«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Τορπίλες” Άκη για τα υποβρύχια,επίθεση στη Δικαιοσύνη, στο “κάδρο” βάζει τον Σημίτη

Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του. Λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επανέρχεται και ζητά να εξεταστούν για την υπόθεση των υποβρυχίων όλα τα μέλη των ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1997-1999. Δηλαδή ξαναβάζει στο “κάδρο” τον Κώστα Σημίτη.
Το Συμβούλιο Εφετών δέχτηκε το «κατασκευασμένο», «διαβλητό», «πλαστό» σε πολλά σημεία του ΠΟΡΙΣΜΑ της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που από τις κ.κ. Εισαγγελείς του Πρωτοδικείου Αθηνών «μεταλλάχθηκε» σε «κατάπτυστο» «κατηγορητήριο» εναντίον μου, αλλά και εναντίον ακόμα, της γυναίκας μου, της κόρης μου και άλλων 15 αθώων πολιτών, που σκόπιμα ενέπλεξαν με εγκληματικού χαρακτήρα παρεμβάσεις ενέργειες και παρανομίες οι «ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΟΥ» στην Δικαιοσύνη.
Υποχρεούμαι να το επαναλάβω και σήμερα, παραλαμβάνοντας το βούλευμά του. Κάτι τρέχει στην Δικαιοσύνη…!
Τούτο το βασικό Θεσμικό Όργανο της Δικαιοσύνης, λίγες εβδομάδες μόνο πριν το ακροατήριο, αποδείχτηκε -δυστυχώς για την Δικαιοσύνη και το κύρος της – σε απλό όργανο διευθέτησης εντολών και παρεμβάσεων.
Δεν ανταποκρίθηκε ούτε στις ευθύνες, ούτε στον ρόλο του. Οι κ. κ. Εφέτες αρνήθηκαν να ασχοληθούν νομικά και επί της ουσίας με τις «ΑΚΥΡΟΤΗΤΕΣ», τις «ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ» και τις «ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ», που προέκυψαν στην πορεία της υπόθεσης. Πάνω από όλα όμως, έκαναν πως δεν βλέπουν τις «ΑΝΩΘΕΝ» πολλαπλές παρεμβάσεις.
Αρνήθηκαν την αυτοπρόσωπη παρουσία μου. Την ζήτησα δύο φορές μέσω της νομικής συμπαράστασής μου, με αποκλειστικό σκοπό να τους παράσχω με αποδείξεις – μια και δεν έχω απολογηθεί μέχρι σήμερα – εξηγήσεις και πληροφορίες, συμβάλλοντας έτσι στο να προσεγγίσει η Δικαιοσύνη την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της υπόθεσης, ξεφεύγοντας από τον χώρο της VIRTUAL ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ και ΧΑΟΤΙΚΗΣ κατάστασης, που αντιμετωπίζει με κάθε λογής «καλοθελητές» εδώ και 30 μήνες.
Όπως και στο ξεκίνημα της έρευνας από τη Δικαιοσύνη της υλοποίησης του προγράμματος Συμπαραγωγής 3 + 1 Υ/Β, με βάση τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, τόσο στο Κοινοβούλιο, όσο και στα όργανά της, ζήτησα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Παρά ταύτα, αρνήθηκαν να εξετάσουν, όπως τους πρότεινα, την ηγεσία του Π.Ν. και τον ΑΓΕΕΘΑ, όλους τους Υπουργούς ΕΘΑ από το 2001 μέχρι και σήμερα, με πρώτον εμένα, που από τον Οκτώβριο του 2001, τοποθετήθηκα με απόφαση του Πρωθυπουργού ως Υπουργός της Ανάπτυξης.
Αρνήθηκαν επίσης να εξετάσουν και τα μέλη του ΚΥΣΕΑ – κύριου θεσμού Άμυνας και Ασφάλειας της Ελλάδας – αυτού, που σε τέσσερις συνεδριάσεις του 1997-1998-1999, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού αποφάσισε και ενέκρινε την Συμπαραγωγή και κατασκευή των τεσσάρων αυτών Υ/Β. Μόνο το ΚΥΣΕΑ ως ο αυθεντικός αρχηγός της επιχείρησης υλοποίησης του προγράμματος των τεσσάρων Υ/Β, μπορούσε να ενημερώσει την Δικαιοσύνη για κάθε σημείο και ερώτηση στο θέμα αυτής της διαχρονικής συμπαραγωγής Υ/Β, που διαρκεί 6-7 χρόνια. Θυμίζω, ότι δεν παραδόθηκε ακόμη η πλειοψηφία των τεσσάρων Υ/Β από τα ΕΝΑΕ και την Γερμανική Κοινοπραξία HDW- FERROSTAL, προς τον κύριο του έργου…
Δυστυχώς ούτε η Δικαιοσύνη ούτε και οι πλειοψηφίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. στη Βουλή, ήθελαν να μάθουν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αντίθετα θέλησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση, τόσο στην Βουλή, όσο και στην Δικαιοσύνη, νομίζοντας πως έτσι θα κρύψουν την ντροπή τους για τις ευθύνες τους. Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία, ότι δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο Π.Ν. η πλειοψηφία των Υ/Β στον κύριο του έργου και υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για αυτό από τους πέντε Υπουργούς Εθνικής Αμύνης των κομμάτων τους τα τελευταία δέκα χρόνια.
