«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ρωσία ζήτησε προσοδοφόρα περιουσιακά στοιχεία σε αντάλλαγμα για περισσότερη βοήθεια.

Ευρώπη ορίζει προθεσμία για να κόψει την βοήθεια στην Κύπρο.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει προειδοποιήσει ότι θα σταματήσει η παροχή βοήθειας έκτακτης ανάγκης Κύπρος αν ένα σχέδιο διάσωσης δεν είναι σε θέση μέχρι την 25η Μαρτίου.
Σε δήλωση που εξέδωσε την Πέμπτη, η τράπεζα δήλωσε βοήθεια της Ευρώπης εξαρτάται από την έγκριση ενός νέου πακέτου στο κυπριακό κοινοβούλιο.
Σε μια συνάντηση στη Λευκωσία, η πρωτεύουσα, πολιτικοί και πάλι απέκλεισε μια αντιλαϊκή φόρου επί των τραπεζικών καταθέσεων και συμφώνησαν να συστήσουν ένα ταμείο επενδύσεων ως μέρος ενός «Σχεδίου Β», μετά από μια προηγούμενη συμφωνία διάσωσης καταψηφίστηκε.
“Μετά από πρόταση [Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης], υπήρχε μια συναίνεση που επιτεύχθηκε και μια ομόφωνη απόφαση είχε ληφθεί για τη δημιουργία ενός Ταμείου Αλληλεγγύης Επενδύσεων», Χρήστος Στυλιανίδης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σε μια δήλωση.
Η ΕΚΤ είναι η διατήρηση των κυπριακών τραπεζών ζωντανός, επιτρέποντάς τους να αντλήσει στήριξη έκτακτης ανάγκης μέσω της τοπικής κεντρικής τράπεζας.
Peter Al Jazeera της Sharp, την υποβολή εκθέσεων από τη Λευκωσία, είπε ότι η δήλωση αντανακλά την απογοήτευση της ΕΚΤ.
«Η κεντρική τράπεζα έχει αρκετά ακριβώς”, είπε. “Σε ό, τι, τι τους αφορά, αυτό έχει τώρα σέρνεται και αυτό είναι που κάνει την ευρωζώνη δεν είναι καλή σε όλα.”
Εν τω μεταξύ, αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές, πολλοί από τους τραπεζικούς υπαλλήλους, συσπειρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο, μετά τις φήμες ότι η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα του νησιού, Κύπρος Λαϊκή Τράπεζα ήταν να τεθεί υπό εκκαθάριση. Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας αρνήθηκε τη φήμη.
Οι διαδηλωτές φώναζαν: “Κρατήστε τα χέρια σας μακριά Popular Bank» και «Κάτω τα χέρια από την τράπεζα», ενώ αρκετές σπρώχνονται με τα ΜΑΤ, λίγο σπάσιμο μέσα από ένα κλοιό, περίπου 100 μέτρα από την είσοδο στο κοινοβούλιο.
«Συστημικός κίνδυνος»
Στυλιανίδης είπε ότι η πρόταση για το προτεινόμενο νέο ταμείο που υποβάλλονται σε επεξεργασία από τους δικηγόρους της κυβέρνησης, ενώ Αβέρωφ Νεοφύτου, ενεργώντας ηγέτης του κόμματος ΔΗΣΥ απόφαση, είπε ότι αν είναι έτοιμος “, σίγουρα θα είναι πριν από την [Κοινοβούλιο] το απόγευμα”.
«Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε μια λύση για να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας αυτής και θα καταφέρουμε αυτό,” είπε ο Νεοφύτου.
Δεν υπάρχουν στοιχεία αφέθηκαν ελεύθεροι από το πώς το ταμείο θα συσταθεί, αλλά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι θα περιλαμβάνουν έσοδα από την εθνικοποίηση των κρατικών και ιδιωτικών ταμείων προνοίας και από τα ομόλογα που εκδίδονται έναντι μελλοντικών εσόδων από φυσικό αέριο.
Ο Φιλελεύθερος εφημερίδα είπε ότι αυτό θα αυξήσει περίπου $ 4,5 δισ. από τα $ 7,5 δισ. ότι η Κύπρος είναι υποχρεωμένη να συγκεντρώσει για να εξασφαλίσει μια $ 13 δισ. διάσωσης της ευρωζώνης. Δεν ήταν αμέσως σαφές πώς τα υπόλοιπα κεφάλαια θα πρέπει να αυξηθεί.
Η Κύπρος αναζητούν τρόπους να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για τις τράπεζες μετά την Τρίτη πολιτικοί συντριπτική πλειοψηφία καταψήφισε ένα πολύ αντιλαϊκό μέτρο που θα χαστούκισε ένα εφάπαξ εισφορά έως 9,9 τοις εκατό για τις τραπεζικές καταθέσεις ως προϋπόθεση η ΕΕ υπό την ηγεσία του δανείου.
Με αυτό τώρα σε αμφιβολία, η Κύπρος πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να μαζέψει χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη της.
Αναθεωρημένο σχέδιο της Πέμπτης βιαστικά καταρτίστηκε μετά ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής απέτυχαν να σημειώσουν πρόοδο στις συνομιλίες στη Μόσχα για να εξασφαλίσει βοήθεια, ως μια σκληρή διαπραγματευτική Ρωσία ζήτησε προσοδοφόρα περιουσιακά στοιχεία σε αντάλλαγμα για περισσότερη βοήθεια.
Eurogroup κεφάλι Jeroen Dijsselbloem είπε ότι η κρίση του χρέους Κύπρος αποτελεί «συστημικό κίνδυνο» που απειλεί να εξοστρακιστεί δεξιά μέσα από την ευρωζώνη.
http://www.aljazeera.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>