«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρκετά κ. Λαμπράκη εμπαίξατε την Ελλάδα, την Εκκλησία και τους Θεσμούς

Παρακάτω η απάντηση του ιατρού Ελευθερίου Ρήνου προς Λαμπράκη.  Και μια ερώτηση από εμένα, εάν επιτρέπεται.  Κύριε Λαμπράκη, τι είναι αυτά που διαβάζω στο υστερόγραφο περί κουβέντες για αποσχιστικές τάσεις της Κρήτης;
Γ.Γ.
Αρκετά κ. Λαμπράκη εμπαίξατε την Ελλάδα, την Εκκλησία και τους Θεσμούς
Αγαπητέ συνάδελφε κύριε Λαμπράκη,
αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ομολογία την οποία υπογράψατε. Μας πληροφορήσατε στην επιστολή σας [1], με την πίεση της λογικής και των ερωτημάτων που πλέον σας απευθύνουν και οι κομματικοί οπαδοί σας, ότι το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής δεν γνωρίζει για τα πλαστά “ομόλογα” του γιγαντιαίου ψευτο-δωρητή Σώρρα.
Θα σας διορθώσω και θα σας ενημερώσω ότι το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ το γνωρίζει και μάλιστα σας αποκαλούν απατεώνες και επιμένουν ότι τα έγγραφα σας είναι πλαστά. Σας περιμένουν να τους τα επιδείξετε για να σας συλλάβουν. Αν δεν έχετε το τηλέφωνο τους, θα χαρώ να σας το δώσω [2].
Ιδιαιτέρως περιληπτικά θα σας θυμίσω:
1. Το “χρέος” το οποίο επικαλείστε για να μας σώσετε και του οποίου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και όχι ιδιοκτήτης φέρεται να είναι κάποιος Αρτέμιος Σώρρας, δεν σας ανήκει. Δεν προέρχεται από συμβόλαια με την αμερικανική κυβέρνηση, ούτε για πώληση αρχαίας ελληνικής τεχνογνωσίας, ούτε για εκτέλεση έργων, ούτε για κάποια άλλη υπηρεσία. Λέτε ασύστολα ψεύδη και με βάση αυτά κοροϊδεύετε την Ελληνική κοινωνία [3].
2. Το “χρέος” το οποίο διαχειρίζεται ο Σώρρας, είναι μια χαζομάρα ενός πρώην δικηγόρου της Αμερικής, με το όνομα Stephen Louis Wozny, ενός καταδικασμένου απατεώνα που το δικαστήριο τον καλεί να δει ψυχίατρο. Ο Wozny θεωρεί ότι όποιος λέει το όνομα του, του χρωστάει δισεκατομμύρια για copyright και έχει προσπαθήσει να “χρεώσει” το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington με σχεδόν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Για αυτό του πήραν την άδεια άσκησης επαγγέλματος το 2003. Σας ενημερώνω ότι η απόφαση του δικαστηρίου λέει για τον Wozny “As a condition of reinstatement, Mr. Wozny shall obtain an evaluation from a WSBA-approved mental health professional and provide satisfactory evidence to the WSBA thereof”.

3. Το “χρέος” αυτό το έχει σπάσει ο Wozny σε κομμάτια και το μεταβίβασε στον άφραγκο απατεώνα, ώστε αυτός να μεσολαβήσει και να το πουλήσει στην Ελληνική κυβέρνηση με “μαϊμουδιά”. Κόλπα που ταιριάζουν στους συμπαθείς γύφτους, όταν σταμάτησαν να κυκλοφορούν με τις αρκούδες και να παίζουν ντέφι. Φαίνεται ότι μετά τις αρκούδες, κάποιοι έπιασαν τις συναλλαγματικές [4] .

4. Ο Σώρρας έχει την εξουσιοδότηση του James Salmon, συνεργάτη του Wozny να διαχειριστεί και να πουλήσει αυτά τα παράνομα και πλαστά “ομόλογα”, που στην πραγματικότητα είναι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. Ένας απλός έλεγχος από αμερικανική τράπεζα και το αμερικάνικο υπουργείο οικονομικών αρκεί.

5. Οι συναλλαγματικές σας δεν έχουν την εγγύηση της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτά που λέτε για κυβερνήσεις και εταιρείες με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και μικρά γράμματα είναι θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Η επίσημη κυβέρνηση των ΗΠΑ, το επίσημο Υπουργείο Οικονομικών και οι θεσμοί σας αποκαλούν απατεώνες.

6. Ο “εύκολος τρόπος ρευστοποίησης” των συναλλαγματικών (IBOE) που υπόσχεστε είναι να πείσετε την Τράπεζα της Ελλάδας να κυνηγήσει “παραμύθια” ενάντια στην Αμερική; Θα πείσετε την Ελληνική Κυβέρνηση, να προσπαθήσει να εξαργυρώσει παράνομους τίτλους βασισμένους σε ένα ανύπαρκτο χρέος, επειδή εσείς πιστεύετε τις σαχλαμάρες που σας λέει ο Wozny και ο Salmon;

7. Επειδή έχω στην κατοχή μου τον φάκελο που χρησιμοποιούν οι απατεώνες κατά τη “διαδικασία ελέγχου”, εξηγείστε στον κόσμο ότι ζητάτε τη ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με παροχή ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. Εξηγείστε ότι για το μακρύ διάστημα που η Ελληνική Κυβέρνηση θα προσπαθεί να εξαργυρώσει τα πλαστά, παράνομα “ομόλογα” και το οποίο οι απατεώνες σας έχουν εγγυηθεί ότι θα πάρει τουλάχιστον 60 ημέρες, εσείς θα είστε διαχειριστές 600 δισεκατομμυρίων ευρώ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ [5]. Και ότι στη χειρότερη περίπτωση επιστροφής της “κατάθεσης” θα έχετε νομιμοποιήσει τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ στην πλάτη των Ελλήνων.

