«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!»

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114   D-40885 Ratingen  E-Mail: chaziteo@t-online.de
                           14.03.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Η αληθεια δεν βλαπτει. Οποιος πιανει με τα χερια του ενα πυρωμενο σιδερο, πιανει ενα επικινδυνο πραγμα και μπορει να παθη μεγαλη ζημια και να θεση τον εαυτο του στα ματια πολλων διαβρωμενων και ασχετων με τα δρωμενα ανθρωπων σαν ενας πνευματικα και πολιτικα εγκληματιας, οπως ακριβως βλεπει τους  κριτας της Ε.Ε. ο περιφημος μασονος και αγωνιστης απο την πρωτη στιγμη για την μια πανευρωπη των υιων του Αβρααμ, κομητας Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi. Για τετοια επακολουθα ο συγγραφεας του παροντος πονηματος εχει κανει ηδη τις εμπειριες του και γι’ αυτο τα γραφει στα αγραφα χωρις να τα λαμβανη καν υπ’οψη. Η ιδεα ανατροπης του δεσποτισμου της Ε.Ε. ειναι ενα πυρωμενο σιδερο. Η ιδεα δημιουργιας τεταιων ανατροπικων δυναμεων που θα αναδειξουν και θα προωθησουν μετα την ευρωπη των πατριδων,  ειναι επισης ενα πυρωμενο σιδερο.
Ο πρωταγωνιστης της ιδεας μιας ενωμενης ευρωπης και τα περισσοτερα μελη της ευρωπα’ι’κης επιτροπης, του ευρωπα’ι’κου συμβουλιου και του ευρωπα’ι’κου κοινοβουλιου αλλα και ολων των αλλων λειτουργιων της Ε.Ε. υπηρξαν και ειναι μασονοι, αφου και η ιδεολογια της Ε.Ε. περι ελευθεριας και αδερφοσυνης ειναι χαρακτηριστικα της μασονιας. Ο 33. βαθμου μασονος Graf Richard Niko-laus von Coudenhoven-Kalergi, ενας απο τους μεγαλους την πανευρωπα’ι’κης κινησης, απειλησεν ολους αυτους που ασκησαν και ασκουν κριτικη κατα της Ε.Ε. ως εξης (1): «Τυφλος ειναι αυτος που δεν βλεπει τους κινδυνους, που απειλουν μια πε-ραιτερω τεμαχισμενη ευρωπη. Εγκληματιας ειναι αυτος που δεν κανει τιποτε κατα των κινδυνων αυτων.
Προδοτης ειναι αυτος ο οποιος εργαζεται κατα της ενοποιησης της ευρωπης και ως εκ τουτο αποδεικνυει, οτι δεν αγαπα το εθνος του, την οικογενεια του και οτι εγκατελειψε τον εαυτο του.»
Ετσι ολοι οσοι ασκουν κριτικη και ειναι αντιπαλοι της πανευρωπης και κατ’ επεκταση και της συμφωνιας του Μααστριχτ πρεπει να γνωριζουν, οτι στα ματια της εξουσιαστικης ταξης της ευρωπης ειναι: οχι μονο τυφλοι, αλλα και εγκληματιες και ακομη το χειροτερο και προδοτες!
Ο ανθρωπος αυτος θεωρουσε τον αντιπαλο αγωνα μεταξυ κομμουνισμου και καπιταλισμου ως εναν «εμφυλιο πολεμο μεταξυ των πνευματικα ευγενων»
(2) και τον ιουδα’ι’σμο ως την «πνευματικη καθοδηγικη ρατσα της ευρω-πης», ως την «καθοδηγιτικη γενεα του μελλοντος», δηλαδη με αλλες λεξεις, ως την «εξουσιαστικη ταξη της ευρωπης των υιων κατα κρεας του Αβρααμ».
Εκ των ως ανω, ο γραφων το παρων πονημα δεν μπορει να θεωρηση την Ε.Ε. του Μααστριχτ, ως «ευρωπη των ευρωπαιων» αλλα ως «ευρωπη των υιων του Αβρααμ», ως «μια ευρωπη, πολυεθνικη, πολυπολιτισμικη και ενιαιας  κατασκευης». Η συμφωνια για την ευρωπη αυτη «ιχυει για ακαθοριστο χρονο» δηλαδη για παντα και αιωνια! Η πορεια της ανθρωποτητας στο μελλον και των ευρωπαιων στην ευρωπη, εχει γραφει στις σελιδες της ψευδομεσιανικης παγκοσμιας κυριαρχιας και ειναι ενα «ταξειδι χωρις επιστροφη!».
