«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αγαπητέ φίλε Νίκο Μπιτσάκο συντονιστή του πυρήνα Αμαρουσίου-Πεύκης- Λυκόβρυσης.

Με την παρούσα επιστολή μου θέτω υπ΄όψιν σου και σε γνώση των μελών του Πυρήνα Αμαρουσίου-Πεύκης-Λυκόβρυσης την παραίτηση μου από μέλος του πυρήνα αλλά και από μέλος του Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ. όπου και θα κοινοποιηθεί η παρούσα επιστολή.
Οι λόγοι που οδηγούν ένα μέλος ενός πολιτικού οργανισμού σε αποχώρηση είναι πολιτικοί κατά κύριο λόγο αλλά και προσωπικοί, που έχει να κάνει με την προσωπική αξιοπρέπεια του καθενός στην καθημερινή του διαδρομή μέσα στην κοινωνία.
Η σταγόνα της αγανάκτησης που έκανε την απόφασή μου σταθερή για  να καταστεί ανακοινώσιμη είναι η χθεσινή θλιβερή συγκέντρωση σε αίθουσα του Δήμου Αθηναίων.
Θλιβερή όχι μόνον από πλευράς αριθμού συγκεντρωμένων της άλλοτε ισχυρής παρουσίας πλήθους, αλλά και η έκθεση ιδεών του μέλους του Π.Γ.  Δ. Καζάκη σχετικά με την πορεία του Μετώπου αλλά και η έντεχνη απονεύρωση ενός δυναμικού μελών που οδηγήθηκε σε αυτό που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι από εμάς. Στον έλεγχο και περιθωριοποίηση ικανού αριθμού ανθρώπων από την πλατεία Συντάγματος.
Άξιος ο μισθός τους αφού κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. Η σειρά των ενεργειών των ανθρώπων που υποτίθεται ότι είχαν τις δυνατότητες να συγκεντρώνουν τα δεδομένα, να αναλύουν και να αποφασίζουν τις ενέργειες εκείνες που θα συσπείρωναν ένα λαό πλήρως αποπροσανατολισμένο, ήταν όχι μόνον ανεπαρκείς αλλά οδηγούσαν σε πλήρη απονεύρωση.
Αν λοιπόν ο ρόλος του κάθε μέλους του Ε.Πα.Μ. κατά την αντίληψη του Π.Γ. και του Δ. Καζάκη είναι να γίνει ο καταλύτης μιας κοινωνίας που θα φέρει στο μέλλον την συνειδητοποίηση της οικονομικής του και πολιτικής εξαθλίωσης με ζητούμενο την αντίδρασή του στις επιβληθείσες πολιτικές, δεν νομίζω ότι χρειάζεται ένα πολιτικό μόρφωμα για να το κάνει. Ο Έλληνας και η Ελληνίδα γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν πράξη την αντίδραση του απέναντι στην νέα εθνική υποτέλεια.
Απορρίπτω και επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς για συμπεριφορά, αγωγή και παιδεία που εκστομίσθηκαν από το εν λόγω μέλος του Π.Γ. ως απαράδεκτες και θεωρώ ότι χαρακτηρίζουν αυτά τα μέλη  τουλάχιστον  που τα ανέχονται.
Συμπεριφορά και αγωγή π.χ. δεν διδάσκεις με το να συναγελάζεσαι σε Ρ/Σ με τους δημοσιογράφους ενός μνημονιακού πολιτικού  που υποδύεται τον μέγα πατριώτη.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια  έτσι και η πορεία του πολιτικού αυτού μορφώματος έχει ημερομηνία λήξης είτε λόγω εσκεμμένων ενεργειών , είτε λόγω αποχώρησης των αφελών που νόμισαν ότι γεννήθηκε κάτι νέο ως ελπίδα και αλλαγή.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Μάντζαρης Γεώργιος
14/3/2013
Τι έγινε  ρε επαμίτες σας ξεπαστρέψτε ο Καζάκης;;; Πάντως μετά το (σκάστε… στο Συνέδριο) αντί να τον στείλετε από εκεί που ήρθε τον κάνατε νοματαίο!!! Εγώ πάντως τον βλέπω και φλερτάρει με ολοκαίνουργιες ιδέες Τον είδα στον Μαραθων2013 και δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι τον πρότειναν και πήρε τόσους ψήφους!!! Είναι μάνα να το χαλάσει και αυτό το μαγαζί!!! Πάντως τον παραδέχομαι και να δείτε ότι όλοι τρεχάτε να του φτιάξετε το ι ματς για Καμένου μεριά!!! Κρατήστε το αυτό να δείτε πόσο κορόιδα είμαστε που θα τον δείτε βολευτή σε επόμενες εκλογές!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>