8. Εξηγείστε κ. Λαμπράκη στον Ελληνικό λαό, ότι η κομπίνα που έχετε στήσει θα βυθίσει την Ελληνική Οικονομία στην ανυποληψία. Ότι όλο αυτό είναι ένα πείραμα διεθνών απατεώνων, για να προσπαθήσουν να αυξήσουν τις τιμές στα παράνομα χρεόγραφα που διαθέτουν και να τα προωθήσουν στην πραγματικότητα σε αδαείς επιχειρηματίες και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για μεγάλα χρηματικά ποσά. Καταλαβαίνετε γιατί επίσημα δεν σας δέχεται κανείς και όλοι σας αντιμετωπίζουν σαν απατεώνες;

9. Εξηγείστε κ. Λαμπράκη, ότι όταν σας “έμπασε” η κ. Λούλα στο Waldorf Astoria δεν είχατε πρόσκληση και “δανειστήκατε” ένα φυλλάδιο από εκεί με οδηγίες για το ξενοδοχείο και το πρόγραμμα του συνεδρίου. Ότι ο “Κινέζος πρέσβης και αντιπρόσωπος της Κίνας στον ΟΗΕ” στις φωτογραφίες μαζί σας ήταν ένας επιχειρηματίας από την Κίνα και δεν είχε καμία σχέση με την πρεσβεία της Κίνας. Καταλαβαίνετε ότι μας προκαλείτε γέλιο με αυτά και δακρύζουμε από τα γέλια;

10. Σαν Ιατρός, θα σας συστήσω να σταματήσετε να παραβιάζετε την ιατρική δεοντολογία, και να σταματήσετε να κατηγορείτε ανθρώπους με βάση το Ιατρικό τους ιστορικό. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και ανήθικο, ακόμη και για απατεώνες. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν και δεν άπτεται της ειδικότητας μου, να σας ενημερώσω ότι κ. Γεώργιος Γιαλτουρίδης “έχει σώας τας φρένας”, είναι πραγματικός Έλληνας και παλικάρι. Για εσάς κ. Λαμπράκη δεν θα ορκιζόμουν και στο Ευαγγέλιο για παρόμοια διάγνωση.

Αυτός ο Ιατρός εδώ κ. Λαμπράκη, να είστε σίγουρος δεν έχει χορηγήσει ποτέ συντάξεις αναπηρίας σε ανθρώπους που περπατάνε, ούτε έχει στείλει ποτέ υπνωτικά σε άλλες πολιτείες μέσω ταχυδρομείου. Καταλαβαινόμαστε κ. Λαμπράκη; Την εφορία την πληρώσαμε κ. Λαμπράκη της Gel/GRL και του Democracy, Truth & Justice Foundation, Inc;

Αυτός ο Ιατρός εδώ, δεν έχει βάλει σαν έδρα μιας ανύπαρκτης κερδοσκοπικής εταιρείας που θα “σώσει” την Ελλάδα, το οδοντιατρείο της αδερφής του, για να την ενοχλεί ο κάθε πικραμένος με εξώδικα και να την ψάχνει κόσμος. Όταν σας κοινοποιήθηκαν τα έγγραφα, δεν σας έβρισκε ο δικαστικός επιμελητής κ. Λαμπράκη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. Μήπως τα γραφεία των τρισεκατομμυριούχων είναι η τουαλέτα του οδοντιατρείου;

11. Να σας ενημερώσω με ευσέβεια κ. Λαμπράκη ότι την συναλλαγματική – International Bill of Exchange δεν την επέδειξε μόνο ο αξιότιμος κ. Καρυώτης, αλλά ο συνάδελφος σας στο έγκλημα Σώρρας με προσωπικό του μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον αξιότιμο κ. Γιαβή. Η αποστολή του μηνύματος είχε ημερομηνία Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010. Τότε δεν γνωρίζατε καν τον Σώρρα, ούτε εσείς, ούτε ο κ. Καρυώτης.

12. Θα σας θυμίσω τον μπασκετμπολίστα κ. Rodney Hunt, στο σπίτι του οποίου βρεθήκατε με τη βοήθεια της κας Λούλας και στον οποίο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ – IBOE. Τέτοιου είδους συναλλαγματικές των Wozny-Salmon δεν κυκλοφορούσατε και τότε; Δεν κάνατε εσείς προσωπικά παρουσίαση σε Powerpoint στο σπίτι του κ. Rodney Hunt για να τον πείσετε; Τότε όμως δεν λέγατε τις ίδιες σαχλαμάρες ότι οι συναλλαγματικές αυτές δεν ελέγχονται από άτομα και μόνο από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες. Θυμάστε τότε που θα κάνατε και μήνυση στον Ομπάμα; Θυμάστε τι σας είπε ο Hunt; Θέλετε μήπως να του δώσω το τηλέφωνο του Σώρρα να του πει μερικά λογάκια στα Αγγλικά; Αλλά και πάλι, αφού ο “μέγας ευεργέτης” που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ πως θα τον καταλάβει;

13. Στον Ελληνικό Λαό, ο Καθηγητής κ. Καρυώτης έχει αποδείξει ότι είναι Έλληνας, άντρας και του αξίζει να φοράει παντελόνια. Είχε το θάρρος και την παρρησία να βγει μπροστά και σας ξεμπροστιάσει. Μπορεί να του καταλογίζω ότι είναι αμετανόητος στις κομματικές του πεποιθήσεις, αλλά τη ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ του για την Ελλάδα δεν μπορεί να τη σχολιάσει κανείς, εκτός από τους πράκτορες των Τούρκων.

