«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Αθήνα 17η Μαρτίου 2013

Εμείς διεκδικούμε!!!!

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανοήτων, αλλά ακόμα και των φιλοδόξων του αλλά δεν μπορεί να επιζήσει της προδοσίας από μέσα. Ένας εχθρός στις πύλες είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και φέρει τα εμβλήματά του ανοιχτά. Αλλά οι προδότες κινούνται ελεύθερα ανάμεσα σ’ εκείνους που βρίσκονται μέσα από τις πύλες, οι πονηροί ψίθυροί τους έρπουν μέσω όλων των σκοτεινών δρόμων, ακουόμενοι μέχρι μέσα στις αίθουσες τής ίδιας της κυβέρνησης……Θα πρέπει να φοβόμαστε ένα δολοφόνο πολύ λιγότερο από έναν προδότη.»
Λόγια του Κικέρωνα σε εποχή σαν την σημερινή που βιώνουμε ως Έθνος!!!
Ως Έλληνας, διαπιστώνω με πικρία ότι τίποτα δεν άλλαξε στο πέρασμα των αιώνων από την ανωτέρω διατύπωση του κορυφαίου από τους ρήτορες. Το σήμερα είναι χειρότερο από το χθές και ειδικά από την εποχή της ΔΗΘΕΝ μεταπολίτευσης του κενόδοξου και του εφήμερου που εργάστηκε κρυφά και ύπουλα μέσα στα σκοτάδια των Στοών, για να υπονομεύσει τα θεμέλια του κράτους, απευθύνθηκε στα κατώτερα ένστικτα που βρίσκονται βαθιά μέσα στις ψυχές όλων των ατόμων, μόλυνε την πολιτική σκηνή της Χώρας, έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να του αντισταθεί και σάπισε την ψυχή του Έθνους αποδομώντας  τον κοινωνικό μας ιστό.
Σε μια περίοδο που η ελληνική οικονομία έχει οδηγηθεί στην πτώχευση από το άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που ενεργεί πλέον ως δύναμη κατοχής στα σωθικά του Έθνους, σε μια περίοδο που ο απλός πολίτης δίνει καθημερινά μία αγωνιώδη και άνιση μάχη για να κρατήσει την δουλεία του σε χρεοκοπημένες επιχειρήσεις, με μισθούς πείνας των 700-800 ευρώ, ο εσωτερικός εχθρός των πλιατσικολόγων έσυρε το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία. Τα μιαρά  μίσθαρνα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού ξεφτίλισαν το Έθνος των Ελλήνων και απαξίωσαν τον ΈλληναΆνθρωπο καθιστώντας τον πειραματόζωο ενός ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ διεθνούς μαφιόζικου πιστωτικού οργανισμού, αποτελούμενου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι Γερμανία αλλά και ο ναζισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ελληνισμός του οποίου ζητούν την κεφαλή επί πίνακι, διότι, ας μην κρύβονται οι δολεροί μισέλληνες της Φίτς, της Γκόλντμαν Ζάκς, της Μόργκαν Στάνλεϋ, των  Ιλουμινάτι, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της Τριμερούς Επιτροπής και της Νέας Τάξης, ότι ο ελληνισμός είναι το πρόβλημά τους και η λύση είναι ο αφανισμός του.
