«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γ.Λιλλήκας: Πρέπει να παράσχουμε αμοιβαίο όφελος στη Ρωσία

Επιστολή με εισηγήσεις απέστειλε απόψε ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Γ.Λιλλήκας: Πρέπει να παράσχουμε αμοιβαίο όφελος στη Ρωσία

«Αφήσαμε ανεκμετάλλευτο το χρόνο προκειμένου να θέσουμε το Φυσικό αέριο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», τόνισε. Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνεται το προεδρικό διάγγελμα κατά το οποίο ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι αν δεν ψηφίσουμε το νομοσχέδιο θα ερχόταν δεύτερο οδυνηρό σχέδιο της Κύπρου, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι αντιθέτως η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει αρκετές επιλογές για την διάσωσή της όπως είναι η προπώληση του Φυσικού αερίου. Για αυτό το σκοπό παρέθεσε με επιστολή του τις εισηγήσεις του στον Πρόεδρο, προσθέτωντας ότι αυτή την στιγμή δεν περισσεύει κανένας και όλοι  πρέπει, είπε να βοηθήσουν στην εξέυρεση λύσεων.
Τα άμεσα  μέτρα που εισηγείται στην επιστολή του ο κ. Λιλλήκας είναι:
Α) Nα σταλεί προσωπικός απεσταλμένος του Προέδρου στην Μόσχα ή πολύπλευρη ομάδα που να άπτεται ευρέων τομέων.  Η ομάδα θα επιβάλλεται να μπορέσει να συζητήσει ευρέως τα θέματα διαπραγματεύσεων με την Ρωσία γιατί, όπως είπε, αυτή τη στιγμή η όποια διαβούλευση γίνεται στην Μόσχα είναι μονομερής.
Β) Ο πρόεδρος να καλέσει άμεσα εταιρείες του διεθνούς εμπορίου φυσικού αερίου προκειμένου να συζητηθεί η προπώληση φυσικού αερίου.
Γ)  Nα αξιοποιηθούν όλοι οι τεχνοκράτες. ( ο ίδιος ο κύριος Λιλλήκας είπε ότι  είναι στην διάθεσή του Προέδρου για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια).
Δ) Να προταθεί συμμετοχή των Ρώσων στις διαδικασίες εξόρυξης φυσικού αερίου στον τερματικό και στους αγωγούς και να να τους δοθούν στρατιωτικές διευκολύνσεις προκειμένου να έχουν απέναντί τους συμφέρουσα σενάρια.
Όλα καθορίζονται από συμφέροντα, επεσήμανε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία διαμηνύει ξεκάθαρα ότι αν μας βοηθήσει θα διαταράξει τις σχέσης της με την ΕΕ, τότε θα πρέπει, είπε, να της παρέχουμε αμοιβαίο όφελος.
Η λύση είπε ο κ. Λιλλήκας είναι στα χέρια μας, προσθέτοντας ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης μπορεί να αποφέρει ένα σεβαστό ποσό.
http://www.sigmalive.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>