Οποιος εργασθηκε πιστα για την ευρωπη αυτη, λαμβανει πρωτα τον μισθο του ιουδα, το «τιμητικο βραβεου του Καρολους Μαγνου της πολης του Ααχεν».
Οποιος εχει ηδη λαβει το ως ανω βραβειο, το χρυσο μεταλλειο Β’ nai Β’ rith, και, και. και, οφειλει να λαβη και το βραβειο Coudenhoven-Kalergi. Εναντιον αυτων που ασκουν κριτικη κατα της Ε.Ε. σε διαλεξεις ημεριδων και σε ιστοσε-λιδες του διαδικτυου, οργανωθηκε μια «Task Forsche», δηλαδη ενα «Troll Patrol» δικτυομενο με ειδικους της προπαγανδας. Παραλληλα ιδρυθηκε στην Ε.Ε. και ενα ιδρυμα (EED = European Endowment for Democracy) για ενισχυση στην ανατολικη και νοτια ευρωπη εκεινων των ανατρεπτικων δυναμεων που καταπολεμουν τους αντιπαλους της Ε.Ε. Αληθως, γνησια δημοκρατικες και ευρωπα’ι’κες δραστηριοτηες!  
Στο εδω σημειο παραμενει ακομη ανοιχτη η απαντιση στο ερωτημα της σημα-σιας του «βραβειου Καρολους Μαγνους της πολης του Ααχεν» που δινεται καθε χρονο απο το 1949. Το εχει παρει δυστυχως με συνεργεια και του γραφοντος και ο δικος μας ψευδοεθναρχης κ. Κ. Καραμανλης ο πρεσβυτερος.
Ο τροπος της συνεργειας του γραφοντος εχει δημοσιευθει απο εναν πολυ γνωστο δημοσιογραφο της εφημεριδος Θες/νικης «Ελληνικος Βορρας» πριν πολλες δεκαετιες.
Απο πολλους αντιπαλους του Καρλς του Μεγαλου ισχυριζεται, οτι αυτος ηταν αναλφαβητος και ανηθικος. Μισουσε γερμανικα εθιμα και διατηρουσε πολλες γυναικες απο τις οποιες απεκτησε ενα μεγαλο αριθμο παιδιων. Εδειξε μεγαλη σκληροτητα στους Σαξωνες σκοτωνοντας σε μια ημερα 4.500 ατομα.
Το παλατι του ειχε ολα τα χαρακτηριστικα των αρχοντων της ανατολης.
Ολες τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες του εκτελουσε ο εβραιος «Εφρεμ» τον οποιο εκανε και υπουργο οικονομικων. Κατα την διαρκεια της βασιλειας του οι εβραιοι ειχαν ιδιαιτερα δικαιωματα που εως τοτε κατειχεν η εξουσιαζουσα ταξη των φραγκων.
Σε ολη την τοτε επικρατεια του τα προνομοια των εβραιων ηταν δυσαναλογα μεγαλα και προστατευονταν υπο την αιγιδα του. Η καταστα-ση αυτη διατηρηθηκε και κατα την διαρκεια βασιλειας του γιου του Ludwig.
Περισσοτερο απο την εποχη του πατερα αυτου οι εβραιοι απεκτησαν το δικαιωμα εγκαταστασης και δημιουργιας χωριων και πολεων με εβραιους κατοικους.
Περισσοτερο και απο τον πατερα του ο Ludwig μισουσε το καθε τι το γερμανικο και κατεστρεψε μια ανθολογια του πατερα του τραγουδιων για γερμανους ηρωες.
Απο την συντομη αυτη περιγραφη γινεται κατανοητο, γιατι εχει τοση μεγαλη σημασια για την Ε.Ε. των υων του Αβρααμ το βραβειο «Καρολους Μαγνους της πολης του Ααχεν» και το βραβειο «CoudenhovenKalergi».
Παραμενει ακομη αναπαντητο το θεμα της σημαιας της Ε.Ε.  Γιατι στο βασιλικο συνδετικο μπλε της σημαια της εχει ως συμβολο ενα στεφανι απο 12 χρυσα πενταγραμμα αστερια;
Ναι μεν υφιστατο η ευρωπη του Μααστριχτ απο 12 κρατη, σημερα αυτα ειναι 27 και αυριο ισως πολυ περισσοτερα. Η ευρωπα’ι’κη ενωση αρχισε με 6 κρατη.