Η πολιτική δυστυχώς ενσωματώνεται στο «γιές μεν». Οι υποτιθέμενοι φύλακες και θεσμοί τελούν εν αταξία και απαξία και οι Ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, ανήμποροι να παρακολουθήσουν τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των καιρών, ανίκανοι να οριοθετήσουν εθνικούς στόχους, σέρνονται στην πλήρη υποταγή και στην ισοπέδωσή τους. Ο πολιτικός λόγος καθοδηγείται πλέον υπό τα συντονισμένα πυρά των χορηγών τους οι οποίοι βάλουν εναντίον της Ελλάδος ως έθνους. Και η αρρωστημένη εικόνα του σύγχρονου πολιτικού γενίτσαρου με τρομάζει διότι δεν γνωρίζω το «έως πού» μπορεί να φθάσουν οι «επιθυμίες του». Τρομάζω μπροστά σε αυτή την θολούρα των νεκρών φύσεων που κατευθύνει την ελληνική κοινωνία σε «στιγμιαία σύμβολα» χωρίς την έμπνευση της αναζήτησης, χωρίς την κατάθεση μιάς καινοτόμου ιδέας, χωρίς την ελπίδα του νέου, χωρίς το όραμα του άριστου, του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
Ο Ελληνικός Λαός, εδώ και τέσσαρα χρόνια, βρισκόμενος στη δίνη μιάς καλπάζουσας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, πλήττεται ανηλεώς από την διεθνή καπιταλιστική οικονομική συμμορία, γίνεται κάθε μέρα ολοένα και φτωχότερος, χάνει σταδιακά κάθε κοινωνικό και εργασιακό δικαίωμά του και μη μπορώντας να ανταποκριθεί στις βιοποριστικές του πλέον υποχρεώσεις,  καλείται, μία ακόμα φορά, να πληρώσει αυτός τα βάρη της μεθοδευμένης κρίσης η οποία τον σπρώχνει πλέον σε ανθρωπιστικό ολοκαύτωμα  με την Οικονομία, την Υγεία, την Ασφάλεια, την Παιδεία να έχουν υποστεί  ανήκεστο βλάβη και ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να βρίσκεται αποκλεισμένο από τα στοιχειώδη για την επιβίωση, οδηγούμενο νομοτελειακά στην αλληλοσύγκρουση.
Είναι ο ίδιος ο λαός, που με τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο και την Γερμανική κατοχή, είδε τη χώρα του να καταστρέφεται ολοσχερώς, να καίγεται, να ληστεύονται οι αρχαιολογικοί του θησαυροί, είδε χιλιάδες νεκρούς σε πόλεις και χωριά, εκτοπισμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, είδε την οικονομία και τις υποδομές της χώρας του να διαλύονται, είδε τις μαζικές εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, τον θάνατο από την πείνα Είναι ο ίδιος ο λαός, που τότε είδε τη Ναζιστική θηριωδία σε όλη της τη διάσταση και σήμερα βλέπει τις ίδιες ορδές των γερμανικών βαμπίρ να χλευάζουν και να ασχημονούν χορεύοντας χωρίς αιδώ τον χορό των βρικολάκων πάνω στο σώμα της Ελλάδας ποδοπατώντας τα ιερά και όσια της φυλής μας εφαρμόζοντας το ρηθέν «Homo hominy lupus» «ο άνθρωπος επί του ανθρώπου λύκος».
Η Γερμανία βγήκε από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο εξακολουθώντας να οφείλει το χρέος που δημιουργήθηκε με τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμό της.
Και ήρθε η 27η Φεβρουαρίου 1953, εξήντα χρόνια πριν, που οι πιστωτές της συναντήθηκαν στο Λονδίνο και έδειξαν ότι έχουν κατανοήσει το πώς θα βοηθήσουν μιά χώρα που θέλει να ανακάμψει από την καταστροφή. Εξήντα χρόνια πριν επετεύχθη συμφωνία στο Λονδίνο και η μισοκατεστραμμένη από τους πολέµους Ελλάδα, μαζί µε την Ισπανία, το Πακιστάν και την Αίγυπτο, καθώς και τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γαλλία, που άνηκαν στους πιστωτές της Γερμανίας, πήρε μέρος σε μια συμφωνία, χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός Λαός, για να συμβάλει στη δημιουργία μιας σταθερής και ευημερούσας Δυτικής Ευρώπης, παρά τα εγκλήματα πολέμου που οι Γερμανοί κατακτητές προκάλεσαν μόλις λίγα χρόνια πριν. Ήταν τότε, εξήντα χρόνια πριν, που οι πιστωτές των βαρβάρων και η Ελλάδα μαζί διέγραφαν το ήμισυ των γερμανικών πολεμικών χρεών, θέτοντας τα θεµέλια για να χτίσει η μεταπολεμική Γερμανία το «οικονομικό της θαύµα».
