«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδότες Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος, Αναστασιάδης και όλη η πουλημένη αντιπολίτευση βάζουν σε κίνδυνο την ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ!

Προδότη Αναστασιάδη δεν μπορείς να κουρεύεις τα λεφτά του κόσμου, να κουρέψεις τα δικά σου λεφτά, αυτό λέγεται νόμιμη κλοπή!
Δίνεις το δικαίωμα στον λαό να γίνει παράνομος και να μην εμπιστεύεται το επίσημο κράτος.
Του λες ότι θα του πάρεις τα λεφτά και θα του δόσεις κωλόχαρτα ομόλογα!
Πολύ περισσότερο όταν τα λεφτά είναι ξένων που εμπιστεύτηκαν την Κύπρο!
Αν τα λεφτά είναι από μαφιόζους γιατί τα δεχτήκατε;;;
Ήταν ωραία όταν τα παίρνατε;;;

ΑΥΤΗ η κίνηση είναι προδοτική και αιτία πολέμου!

Πρόσεξε προδότη Αναστασιάδη βάζεις σε κίνδυνο εσύ και οι προδότες στην ΕΛΛΑΔΑ με τις συνεννοήσεις και μηχανορραφίες που σχεδιάσατε τις προηγούμενες ημέρες με τους ανθέλληνες ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ και ιδικά με τους Γερμανούς σε συνεργασία με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και ΑΓΓΛΟΥΣ!

Προσοχή από τους Έλληνες αξιωματικούς μην σας μπλέξουν σε περιπέτειες και όλο τον ελληνισμό!!!

Υπάρχετε μόνο για την προστασία της Ελλάδος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι προδότες Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος, Αναστασιάδης και όλη η πουλημένη αντιπολίτευση βάζουν σε κίνδυνο την ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ!

  • Στυλ. Σφακιανάκης

    Το ζητούμενο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ.κ.ΣΑΜΑΡΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;
    Ο Πούτιν πολύ καλώς ενήργησε προστατεύντας τα συμφέροντά της χώρας του, αλλά και αυτά της ΚΥΠΡΟΥ και της ΕΛΛΑΔΟΣ. Δεν θα πρέπει επι τέλους να απαγκυστρωθείτε και να αγνοήσετε επιτέλους τα κελεύσματα των ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ της Ε.Ε. θυσιάζοντας ακόμη καιτη ζωή σας, όπως ακριβώς το έπραξε ο Ιωάννης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ο οποίος με μία 2η εγκύκλιό του ζήτησε από τον κάθε υπουργό του μέχρι και τον κάθε απλό υπάλληλο του κράτους την ενυπόγραφη απεξάρτησή των από στοές, εταιρίες μυστικές, μασονικές και άλλες, άλλως ζητούσε τις παραιτήσεις τους;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>