσχα.
Πέρα από τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος, η θέση του κ.Αναστασιάδη καθίσταται ακόμα πιο δυσχερής.
Ο Κύπριος Πρόεδρος, που εξελέγη μόλις πριν από ένα μήνα, σε σημερινή δημοσκόπηση της Prime Consulting, παρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης.
-Το 36.4% τον θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφική απόφαση του Eurogroup, το 24.8% την Ε.Ε και το 23.7% αποδίδει τις ευθύνες στον κ.Χριστόφια.
-Το 63.3% θεωρεί κακούς τους χειρισμούς του κ.Αναστασιάδη.
-Το 61.6% δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται τον Κύπριο Πρόεδρο, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή του.
-Το 67.3% των Κυπρίων τάσσεται υπέρ της εξόδου από το ευρώ.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο κ.Αναστασιάδης επιχειρεί σήμερα να επαναφέρει το νομοσχέδιο στην Κυπριακή Βουλή με διαφοροποιήσεις στο ”κούρεμα” αφού οι Γερμανοί θέλουν να κάνουν επίδειξη πυγμής.
Πέρα από το αβέβαιο της κατάληξης στην ψηφοφορία, ο κ.Αναστασιάδης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει.
Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που προεξοφλούν ότι θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας που δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του, μπροστά στη γενικευμένη κοινωνική αναταραχή που θα ακολουθήσει, από μία ενδεχόμενη πολιτική εφαρμογής σκληρών μνημονιακών πολιτικών.
http://www.newsbomb.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>