Η ακύρωση, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, ήταν ζωτικής σημασίας για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης από τον πόλεμο αφού η Ευρώπη χρειαζόταν μια ισχυρή Δυτική Γερμανία ως προπύργιο ενάντια στον κομμουνισμό.
            Η διαγραφή του χρέους ήταν άμεση. Δόθηκε στη Γερμανία η ακύρωση του 50% του χρέους της. Ξεκινώντας από σχεδόν 30 δισεκατομμύρια γερµανικών μάρκων, τα προπολεμικά και τα μεταπολεμικά χρέη της νεαρής «Δημοκρατίας» μειώνονται σε λιγότερα από 14 δισεκατομμύρια, για το υπόλοιπο δε ποσό προβλέπεται η μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωσή του. Η συμφωνία κάλυπτε όλες τις οφειλές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που οφείλονταν από τον ιδιωτικό τομέα.  
Το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό της συμφωνίας του Λονδίνου ήταν η ρήτρα που όριζε ότι η Δυτική Γερμανία για τα χρέη της θα πρέπει να πληρώνει, μόνο από το εμπορικό της πλεόνασμα ενώ, για να µην κινδυνεύει η οικονοµία της, οι τυχόν αποπληρωμές περιορίζονταν στο 3% των εσόδων της από εξαγωγές κάθε χρόνο. Αυτό σήμαινε ότι εκείνες οι χώρες που τους χρώσταγε η Γερμανία, έπρεπε να αγοράσουν Δυτικογερμανικά προϊόντα, για να πληρωθούν. Έτσι η Δυτική Γερμανία θα πλήρωνε μόνο από τα κέρδη, χωρίς προσφυγή σε νέα δάνεια. Οι δανειστές της επομένως, για να πάρουν πίσω τα χρήµατά τους,  είχαν συμφέρον να αγοράζουν γερµανικά προϊόντα.
Σε αντίθεση με το όριο του 3% των πληρωμών του γερμανικού χρέους, σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα απαιτούν από τα χρεωμένα κράτη πληρωμές του χρέους τους μέχρι 15-25% των εσόδων τους από τις εξαγωγές.
Η «στρατηγική» αυτή αποπληρωμής των δανείων στην Ελλάδα, είναι το λιγότερο εγκληματική αφού απαιτεί να θέσει το βάρος της προσαρμογής αποκλειστικά και μόνο, στο να καταστήσει την οικονομία της πιο ανταγωνιστική μέσω της ανθρωποκτόνου λιτότητας, της μαζικής ανεργίας και τις περικοπής των μισθών αλλά χωρίς τους πιστωτές, όπως την Γερμανία, πρόθυμους να αγοράσουν περισσότερο από τις εξαγωγές της.
Ξεχνώντας όμως όλα τα ανωτέρω τεκταινόμενα προς όφελος και μόνο των σιχαμερών διεθνών Σάϋλωκ, έρχεται ο αηδιαστικός Ούνος υπουργός των Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε και εκτοξεύει ύβρεις προς την ευεργέτιδά του Ελλάδα δηλώνοντας: «Εμείς οι Γερμανοί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα λάθη των Ελλήνων». Και κανένας από το βρωμερό, κακουργηματικό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, του «Αυτή είναι η Ελλάδα» και του «Μαζί τα φάγαμε», δεν του υπενθύμισε πως ειδικά οι Γερμανοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν απευθύνονται στην Ελλάδα ζητώντας να αφαιρεθεί από τον Έλληνα η ψυχή για να διασφαλισθεί το χρέος που οι ίδιοι ως αυτουργοί τεχνηέντως δημιούργησαν και τρωγοπίνουν με τις σάρκες του ελληνικού Λαού από τον οποίο, κατά την λαϊκή ρήση, «εκεί που του χρώσταγαν του παίρνουν και το βόδι.»  
Κανένας από τα πολιτικά ανδρείκελα ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ότι το χρέος δεν είναι του Έλληνα πολίτη αλλά όλων των εγκληματιών τοκογλύφων και των αδίστακτων γερμανικών τραπεζών που τζογάριζαν στην ομερτά των κακοποιών πολιτικών αρχών της χώρας.
