«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμφωνώ εγώ με όλα όσα λέγετε ανωτέρω δια τας απάτας του κ. Σώρρα.

Αλλ᾽επειδή ο Σώρρας είναι απατεών, δεν σημαίνει ότι «αι θεωρίαι περι συνωμοσίας», τας οποίας έχει επικαλεσθή ο εν λόγω Έμπορας, είναι ψευδείς. Ο κ. Σώρρας, επειδή φαίνεται να είναι πανούργος και εξεύρει πολλά τεχνάσματα, έχει προφανώς εκμεταλευτεί ζητήματα περι της αληθινής Αμερικής, προς συμφέρον του, επι των οποίων σεις δεν έχετε φωτισθή ακόμη. Αυτό δι᾽εμέ είναι εντελώ παραπλανητικό και προδοτικό. Αντι να χρισημοποιή την αλήθεια δια το αγαθόν, έπραξε ακριβώς το αντίθετο ούτως αυτο-αναδειχθείς φίλος και των Τούρκων και των…Εβραίων (και αυτό είναι ΆΛΛΟ θέμα).
Αι ΗΠΑ έχει ΚΑΙ το District of Columbia το οποίο αποτελεί κράτος εν κράτει. Το ίδιο ισχύει και δια το βατικάνο και την Κορώνα. Αι εξής ατράνταχται αποδείξεις έχουσιν αποδειχθή εις αρκετούς Αμερικάνους Πολίτας επι δεκαετίας αλλ᾽είναι μόνο δι᾽αυτούς που τολμώσι να φέρωσι μιαν ύπαρκτήν αλλαγήν εις την Αμερικήν. Αυτά τα πράγματα τα έχουσι φέρει εις το φώς ουχί μόνον ανεξάρτητοι ερευνηταί -τους οποίους μερικοί εξ ημών έχομεν συνιθίσει να λέγομεν περιφρονιτικώς και αδίκως «συνωμοσιολόγους»- αλλά και πολιτικοί και γνωστοί ερευνηταί και ιστορικοί όπως ο Eustace Mullins ο οποίος ήτο ο τελευταίος μαθητής του διάσημου ποιτού Ezra Pound. Ο Mullins έγραψε το πρώτο βιβλίο δια την Ομοσπονδιακήν Τράπεζαν των ΗΠΑ το SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE. Είναι αναγνωριοσμένος ο Mullins ανα τον κόσμον δια τα αποκαλυπτικά έργα τους επι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Είναι μόνο ένα παράδειμα καλών εν Αμερική πατριωτών οι οποίοι εκθέτουσι τα εγκλήματα της Αμερικανικής κυβερνήσεως -εν συνεργασία μετά των σκοτεινών δυνάμεων αι οποίαι τραβάνε εν κυριολεξία τα νήματα τούτης της χώρας- εδώ και χρόνια.

Παρακαλώ, διαβάστε τα ακόλουθα…

«The date is February 21, 1871 and the Forty-First Congress is in session. I refer you to the “Acts of the Forty-First Congress,” Section 34, Session III, chapters 61 and 62. On this date in the history of our nation, Congress passed an Act titled: “An Act To Provide A Government for the District of Columbia.” This is also known as the “Act of 1871.” What does this mean? Well, it means that Congress, under no constitutional authority to do so, created a separate form of government for the District of Columbia, which is a ten mile square parcel of land…»
«In essence, this Act formed the corporation known as THE UNITED STATES. Note the capitalization, because it is important. This corporation, owned by foreign interests, moved right in and shoved the original “organic” version of the Constitution into a dusty corner. With the “Act of 1871,” our Constitution was defaced in the sense that the title was block-capitalized and the word “for” was changed to the word “of” in the title.
«The original Constitution drafted by the Founding Fathers, was written in this manner:
“’The Constitution for the united states of America.’
«The altered version reads:
“’THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA.’
«It is the corporate constitution. It is NOT the same document you might think it is. The corporate constitution operates in an economic capacity and has been used to fool the People into thinking it is the same parchment that governs the Republic. It absolutely is not.»
Article: «The UNITED STATES OF AMERICA Isn’t a Country — It’s a Corporation!».
Link: http://pragmaticwitness.com/the-united-states-isnt-a-country-—-its-a-corporation/

Κουντούρης Ιωαν.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Συμφωνώ εγώ με όλα όσα λέγετε ανωτέρω δια τας απάτας του κ. Σώρρα.

 • Lefteris

  Αγαπητέ κ. Ιωάννη Κουντούρη,

  οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ένα εσωτερικό θέμα των ΗΠΑ και δεν αφορά την Ελλάδα. Σίγουρα τα συγκεκριμένα χρεόγραφα δεν μεταφράζονται ΑΜΕΣΑ σε χρήματα όπως λέει ο κ. Λαμπράκης. Δεν είναι “άμεσα ρευστοποιήσιμα” όπως υποστηρίζουν, αλλά χρειάζεται μακροχρόνια δικαστική διαμάχη πάνω σε θέσεις που δεν αποδέχεται η αμερικανική δικαιοσύνη.

  Δεν λέμε ότι οι “θεωρίες συνωμοσίας” είναι λανθασμένες. Δεν είναι όμως και επίσημα αποδεκτές από την επίσημη κυβέρνηση. Αυτό που λέμε είναι ότι ο κ. Wozny δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τις θεωρίες αυτές για να χρεώσει 3 τρις δολάρια για τη χρήση του ονόματος του στην ανακοίνωση διαγραφής του από τη δικηγορικό σύλλογο για απάτες, εκφοβισμό δικαστών κα.

  Αυτό που λέμε είναι ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν. Οι συναλλαγματικές είναι ακάλυπτες. Ο Wozny και οι συνεργάτες του έχουν εκδόσει 100 τρις σε συναλλαγματικές. Αυτές είναι χρέος των ΗΠΑ προς τον Wozny; Αν είναι έτσι να χρεώσω και εγώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη χρήση του ονόματος μου στον τηλεφωνικό κατάλογο…

  Στην απάτη συμμετέχει ο κ. Wozny, με τον Σώρρα και τον Λαμπράκη, μεταβιβάζοντας τα δικαιώματα αυτού του υποτιθέμενου χρέους του Δικηγορικού Συλλόγου της Πολιτείας της Washington (Washington State).

  Θεωρείτε ότι το ο κ. Λαμπράκης πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών και τον διαβεβαίωσαν ότι “λεφτά υπάρχουν”;

  Με ενδιαφέρει η γνώμη σας πραγματικά.

  Με εκτίμηση,
  Ρήνος Λευτέρης

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>