Ο κ. Καρυώτης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες που ζουν στην Αμερική και μπροστά του κ. Λαμπράκη, εσείς και ο κ. Σώρρας δεν αξίζετε ούτε καν αναφορά στον τηλεφωνικό κατάλογο της Ιστορίας. Γνωρίζω ότι ο κ. Καρυώτης δεν αρέσκεται σε τέτοια σχόλια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν δεν ήταν ο Καρυώτης, στην Κύπρο δεν θα σας δεχόταν κανείς και ήδη οι Κύπριοι έχασαν αρκετό χρόνο με τις σαχλαμάρες σας, κάτι που τους δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα. Άνθρωποι σας εσάς φταίνε κ. Λαμπράκη που καθυστέρησε η Κύπρος και τώρα έχασαν μέρος των καταθέσεων τους απλοί άνθρωποι.

14 Ο κ. Βαλσαμάκης και ο κ. Γεωργαντζάς είναι απλά εγκλωβισμένοι στην συμμορία που έχετε στήσει. Δεν τους αξίζει να είναι υπό διερεύνηση για τέτοιες απάτες και σίγουρα δεν “θα λύσουν το πρόβλημα της καθημερινότητας τους” με απάτες, κάτι που πρέπει να το γνωρίζετε και εσείς. Άλλωστε αν υπήρχαν τόσα τρισεκατομμύρια, δεν θα αναγκαζόσασταν να ζητάτε δανεικά από δεξιά και αριστερά στην ομογένεια, αφού υπάρχει ο Σώρρας… Να σας θυμίσω πόσα έχετε δανειστεί από τότε που γνωρίσατε το Σώρρα;

