«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί οι Φαρμακοβιομηχανίες μισούν την βιταμίνη C; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόδοση: Dependent World
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
«Θεραπεύοντας» καρδιακές παθήσεις, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες εισπράττουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Big Pharma είναι οι άνθρωποι να μάθουν μια πραγματική θεραπεία-ειδικά αυτή που είναι φυσική, φθηνή και εύκολα διαθέσιμη…
Ωστόσο, πριν από 24 χρόνια, σε μεγάλο βαθμό αγνοήθηκαν από τους γιατρούς και τα μέσα ενημέρωσης, οι Linus Pauling και Matthias Rath προειδοποίησαν  τον κόσμο για την πραγματική αιτία των χρόνιων καρδιακών παθήσεων…που ήταν η ανεπάρκεια βιταμίνης C!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Ο Pauling, ο ιδρυτής της σύγχρονης χημείας, ο κάτοχος 48 τιμητικών διδακτορικών, και ο μόνος στον κόσμο που βραβευτηκε 2 φορές ατομικά με το βραβείο Νόμπελ, διατύπωσε τη θεωρία ότι πολύ λίγη βιταμίνη C αυξάνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, συμπεριλαμβανομένης της Lp (a) παραλλαγής που προκαλεί στένωση των αγγείων. Μετά ο Pauling έμαθε ότι η Lp (α) δεσμεύεται σε κλώνους λυσίνης που προεξέχουν από τα αδύναμα και τα κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία, και έτσι εφηύρε την απλή και εξαιρετικά επιτυχημένη υψηλής λυσίνης θεραπεία του.
“Μπορούμε να πάρουμε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο των καρδιαγγειακών παθήσεων, των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων με την ορθή χρήση του (βιταμίνη C και λυσίνη) … ή ακόμα και να θεραπεύσει.”Από την τελευταία συνέντευξη του Pauling.
Η ειδικά υψηλής δόσης θεραπεία του Pauling για τις καρδιακές παθήσεις είναι προφανώς πολύ αποτελεσματική, και έχει ονομαστεί η θεραπεία Pauling προς τιμήν του.
Η Pauling/Rath ενοποιημένη (βιταμίνη C), θεωρία των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί μια από τα μεγάλα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης. Αξιοσημείωτη θεωρία τους, και ο ενδιαφέρον ισχυρισμός του ότι πολύ χαμηλό κόστος Lp (a) (lipoprotein=λιποπρωτείνη) δεσμευτικές αναστολείς θα αποτρέψει ακόμη και τη διάλυση των αρτηριακών αποφράξεων, έχει περάσει απαρατήρητη προφανώς από τη φαρμακευτική βιομηχανία, το ιατρικό επάγγελμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εδώ είναι ένα απογοητευτικό στατιστικό στοιχείο: Από την ανακοίνωση Pauling το 1989, 16 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από καρδιακές παθήσεις μόνο στις ΗΠΑ! Ακόμη και τώρα, γιατροί γενικά πρέπει να αναγκάζονται να χορηγούν την IV βιταμίνη C.
Η «απαγορευμένη» Θεωριτική Μελέτη των Pauling / Rath  (pdf).
Σημείωση: Αυτό το έγγραφο για πρώτη φορά έγινε αποδεκτό από τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκε και δεν δημοσιεύθηκε.
“Θα ήθελα να συστήσω ότι κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο καρδιακών παθήσεων θα πρέπει να λαμβάνουν 5 ή 6 gm της βιταμίνης C και τουλάχιστον 2 gm της λυσίνης. “-Linus Pauling

”Είναι σχεδόν θαυματουργή”
Θα ήταν θαύμα αν η θεραπεία για τις καρδιακές παθήσεις υπήρχε ήδη. Θα ήταν ακόμη πιο θαυμαστό εάν η θεραπεία που οδηγεί στην ίαση λειτουργεί γρήγορα, (ακόμα και σε προχωρημένο στάδιο της νόσου), είναι εντελώς μη τοξική, ανέξοδη, και αν είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε κατάστημα φαρμάκου χωρίς συνταγή!
Οφείλουμε μια βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα στο μεγαλύτερο επιστήμονα της Αμερικής, τον αείμνηστος Linus Pauling, Ph.D., και στη γερμανή συνεργάτη του Matthias Rath, MD.
Chemist Linus Pauling on heart disease, Collagen, L-lysine, Vitamin C
exohuman
Απόδοση: Dependent World
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>