«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Χειρότερη τσαπατσουλιά» από την Lehman Brothers η συμφωνία για την Κύπρο

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ FORBES
«Χειρότερη τσαπατσουλιά» και από αυτή της Lehman Brothers, χαρακτηρίζει με άρθρο του το Forbes, την συμφωνία του Eurogroup για την Κύπρο, επισημαίνοντας ότι εγείρει ερωτηματικά για την εγγύηση των καταθέσεων σε όλη την ΕΕ και όχι μόνο στις «προβληματικές χώρες» όπως η Ελλάδα.
«Χειρότερη τσαπατσουλιά» από την Lehman Brothers η συμφωνία για την Κύπρο
Στο άρθρο του το Forbes, επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Τουλάχιστον ο υπουργός Oικονομικών των ΗΠΑ, Χανκ Πόλσον που χειρίστηκε την υπόθεση της Lehman Brothers το 2009 είχε μια δικαιολογία. Πανικοβλημένος από την ταχύτητα της κατάρρευσης της Lehman, δεν είχε χρόνο για δεύτερες σκέψεις. Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για το- υπό γερμανική ηγεσία- γκρουπ των ευρωπαίων αξιωματούχων που σχεδίασαν το πακέτο διάσωσης της Κύπρου, το οποίο συμφωνήθηκε αυτό το σαββατοκύριακο.
Παρότι είχαν χρόνια να σκεφτούν τις επιλογές τους (τα προβλήματα της Κύπρου σχετίζονται στενά με αυτά της Ελλάδας και ήταν επί μακρόν σχεδόν εξίσου προφανή) επέλεξαν μια «λύση» που ισούται ίσως με την πιο ανεύθυνη απόφαση στον τομέα της τραπεζικής εποπτείας, στον αναπτυγμένο κόσμο, από την δεκαετία του 1930.
…Αποδυνάμωσαν πιθανώς με τρόπο καταστροφικό, τον κύριο πυλώνα του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος. Αυτός ο πυλώνας είναι η εγγύηση των καταθέσεων. Οι απλοί καταθέτες που είχαν λάβει την διαβεβαίωση ότι οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ ήταν ασφαλείς, τώρα καλούνται να δεχθούν «κούρεμα».
Αυτό εγείρει ερωτήματα για την εγγύηση των καταθέσεων σε όλη την ΕΕ και ενθαρρύνει τις μαζικές αναλήψεις όχι μόνο σε χώρες με σοβαρά προβλήματα, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, αλλά ακόμη και στην Ιταλία και την Γαλλία».
http://www.ethnos.gr/
Μοιραστείτε το!

2 comments to «Χειρότερη τσαπατσουλιά» από την Lehman Brothers η συμφωνία για την Κύπρο

  • Στυλ. Σφακιανάκης

    Δεν υπάρχει τσαπατσουλιά παρά μόνο πλήρης υποταγή της πλειονότητας των κυβερνητών των κρατών της γης στα απροσδόκητα κελεύσματα της ΝΤΠ τα οποία οφείλουν επί ποινή θανάτου ή εξευτελισμού να τα εφαρμόσουν τυφλά. Ο Σαμαράς από πέρυσι και ο Αναστασιάδης από προχθές έλαβαν την εντολή να εκτελέσουν τις ΄΄οδηγίες ΄΄των απανθρώπων της ΝΤΠ. Ο μεν πρώτος αμέσως υπέκυψε και ήδη σκλάβωσε την ΕΛΛΑΔΑ μας, ο δε δεύτερος ετοιμάζεται να σκλαβώσει και την ΚΥΠΡΟ μας. Και θα το πράξει μόνο εάν η πλειονοψηφία των βουλευτών της βουλής των ΚΥΠΡΙΩΝ έχει από πριν δεσμευθεί ότι θα εκτελεί χωρίς αντίρρηση τις όποιες αποφάσεις του Αναστασιάδη. Ως γνωστό ο κ. Σώρρας έχει καταθέσει μηνύσεις κατά προσώπων της Βουλής των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά δεν έχει μηνυθεί από κανένα μηνυόμενο. ΄Εχει δε κάνει ονομαστικές αποκαλύψεις κατά προσώπων που ανήκουν ή υπηρετούν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα πρόσωπα αυτά δεν αντέδρασαν. Έχει δε υποστηρίξει ότι δεν είναι απατεώνας διότι εάν θα ήτο θα είχε ήδη συλληφθεί και εγκλεισθεί στο ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ. Θα μπορούσα να σας πιστέψω εάν τον είχατε ήδη μηνύσει και παρουσιάζατε τις μηνύσεις σας κατ΄αυτού στο διαδίκτυο, όπως ο ίδιος ανάρτησε τις δικές του με τα επιδοτήριά τους. Δείτε το δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας Αθηνών “Ελεύθερη Ώρα”, ΠΑ 15/3/2013 στο ένθετό της : ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σελίδες 4 και 5. Επομένως η πολύ πατριωτική και αγαπητή μου <> θα πρέπει να μην αναρτά στον ιστοχώρο της έκτακτες ανακοινώσεις όπως π.χ. η τελείως αποπροσανατολιστική ανάρτησή της: <>.

    • Αγαπητέ φίλε αφού είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ θα ξέρεις την παροιμία που λέει σιγά σιγά κάνει η αγουρίδα μέλι!!! Αν ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ σήμερα την εκπομπή στη ΑΜΕΡΙΚΗ μας δώσανε και άλλα στοιχεία έπεται και η φυλακή, μην βιάζεσαι, εμείς δεν θέλουμε να πάει κανένας φυλακή, την πατρίδα μας θέλουμε να προστατέψουμε, εμείς τους καλούμε σε διάλογο να μην κάνουμε μονόλογο να δούμε πρόσωπο με πρόσωπο ποιος λέει αλήθεια και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ! Εγώ προσωπικά τους δίνω το βήμα να πουν ότι θέλουν χωρίς απειλές και με στοιχεία επώνυμα τις απόψεις τους και να τα ανεβάσω είτε σαν απάντηση, είτε σαν ερώτηση αυτούσια. όμως δεν το κανουν, αυτούς να ρωτήσεις γιατί εκεί που τους καλούμε σε διάλογο ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ και όταν μιλάνε αυτοί δεν μας καλούνε αλλά και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο να πούμε και εμείς τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ μας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>