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Τα παραπάνω τα θεωρώ μικρά ψεματάκια σας, και δεν φταίτε μόνο εσείς. Φταίνε και αυτοί που σας πιστεύουν, γιατί η απάτη είναι τόσο ξεκάθαρη, που ακόμη και ένας άνθρωπος των σπηλαίων μπορεί να τη διαπιστώσει (“even a caveman can do it”, got the joke Sorras? λες να σε πάρουν σε διαφημιστικά της Geico και να γίνεις πραγματικά πλούσιος;)
Αυτά που δεν είναι αστεία είναι:
Α. Η Cyprus Motherland Land Bank που σχεδιάζετε να ζητήσει από τους Κυπρίους αδελφούς μας να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους για να λυθεί το Κυπριακό ζήτημα! Πραγματικά ανέντιμη και ηλίθια ιδέα να μετατρέψετε ένα τόσο σημαντικό θέμα διεθνούς δικαίου σε κτηματομεσιτικό, δικαιολογώντας τα εγκλήματα των Τούρκων. Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
Β. Οι ρατσιστικές σας επιθέσεις ενάντια σε άλλους λαούς και ειδικά προς τους Εβραίους. Εγώ προσωπικά μπορεί να μην έχω φίλους από το Ισραήλ, αλλά πρέπει μέσα στην παραζάλη σας να κατανοήσετε ότι αυτή τη στιγμή, σύμμαχος της Κύπρου που θα βοηθήσει τα αδέλφια μας στην ανοικοδόμηση της οικονομίας τους είναι το Ισραήλ, μέσα από τη συνεργασία για τα κοιτάσματα στην ΑΟΖ. Σίγουρα θα έχετε ενημερωθεί ότι το Ισραήλ έχει δεσμευθεί να προστατέψει αυτή την επένδυση. Γιατί προσπαθείτε να προκαλέσετε τεχνητό μίσος κατά των Εβραίων με μια φρασεολογία που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ το 1930; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
Γ. Η συγκεκριμένη συναλλαγματική-ΙΒΟΕ που διακίνησε ο ίδιος ο Σώρρας [6] μέσω email κατέληξε μέσω αγοραπωλησίας σε εταιρεία Τουρκικών συμφερόντων και μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής είναι θαυμαστής τους Κεμάλ και συμμετέχει σε groups που επιθυμούν την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους. Τις κομπίνες του Wozny τις παραδίδετε σε χέρια Τούρκων, τη στιγμή που ζητάτε από την Ελληνική κυβέρνηση να τις αποδεχτεί σαν γνήσιες; Μετά θα θεωρούμε γνήσιες και τις συναλλαγματικές των Τούρκων; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
Δ. Ο άμεσος συνεργάτης σας στον Καναδά και καταδικασμένος απατεώνας κ. Αντώνης Διαμαντόπουλος, τον οποίο εμφανίζετε σαν θεματοφύλακα των 600 δις, έχει βρεθεί να έχει συνεργασία με την Τουρκία στην εισαγωγή προϊόντων στον Καναδά, προϊόντων που παράγονται και στην Ελλάδα. Με σπουδαίους πατριώτες συνεργάζεστε κ. Λαμπράκη. Δεν συνειδητοποιείτε ότι “κάθε ευρώ στη γείτονα, γίνεται σφαίρα εναντίον μας;” Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
Ε. Πρόσφατα αρχίσατε με ψέμματα να χτυπάτε την Εκκλησία της Ελλάδος. Τόσο εσείς κ. Λαμπράκη, όσο και ο Σώρρας υποστηρίζετε ότι η Εκκλησία είναι σύμμαχος των Rothchild και των Εβραίων και ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Πρέπει να σταματήσετε αυτά τα παραμύθια, που δεν εξυπηρετούν το Έθνος μας. Η Εκκλησία της Ελλάδος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, βοηθάει και στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Ανθρώπους που δεν έχουν καν να φάνε!
Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Αντιπρόεδρος της ΕΤΕ είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων είναι απλό συμβουλευτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου [7], λόγω της επένδυσης της Εκκλησίας στην Εθνική Τράπεζα, από την οποία εδώ και αρκετό καιρό δεν παίρνει μερίσματα, όπως όλοι άλλωστε. Και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε, μια και απασχολήστε με την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής, με όλη την ανικανότητα που σας διέπει και σε αυτό το θέμα.
Όμως, δεν δικαιούστε να χτυπάτε την Ελληνική Εκκλησία ούτε εσείς, ούτε ο αγράμματος συνεργάτης σας, ούτε όσοι από εσάς πιστεύετε σε διαφορετική θρησκεία (θα σας υποστηρίξουμε στις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις επειδή δεν είμαστε ρατσιστές, ακόμη και αν πιστεύετε στο Δία). Παρά τα όσα δίκαια καταλογίστηκαν σε κάποιους κληρικούς για σκάνδαλα, τα οποία διερευνά τη δικαιοσύνη, η Εκκλησία βοήθησε την Ελλάδα να επιβιώσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, δεν είναι πατριωτικό να χτυπάτε την Εκκλησία. Ακόμη και τη στιγμή που το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, βρίσκεται περικυκλωμένο και αβοήθητο, και ουσιαστικά στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Εκκλησία της Ελλάδας, δεν δικαιούται οποιοσδήποτε Σώρρας, έχοντας πει απίστευτα ψέμματα, και με καταγγελίες και καταδίκες για  οικονομικά εγκλήματα στην πλάτη του, αλλά και με υβρεολόγιο τουρκομογγόλου, να επιτίθεται στην πίστη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
