«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η πρώτες στιγμές της γέννησης του Σύμπαντος μετά το Big Bang.

Planck_CMB_node_full_image
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (European Space Agency) δημοσίευσε τον ακριβέστερο χάρτη του Σύμπαντος με πηγές φωτός που φτάνουν σχεδόν μέχρι το Big Bang (για την ακρίβεια 380.000 χρόνια μετά), ενώ με τα νέα στοιχεία του διαστημικού σκάφους Planck κατέληξε ότι η ηλικία του Σύμπαντος είναι κατά 80 εκατ. χρόνια μεγαλύτερη απ’ ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα (13.81 δισ. χρόνια αντί 13.7 δισ.).
Η αποστολή του Planck είχε ως κύριο στόχο την ανίχνευση μικροκυματικής κοσμικής ακτινοβολίας υποβάθρου, δηλαδή τη θερμότητα που απέμεινε από τις πρώτες στιγμές της γέννησης του Σύμπαντος μετά το Big Bang.
Planck_anomalies_node_full_image
Τα δεδομένα αυτά βοήθησαν στον νέο υπολογισμό της ηλικίας του Σύμπαντος, ενώ ενισχύουν και τη θεωρία Πληθωρισμού (Inflation), σύμφωνα με την οποία (χοντρικά) το Σύμπαν (ύλη, ενέργεια, Χωροχρόνος) ήταν “κλεισμένο” σε ένα σώμα μικρότερο από άτομο και στα πρώτα κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη Μεγάλη Έκρηξη άρχισε να διαστέλλεται με ρυθμό πολύ πολύ μεγαλύτερο της ταχύτητας του φωτός, με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί σχεδόν στο μέγεθος που γνωρίζουμε σήμερα από τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Οι ερευνητές δηλώνουν ότι έχουν ακόμη πολλά να εξετάσουν στα δεδομένα του Planck, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη δημιουργία ενός νέου Κοσμολογικού μοντέλου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε, αλλά το να βλέπεις (έστω σε μια εικόνα) ακτινοβολίες που ταξιδεύουν εδώ και 14 δισ. χρόνια, είναι σαν να κοιτάς εκεί που αρχίσαν όλα.
Planck_enhanced_anomalies_node_full_image
Οι πιο καταρτισμένοι μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στην πλήρη ανακοίνωση του ESA στο παρακάτω link. Οι υπόλοιποι δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε πληροφορίες για τις κοσμολογικές θεωρίες με μια απλή αναζήτηση στο Internet, με απλές εξηγήσεις χωρίς επιστημονικές λεπτομέρειες. Αξίζει τον κόπο!
http://www.techgear.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>