Ειναι τελειως απιθανο, οτι αρχικα η Ε.Ε. σχεδιαστηκε για 12 χωρες μελη.

Με την παρατηριση «ευρωπα’ι’κη σημαια» διατυπωνει το εγκυκλοπαιδεικο λεξικο Meyers:

     «Τα δωδεκα αστερια δεν ειναι συμβουλα των μεμονωμενων κρατων, αλλα ο αριθμος αυτων, κατα την αποφαση για το ειδος της σημαιας, καθωρισθηκε σταθερος απο τα 12 ζωδια του ζωδιακου κυκλου».

Εδω γενναται το ερωτημα:

Τι σχεση εχει η πανευρωπη με τον αστρολογικο ζωδιακο κυκλο;

Ποιο πιστευτη ειναι η εξηγηση, οτι τα 12 αποκρυφικα αστερια εχουν σχεση με τις 12 φυλες των εβραιων, που σημαινει οτι η Ε.Ε. ειναι δημιουργημα των υιων κατα κρεας του Αβρααμ. Μονη της η σημαια της Ε.Ε. εξηγει, οτι η πραγματικη ισχυς της Ε.Ε. βρισκεται στα χερια των εβραιων και οτι ολα τα αλλα που προπαγανδιζονται απο τα μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενα Μεσα Μασικης Αποβλακωσης των λαων, ειναι παιδικιστικα παραμυθια της γιαγιας!
Στην εγκυκλοπαιδεια Britannica γραφεται:
Οι εβραιοι αποτελλουν μια ξεχωριστη εξουσια στην πολιτικη, ηθικη και στον πολιτισμο των λαων. Οι εβραιοι κυριαρχουν στην οικονομια και στην πολιτικη των φιλοξονων λαων.

Οι εβραιοι εξελισσονται με την φαντασια του πληρεξουσιου και επιλεγμενου για την παγκοσμια κυριαρχια λαου, ως συνομωτες κατα ολων των αλλων λαων.