ΣΤ. Αυτό που δεν κατανοώ είναι, από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ουφολογικού τύπου σαχλαμαρίτσες που όλοι ακούμε ευχάριστα, γιατί έχετε επιλέξει τις πιο επικίνδυνες για το Έθνος μας. Για παράδειγμα διάβασα σε εφημερίδα να κατηγορεί ο συνεργάτης σας Σώρρας τον Ελευθέριο Βενιζέλο ότι ήταν Εβραίος και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Γνωρίζω ότι αυτές τις αηδίες τις έχει ακούσει προσωπικά από εσάς κ. Λαμπράκη. Επειδή κ. Λαμπράκη κατάγεστε από την Κρήτη, θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να παραγγέλνετε “μανιτάρια”. Δεν κάνουν καλό στην υγεία. Τουλάχιστον να μην τα καπνίζετε, σας το συνιστώ σαν Ιατρός.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος γεννήθηκε στις Μουρνιές Χανίων στις 23 Αυγούστου 1864 και είναι ο Έλληνας, ο επαναστάτης, ο μαχητής, ο πολιτικός που διπλασίασε την έκταση της χώρας. Λίγο σεβασμός στους Έλληνες ήρωες δεν βλάπτει, ειδικά από ανθρώπους σαν εσάς που δεν ζείτε μόνιμα στην Ελλάδα. Ελπίζω μάλιστα να μην προσυπογράφετε και παρανοϊκές ιδέες για το διαχωρισμό της Κρήτης… Όταν απαξιώνετε τέτοιες πατριωτικές φυσιογνωμίες δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
Ζ. Οι Έλληνες πολιτικοί είναι δεδομένο ότι έχουν κάνει τεράστια λάθη. Το μόνο σωστό που έχουν κάνει από το 1975 έως σήμερα είναι που σας θεωρούν απατεώνες και σας αποφεύγουν. Η μήνυση σας κατά των Ελλήνων πολιτικών με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, βασίζεται σε ένα ψέμα και μια απάτη ότι “τα λεφτά υπάρχουν”. Είναι βαθιά αντεθνική και συντελεί στην αποδυνάμωση των θεσμών της χώρας. Εάν επιθυμείτε να αναπτύξετε πολιτικό λόγο, όπως κάνετε άλλωστε διαρκώς, να κατεβείτε στις εκλογές κ. Λαμπράκη για να σας κρίνει ο λαός.
Αν προσπαθείτε με άλλον τρόπο να καταργήσετε το Σύνταγμα της Ελλάδας, και να επιβάλετε δικό σας (με τη βοήθεια του κ. Γεωργαντζά να φανταστώ) να θυμάστε ότι “η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων” και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχθώ τέτοιες προσπάθειες από ανθρώπους που έχουν ορκιστεί πίστη και υποταγή σε άλλες χώρες. Με τη συνεχή απαξίωση και επίθεση στους Θεσμούς της χώρας μου δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας;
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Σε αυτό το θέμα κ. Λαμπράκη, θα αναγκαστώ να σας διδάξω ορισμένα πράγματα κάποια στιγμή για να μάθετε την πραγματικότητα και να μην εκστομίζετε σαχλαμάρες. Για να καταλάβετε πόσο άσχετοι και ανίκανοι είστε, τα αρχεία pdf που έχετε αντιγράψει από το banquedorient.org και τα  ανεβάσατε στη σελίδα του άφραγκου ευεργέτη, έχουν συγγραφεί από εμένα. Δεν είστε ικανοί να συντάξετε καν ένα κείμενο για την Τράπεζα Ανατολής, για την οποία δεν έχετε καμία ιδέα [8].
Αναφορικά με τις μηνύσεις τις οποίες αναφέρατε, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, πλανάστε πλάνη οικτρά. Δεν έχω μηνύσει ποτέ τον Πατέρα μου, ούτε αυτός ποτέ εμένα. Φυσικά, είστε ένας κοινός συκοφάντης, και αυτό συμφωνεί με τις γκεμπελικές τακτικές σας.  Δεν είναι και κάτι νέο. Η μήνυση είναι μια ποινική διαδικασία, στην οποία δεν έχω προβεί ποτέ μέχρι σήμερα (ο Σώρρας θα είναι η εξαίρεση), ούτε φυσικά ο Πατέρας μου.
Αναφέρεστε προφανώς στην αστική αγωγή στην οποία ο Πατέρας μου κινήθηκε κατά της Εθνικής και φυσικά εναντίον μου, αφού το παλικαρίσιο στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν να του προτείνω εγώ ο ίδιος να ζητήσει τη δικαίωση του στην Ελληνική δικαιοσύνη. Αν η Ελληνική δικαιοσύνη συμφωνήσει ότι έχω δίκιο για το θέμα της Τράπεζας Ανατολής, μετά την δεκαετή έρευνα μου για το θέμα, τότε ωφελημένοι θα είναι όλοι οι μέτοχοι και το Ελληνικό Κράτος.  Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψω τα χρήματα στον Πατέρα μου. Τι πιο τίμιο! Σαν να πληρώνει κάποιος τους φόρους του, καταλάβατε; Να το δοκιμάσετε κάποια στιγμή.
Αν διαβάσετε την τακτική αγωγή που σας έχει αποσταλεί μαζί με την εξώδικη δήλωση (ρωτήστε την αδερφή σας που ζει μόνιμα στην Αθήνα), θα καταλάβετε ότι ο Πατέρας μου είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει κάνει αγωγή κατά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την αναγνώριση της αξίας των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, ώστε να αποζημιωθούν όλοι οι μέτοχοι. Το ποσό της αγωγής έχει πάρα πολλά μηδενικά και δεν είναι υπέρ της Εθνικής Τράπεζας, για αυτό και ζήτησε ο δικηγόρος της ΕΤΕ αναβολή για λόγους υγείας στην πρώτη δικάσιμο!
Αν δεν ήσασταν τόσο άσχετοι με το θέμα, θα γνωρίζατε ότι το Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, θα εισπράξει τα χρήματα για την πλειοψηφία των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής που θα αποζημιωθούν, μια και έχουν καταστραφεί πολλές χιλιάδες μετοχές. Επομένως, η υπόθεση δεν αφορά μόνο τους μετόχους της Τράπεζας Ανατολής.
Τα επιχειρήματα σας πραγματικά αποδεικνύουν την έλλειψη πραγματικής έρευνας, ικανότητας και λογικής. Ακόμη και το άθλιο επιχείρημα ότι ο “σωτήρας” σας θα δώσει μια μετοχή της Τράπεζας Ανατολής, για να πάρει τα “ρέστα” για τον βεβαιωμένο φόρο από τη ΔΟΥ, δείχνει το επίπεδο της νοημοσύνης, την άγνοια και τις προθέσεις σας να πάρετε χρήματα από το κράτος με κάθε τρόπο. Επισκεφθείτε έναν λογιστή για να μην εκτίθεστε βλακωδώς.