Κάτι τρέχει λοιπόν στην Δικαιοσύνη !
Αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι καθημερινά ότι η την περίοδο αυτή της κρίσης και της καταστροφής που σκέπασε όλη την Ελλάδα, προσπαθεί η Δικαιοσύνη να διεκδικήσει ρόλο, με βαριές καταδίκες, τις εκδοθείσες, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν!
Όπως δείχνουν και οι τελευταίες εξελίξεις, αποκαλύπτεται ότι στον χώρο της αποδέχονται πλέον τις «άνωθεν» παρεμβάσεις ή τις εντολές των νέας μορφής ανταγωνιστικών σχέσεων, που προωθούνται σταθερά μεταξύ της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας.
Αυτά θα μπορούσαν να είναι μία εξέλιξη που μπορεί ακόμη να οδηγήσει σε νέες ισορροπίες και να ενδυναμώσει την ίδια την δημοκρατία και πατρίδα μας, δεσμευτικά και Συνταγματικά για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Σε καμία όμως περίπτωση, δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος αθώων πολιτών ή πολιτικών αντιπάλων, που επιλέγονται πολιτικά να οδηγηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα, οδηγώντας τα πράγματα ακόμα και στη βιολογική τους εξόντωση.
Το νέο αυτό «κατηγορητήριο» – ΠΟΡΙΣΜΑ, σενάριο στοχοποίησης και επικοινωνιακής καταδίκης μου, που για πρώτη φορά εμφανίσθηκε λαθραία στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής από αφανείς και μυστικές «υπηρεσίες» του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με διεθνές νομικό γραφείο, κάλυψε την ανεπάρκεια της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ που ένθερμα το ασπάσθηκε και στην συνέχεια υιοθετήθηκε από τις Εισαγγελείς που το «επέλεξαν» ως δήθεν νέο «κατηγορητήριο», που ενστερνίστηκε τον ισχυρισμό ότι δήθεν στην Γερμανική Δικαιοσύνη υπήρξαν δήθεν κατηγορίες εναντίον μου. Όμως, το ίδιο το δικαστήριο του Μονάχου ξεκαθάρισε ότι οι τοποθετήσεις του Εισαγγελέως κατά τις διαδικασίες της δίκης δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως επιχειρηματολογία χωρίς, προηγούμενη αποδεικτική διαδικασία.
Εκτός από ανόητα, χοντροκομμένα και άσχετα ψεύδη δεν περιέχει κανένα νέο στοιχείο σε σχέση με το ΠΟΡΙΣΜΑ της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Οι κατηγορίες που συνεχίζουν να μου αποδίδονται δεν βασίζονται σε αποδείξεις, αλλά σε «κατασκευασμένα» υποθετικά και VIRTUAL σενάρια, βολικά για την κατηγορούσα Αρχή, που αντί να στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα και σε αποδείξεις στηρίζονται σε μία σειρά υποθέσεων προσωπικών εκτιμήσεων, ελεύθερων συλλογισμών, δήθεν «αποδεικτικών», ώστε να μην υφίσταται τίποτα το αξιόπιστο, χρήσιμο ή αληθινό, παρά μόνο ατέλειωτες φλυαρίες κατά το δοκούν, για συσχετισμούς αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων και στοιχείων.
Επίσης, οι κ.κ.Εφέτες δεν παίρνουν θέση για πού στηρίζεται νομικά η δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μια και η – ως προϋπόθεση – προβλεπόμενη δωροδοκία έχει εξαφανιστεί κατά το σκεπτικό του Α.Ε.Δ, που παρέπεμψε την υπόθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Το αγνοούν, το φοβούνται βεβαίως, μετά από όσα έγιναν τελευταία !
Ελπίζω να σταματήσει πλέον να τρέχει κάτι στη Δικαιοσύνη. Να σταματήσουν οι παρεμβάσεις και να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της.
http://www.onalert.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>