Κανένα πολιτικό ξόανο δεν του έστειλε το μήνυμα πως ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά τις θηριωδίες τους, για τις οποίες αρνούνται να πληρώσουν τις οφειλόμενες αποζημιώσεις. Ούτε του είπε κανείς, από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, πως ακόμη και σήμερα η Γερμανία, που παριστάνει τον τιμητή, είναι υπόλογη για την οικονομική εξαθλίωση της χώρας και την συντελούμενη γενοκτονία, αφού δωροδοκώντας δοσίλογους κυβερνητικούς παράγοντες κλέβει τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας και μετερχόμενη ανήθικες μεθόδους κάνει «λάθη», πουλώντας μας υποβρύχια που γέρνουν και τανκς με ρωγμές στην οροφή!!!
Κανείς από τις εθνομηδενιστικές, ανθελληνικές Κυβερνήσεις της χώρας μας αλλά και τις υπόλογες Κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μίλησε μέχρι σήμερα, στον Ελληνικό λαό, για το μεγάλο χρέος της Γερμανίας….Αυτό το χρέος οφείλει σήμερα να διεκδικεί η κυβέρνηση και έχει την υποχρέωση η Γερμανία άμεσα και να το αποδώσει….
Η Γερμανία μας οφείλει και εμείς Διεκδικούμε: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ…….
1. Την καταβολή του υπολοίπου των Επανορθώσεων από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αξίας περίπου 275 εκατομμυρίων ευρώ!
2. Την άμεση εξόφληση του Αναγκαστικού «Δανείου» που οι κατοχικές δυνάμεις υποχρέωσαν τη χώρα μας να τους παράσχει, από την υποτιθέμενη Τράπεζα της Ελλάδος των Ρότσιλδ, ύψους 3,5 δις δολαρίων σε τιμές του 1944, σημερινής αξίας περίπου 14 δις ευρώ μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων συντήρησης των στρατευμάτων κατοχής!
3. Τις επανορθώσεις που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 για τις τεράστιες ζημιές και πολλαπλάσιες βλάβες που προξένησαν τα ναζιστικά στρατεύματα στην υποδομή της χώρας μαςτην απώλεια κυρίως σκαφών (βομβαρδισμοί, τορπιλισμοί, βυθίσεις, αιχμαλωσία) κατά την περίοδο ουδετερότητας της Ελλάδος στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν την επίθεση Ιταλίας και Γερμανίας εναντίον μας!
4. Τις αποζημιώσεις προς τα θύματα των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής και τις οικογένειές τους, στους κατοίκους εκατό περίπου πόλεων και χωριών που έγιναν ολοκαύτωμα, καθώς και για τα εγκλήματα σε βάρος του  άμαχου πληθυσμού
5. Την άμεση επιστροφή των αρχαιολογικών και θρησκευτικών μας θησαυρών, που αφαίρεσαν τα στρατεύματα κατοχής από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.
Κατόπιν των ανωτέρω, απευθυνόμενοι στους απανταχού εχθρούς του Έθνους μας, τους τονίζουμε ότι: ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! Τους υπενθυμίζουμε δε ότι, οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας είπαν ΟΧΙ σε δύο σιδερόφρακτες αυτοκρατορίες και πως ιδιοκτήτες του τόπου μας είμαστε εμείς και κανείς άλλος. Μέσα μας τρέχει ηρώων αίμα και είμαστε απόγονοι μαρτύρων από τους τάφους των οποίων ανθίζει η πίστη στην ύπαρξη του γένους μας και αυτή μας φλογίζει. Εδὠ ζει, αναπνέει και πάλλεται η ιδέα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η απάντησή μας, στα όποια σαρκοβόρα σχέδιά σας, είναι μία, γενναία και αποφασιστική: «Το δε την πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν ούτ’ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φειδόμενοι της ζωής ημών»!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57-10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3241961-Κιν: 6973519579
Τηλεομοιότυπο [Fax]: 210 3244163
Ηλεκτ. Ταχ: elas@otenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>