Φυσικά, ξεχνάτε ότι οι μόνοι οι οποίοι υποστηρίζουν την Εθνική Τράπεζα και τους Rothchild είστε εσείς, οι οποίοι δεν έχετε υποβάλει ούτε καν αγωγή αποζημίωσης κατά της Εθνικής. Ακόμη και στα ασφαλιστικά μέτρα επίδειξης εγγράφων, ξεχάσατε τις ποινές κατά της ΕΤΕ κ. Λαμπράκη. Ήμαρτον! Τα έγγραφα τα πήρατε από την επίδειξη εγγράφων τουλάχιστον ή δεν είστε ικανοί ούτε καν για αυτό;
Θα χαιρόμουν να σας ενημερώσω και για τις υπόλοιπες νομικές κινήσεις των μετόχων της Τράπεζας Ανατολής, έστω και αν έχετε αγοράσει τις μετοχές σας από τρίτους και δηλώνετε ψευδώς ότι είναι οικογενειακά κειμήλια… Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν σας εμπιστεύομαι, πιστεύω να καταλαβαίνετε τους λόγους.
Πάντως για να μην αναρωτιέστε, ο Πατέρας μου μπορεί να έχει μόνο δύο μετοχές, αλλά εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος τετραψήφιου αριθμού μετοχών. Καταλαβαινόμαστε;
Σας προτείνω να διαβάζετε τακτικά το banquedorient.org. Δεν είμαι ο μόνος που στέλνω άρθρα εκεί και σίγουρα θα  μάθετε κάποια πράγματα. Όπως για την απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος που γυροφέρνετε σαν να ήταν δική σας…
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Προσωπικά μπορεί να γέλασα όταν άκουσα τον πρόσφατο διαδικτυακό μονόλογο του κ. Σώρρα, κατά τον οποίο με κατινίστικο και ηλίθιο τρόπο προσπάθησε να με εξυβρίσει. Αθλιότητες ενός αγράμματου και ανίκανου ανθρώπου. Δεν γέλασα όμως για την ποιότητα και την διατεταγμένη γκεμπελική υπηρεσία των συνεργατών σας στην απάτη, των “παιδιών” του, όπως διαφημίζει τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους σε απειλητικά του μηνύματα ο κ. Σώρρας. Αυτοί θα μας κανονίσουν κ. Λαμπράκη; Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία;
Σίγουρα, έχοντας σχέση με τον έντυπο τύπο στο παρελθόν, δεν γέλασα με την υπακοή και τη δουλικότητα του κ. Νικόλαου Αμάραντου, που μόνο γνέφει καταφατικά, αν και γνωρίζει ποιες ερωτήσεις θα μπορούσε να κάνει δημοσιογραφικά. Τις ερωτήσεις τις έχει, το “τσαγανό” που χρειάζεται και το θάρρος δεν το έχει. Εκτός αν είναι άλλος ο λόγος που προστατεύει τον άφραγκο “ευεργέτη” και μόνο γελάει και συμφωνεί σαν “γλάστρα¨.
Σίγουρα λοιπόν δεν γελάω με το σιγοντάρισμα δημοσιογράφων, όπως ο κ. Αμάραντος, που έχουν ξεχάσει τους όρους της στοιχειώδους ευγένειας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, και δεν διακόπτουν τον καλεσμένο τους όταν προβαίνει σε χαρακτηρισμούς. Αυτές τις πρακτικές πληρώνει σήμερα η χώρα μας, την έλλειψη πραγματικής δημοσιογραφίας που να ελέγχει διαχρονικά την εξουσία και τους κάθε λογής απατεώνες, είτε αυτοί είναι ο ωραίος Μπρούμελ (πλέον φυλακόβιος), είτε κάποιο κοντό, αξύριστο, κακομούτσουνο και ψυχοπαθητικό ανθρωπάκι που ομοιάζει με Όρκ (από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών).
Σας θυμίζω κ. Λαμπράκη ότι ο απένταρος τρισεκατομμυριούχος, με τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για σωρεία από απάτες, έχει υβρίσει με άθλιο τρόπο όποιον του κάνει ερωτήσεις, ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και τον κουμπάρο σας κ. Απόστολο Παπαδόπουλο, το μεγαλοστέλεχος της Grant Thornton που ακόμη και σήμερα, συνεχίζετε να του λέτε ψέμματα και χωρίς να το γνωρίζει είναι μέλος της οργάνωσης σας. Σας θυμίζω ότι ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος απλά έκανε μερικές ερωτήσεις στον προστατευόμενο σας, γιατί απλά αυτά που λέτε είναι για τα πανηγύρια.
Καταλαβαίνω ότι σας είναι αρκετά δύσκολο να συνεχίσετε να καλύπτετε έναν καταδικασμένο απατεώνα που συνεχίζει τις απάτες και πλέον προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα, στην οποία εγώ ζω και την οποία εγώ έχω ορκιστεί να προστατεύω.
Πρέπει εσείς να κατανοήσετε ότι για εμάς τους Έλληνες που δεν απαρνηθήκαμε ποτέ τον όρκο που δώσαμε να “φυλάττουμε Πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους”, αυτά τα οποία λέτε και πράττετε αποτελούν ενδείξεις εσχάτης προδοσίας. Δεν γνωρίζω ποιους όρκους έχετε δώσει και ποια χώρα έχετε ορκιστεί να προστατεύετε, οι πράξεις σας όμως δεν είναι προς όφελος της δικής μου χώρας, της Ελλάδας.
Νομίζω γνωρίζετε κ. Λαμπράκη ότι και ο Γιόζεφ Μένγκελε συνάδελφος μας ήταν, αλλά ξέρετε δεν τον τιμάμε κιόλας…
Και επειδή ανέφερα τόσες φορές το όνομα σας, να σας αποζημιώσω σύμφωνα με την λογική Wozny και μάλιστα με κεφαλαία:  http://i.imgur.com/wtAqIuh.jpg (δεν είναι δικό μου, αλλά σας ταιριάζει).
Κοιτώντας σας στα μάτια, γιατί αν σας γυρίσω
την πλάτη μπορεί να με μαχαιρώσετε πισώπλατα.
Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός
Ρόδος
Υ.Γ. Κλείνοντας, θα δανειστώ ένα κειμενάκι από έναν καλό μου φίλο, που απευθύνεται σε εσάς:
“Προς τον κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη

Επειδή ξέρω ότι μπαίνετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα σε αυτό το Φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι θα διαβαστεί από εσάς έχω λοιπόν να σας πώ τα παρακάτω:

1ον είμαστε χωριανοί διότι ξέρω ότι είσαστε από το χωριό Χριστός  πλησίον της πρώην Κοινότητας Μαλλών της επαρχίας Ιεράπετρας του νομού Λασιθίου άμα θέλετε σας βάζω και τις συντεταγμένες του σπιτιού σας από το google earth. Από κει άλλωστε είναι οι Λαμπράκηδες, Καραλάκηδες, Κριτσωτάκηδες κλπ.

2ον έτσι λοιπόν θα συνεχίσω στην Κρητική διάλεκτο. Ήκουσα κι εγώ που λες οπροθές αυτά που πες στο ART FM Κύπρου και πειδή θεωρώ ότι δεν είμαι από τους παράορους  (ηλίθιους) που ορισμένοι θέλουν να νομίζουν ότι ήμαστε, σου γνωρίζω λοιπόν ότι είμαι κι εγώ μέλος στο banquedorient.org αρκετό καιρό εδά και δεν ήκουσα ποτές μα ποτές να αναφέρεται ποθές η ΕΤΕ, ο σκοπός όλων μας είναι κοινός, ετσά που σου τάξανε εσένα ότι θα πάρεις πάρτι (μερίδιο) από τις μετοχές τις Τράπεζας Ανατολής , ετσά έχω κι εγώ κάμποσες απ΄αυτές και τις έχω κοντέψει μπας και πάρω κι εγώ τη πάρτη μου.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω πολλές περισσότερες από το αφεντικό σου και είναι ελεγμένες για την γνησιότητά τους. Εμείς επαέ στη Κρήτη έχομαι μάθει μωρέ και το τηρούμε ακόμα ότι έχομε να το μοιραζόμαστε με τον συνάνθρωπό μας, καλιά έχω εγώ όντα ρθεί κάποιος στο σπίτι του να φάει αυτός παρά εγώ, για τι μωρέ είμαστε άνθρωπου πάνω απόλα.
Οι μπαρούφες λοιπόν ότι η ΕΤΕ μοίρασε τις μοτοχές άστο να το πιστεύουν οι παράοροι, και να κατέχεις ότι όταν η ΕΤΕ πέσει ηρωικά εσύ θα γλύφεις κόκαλα και εγώ θα τρώω το κρέας.
Μη με κουζουλένεις λοιπόν ότι είμαστε πράκτορες της ΕΤΕ, αυτούς γύρευέτους  στο σοκάκι που γυροφέρνεις.
Επειδή έχω δαιμονιστεί με αυτά που ήκουσα να κατέχεις ότι θα ζητήσω να μπώ κι εγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της  banquedorient.org  μόνο και μόνο για να αποδείξω μωρέ ποιος είναι ο πραγματικός Κρητικός, Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος που ποτές δεν κουβέντιασε για αποσχιστικές τάσεις της Κρήτης, γιατί είμαστε μωρέ Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ε  Σ.
Εγώ να κατέχεις δεν είμαι μορφωμένος σαν εσένα αλλά κατέχω ήντα μου γίνεται, λίγα λόγια και σταράτα”.
ΠΗΓΕΣ
[1]  END(End National Debt) ἀπάντηση στό Ξυπῆστε κε Γεωργαντζἡ Πατρίδα σᾶς χρειάζεται
Η απάντηση του κ. Λαμπράκη σε μία επιστολή που δεν απευθυνόταν προς τον ίδιο. O κ. Γεωργαντζάς αρκείται στη συγγραφή πανηγυρικών και σε δημοσιεύσεις για την Ελληνική Δημοκρατία, ενώ δεν είναι καν ενεργός Έλληνας Πολίτης.
http://www.arxaiaithomi.gr/2013/03/15/σοβαρά-ερωτήματα-από-τον-κύριο-ἐμμανο
[2] Γραφικότητα ή κάτι βαθύτερο;
Αποκαλύψεις για την προέλευση των παράνομων συναλλαγματικών, τη διεθνή συμμορία συνωμοσιολόγων και η σχέση με εταιρείες τουρκικών συμφερόντων.
http://olympia.gr/2013/03/12/γραφικότητα-ή-κάτι-βαθύτερο/
[3] Video: O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα
Τα διαστημικά καύσιμα, τα διαστημόπλοια, η ΝΑΣΑ και τα τρισεκατομμύρια από την πώληση αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας στους Αμερικάνους. Η πώληση Ελληνικής Τεχνογνωσίας σε ξένες δυνάμεις, από πότε δεν είναι πράξη προδοσίας;
http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8
[4] Μαζέψτε τους τύπους με τα “ομόλογα” (μέρος Α’)
Ειδική έρευνα του banquedorient.org με αποδείξεις για την απάτη των διεθνών συναλλαγματικών που έχουν στην κατοχή τους ο κ. Σώρρας και η οργάνωση End National Debt.
http://banquedorient.org/web/?p=2123
[5] Το βιβλίο της κομπίνας – αντίγραφο από στοιχεία που κυκλοφορούσε το κύκλωμα Wozny
Ένα μικρό μέρος του αρχείου για τα πλαστά “ομόλογα” των διεθνών απατεώνων.
http://imgur.com/a/QGmVu#0
[6] Η μεγάλη απάτη των 600 Δις του Αρτέμη Σώρρα, 7 Μαρτίου 2013
Η αποκαλυπτική εμφάνιση του κ. Γεώργιου Γιαλτουρίδη στην εκπομπή του δημοσιογράφου Άγγελου Αγγελάτου, που με δυναμικό τρόπο ξεσκεπάζει το διεθνές κύκλωμα πλαστών συναλλαγματικών και τους Έλληνες συνεργάτες τους.
http://www.youtube.com/watch?v=BtclSHshTYM
[7] Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος – Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΕ (μη εκτελεστικός) είναι ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων είναι συμβουλευτικό μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού ΣΥμβουλίου.
http://www.nbg.gr/wps/portal/el/THE-GROUP/Governance-Governance/Board-of-Directors
[8] Ευθύνη της Εθνικής Τράπεζας η απάτη, όχι άλλα παραμύθια για την Τράπεζα Ανατολής
Συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν επενδύσει πολιτικά πάνω στην υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής, με απολιτίκ περιεχόμενο κατηγορίας συλλήβδην κατά του κοινοβουλευτικού συστήματος, εκφράζοντας ακραίες απόψεις, με εύληπτο περιτύλιγμα αλλά δηλητηριώδες περιεχόμενο.
http://banquedorient.org/web/?p=1930
  Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

3 comments to Αρκετά κ. Λαμπράκη εμπαίξατε την Ελλάδα, την Εκκλησία και τους Θεσμούς

 • Ἐμμανουήλ Λαμπράκης

  ‘Αξιότιμε κε Ρῆνο

  Ἐπιτέλους μᾶς ἀποκαλύψατε τούς πάτρωνες καί τούς χρηματοδότες σας….

  Εὐχαριστοῦμε καί καταγράφουμε….

  Σιγή ἰχθύος κε Ρῆνο ……. Σιγή ἰχθύος….

  Στόν Ἑλληνισμό …δέν συνομιλοῦν ἂνθρωποι μέ …ἰχθεῖς…

  Καληνύχτα κε Ρῆνο ….Καληνύχτα

  ΕΛ

 • Ἐμμανουήλ Λαμπράκης

  Ἀγαπητέ κε Ρῆνο

  Μέ τέτοια “συντριπτικά” στοιχεῖα ἀγαπητέ μου τά ὁποῖα μέχρι τῆς ἀποκαλύψεως των ἐκ μέρους σας ἢταν ἂγνωστα στίς ἀρχές τῶν ΗΠΑ τῆς ΕΕ τῆς Ἐλλάδος καί Κύπρου……… ἐγώ θά ὑπέβαλλα μύνηση :

  1. Στούς Σῶρρα-END γιά ἀπάτη

  Στίς ὑπηρεσίες τῶν ΗΠΑ-ΕΕ γιά παράβαση καθήκοντος καί ἀνικανότητα.

  Στήν Στοά γιά ἀθέτηση συμβολαίου μαζί σας
  (σᾶς ἐξέθεσαν χωρίς νά ἒχουν ἐξασφαλισει τήν ἀνάλογη ὑποστήριξη)

  Εἶναι ἀδύνατον νά διαθέτη ὁ μείζων Ἑλληνισμός μυαλά τοῦ ἐπιπέδου σας κε Ρῆνο καί νά μήν ἒχει τήν δυνατότητα νά τά ἐκμεταλευτῆ πρός τό συμφέρον του…..?

  Ὃμως……

  ** Γιατί ἀποφεύγετε ὃμως νά μᾶς ἐξηγήσετε σέ τί διαφέρει ὁ δικηγορικός σύλλογος τῆς πολιτείας τῆς Washington ἀπό ὃλες τίς ἂλλες πολιτεῖες τῶν ΗΠΑ?

  *** Μήπως γνωρίζετε γιατρέ μου ποιός ἢταν ὁ πρόεδρος τοῦ δικηγορικοῦ συλλόγου καί γιατί?

  ***** Μήπως…. λέγω μήπως… ἒχετε ὑπ᾽ ὃψιν σας ἀπόφαση τοῦ Ἀνωτάτου Δικαστηριου τῶν ΗΠΑ πού νά σχετίζεται μέ τά ὁμόλογα καί ὂχι αὐτά πού βρίσκετε στό διαδίκτυο σάν αἰτιολογίες πού καλύπτουν τό ἐπίπεδο τῆς ὑψηλής σας διαννόησης?

  Σᾶς ἐξήγησα κε Ρῆνο ὃτι ὁ Γιαλτουρίδης θά σᾶς ἐκθέτει συνεχῶς καί ὃσο δέν μπορεῖτε νά βρεῖτε τήν ἀπάντηση στά παραπάνω ἐρωτήματα τά ὁποῖα σᾶς τά ὑπέβαλα εἰς τό παρελθόν, χωρίς νά καταφεύγετε στόν έντυπωσιασμό, ἐλείψει δυνατότητος,τόσον περισσότερο θά ἐκτίθεστε…

  Θά διαπιστώσετε συντόμως ὃτι καί ἡ ” Στοά ” σᾶς ἐκμεταλεύτηκε, γιατί ποτέ δέν θά σᾶς δώση τίς ἀληθινές ἀπαντήσεις στά παραπάνω ἐρωτήματα….

  Καί πάλι καλή σας ΝΥΚΤΑ κε Ρῆνο…. καλή σας ΝΥΚΤΑ………..

  Ἐμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός
  Πρόεδρος END(End National Debt)

 • Κύριε Κανελλόπουλε…μιας και είναι δικός σας το σιτε…

  Μπορείτε σας παρακαλώ (για να μην ψαχνω ο κακομοίρης) να μας δείξετε κάποια δημοσίευση
  περί Κ.Ι.Σ. στο παρελθόν (που έχετε κάνει) …
  άλλη …? εκτός αυτής που αναρτήσατε στις 22/3/13 (http://www.arxaiaithomi.gr/2013/03/27/%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA/)

  Γιατι προσπαθώ βεβαίως να καταλάβω κατά πόσον είστε κατά της εβραικής συμμορίας…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>