Απο τα μεχρι τουδε διατυπωθεντα προκυπτει, οτι στην Ε.Ε. δεν μετρουν καθ’ολου τα προπαγανδιστικα παραμυθια περι «ενισχυσης της αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της ευρωπης, ουτε τα περι «οικονομικης και κοινωνικης προοδου» και σχεδον καθ’ ολου τα περι «ενισχυσης της ταυτοτητας και της ανεξαρησιας της ευρωπης». Αντ’ αυτων η Ε.Ε. ειναι μια δικτατορικη κατασκευη και ενας πανω στο ψεμα κατασκευσθεις θεσμος  ως ο τελευταιος σταθ-μος στον δομο προς την ψευδομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια. Οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. δεν ειναι τοσο ηλιθιοι, οσο θελουν να πιστευουν οι κατεχοντες την εξουσια. Νοιωθουν, οτι ως πολιτες κορο’ι’δευονται με συνεπεια και συνεχεια τοσο απο την επιτροπη οσο και απο το συμβουλιο και το κοινοβουλιο. Η αποτυχια της προσπαθειας επίβουλης ενος ευρω’ι’κου συνταγματος με τα «οχι» των δημοψηφισματων του γαλικου και ολλανδικου λαου το 2005 εφερε στην επιφανεια το πραγματικο προβλημα των ασκουντων αξουσια στην Ε.Ε., δηλαδη ο «δεσποτισμος» αυτων και η απομακρυνση τους απο τον απλο πολιτη. Εχασαν την εμπιστοσυνη των πολιτων. Τον τελευταιο καιρο παρατηρειται και μια επανοτοποθετιση κατα τα πιστων του συστηματος επιχειρηματιων. Ακομη και παραδοσιακα πιστα προς την εξουσια μελη-καθηγητες των   γερμανικων ΑΕΙ ως π.χ. οι κ. Sinn και Schachtschneider αλλα και αλλοι σηκωνουν τους τονους της κριτικης τους στον τροπο λειτουργιας της Ε.Ε. στα κατα τα αλλα ευθυγραμμισμενα και διαβρωμενα ΜΜΕ.

Το επιχειρημα ευρωπη, με συμμετοχη των υιων του Αβρααμ, μετατραπηκε απο θαυματουργημα σε σε εκτρωμα που κρυβεται πισω απο ενα σκοτεινο πεπλο καπνου.

Η ταχυτητα της επεκτασης της Ε.Ε. παρουμοιαζεται με μια ομαδα περιηγητων στην ζουγκλα που επειδη εχασε τον προσανατολισμο της, αυξανει την ταχυτητα της περιηγηση της. Ετσι δημιουργειται στους πολιτες η εντυπωση μιας συνερ-γειας που αποσκοπει στον αποπροσανατολισμο απο τα πολλα μειονεκτηματα της εξελιξης και απο τις δικτατορικες υποδομες της. Στους πολιτες δημιουργειται επιπλεον η εντυπωση, οτι οι ασκουντες στην Ε.Ε. εξουσιαν (επιτροπη, συμ-βουλιο και κοινοβουλιο) ενδιαφερονται αποκλειστικα για τα δικα τους, δηλαδη για την εξουσια, για τις καρεκλες τους και για το χρημα κατι που αποτελει την χειριστη μορφη προδοσιας.
Δεν μπορει ενας μικρος αριθμος προσωπων της επιτροπης να αποφασιζει δικτατορικα για τις τυχες πανω απο 300 εκατομμυρια πολιτων χωρις να λαμβανη υπ’ οψη τις επιθυμιες και φοβιες αυτων. Απο την αλλη πλευρα και το συμβουλιο δεν λογοδοτει για τις αποφασεις του στους λαους της ενωσης, ως οφειλεν. Απο την αρχη της η Ε.Ε. υπηρξε το προ’ι’ον δημιουργιας της μασονικης ελιτ. Η ελιτ αυτη προγραμματισε τον αρχικο ενθουσιασμο και εθαψε καθε δημιουργικη κριτικη για τα κακως εδρωμενα. Η ελιτ αυτη επανδρωνει σχεδον 100 % οχι μονο την πολιτικη ταξη, αλλα και αυτην της οικονομιας και επιστημης της Ε.Ε. Το ιδιο ισχυει και για τα ΜΜΕ τα οποια μαζι με τους υιους του Αβρααμ κηριευσε ολοκληρωτικα. Οι δημοσιογραφοι στις Βρυξελλες και στο Στρασβουργο εφαρμοζουν απολυτα την νεα λογικη του γερμανοεβραιου καθηγητου Christian Morgenstern εκτοπιζοντας την λογικη του Αριστοτελη. Στην Ε.Ε. σημερα τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι.

Η νεα αυτη λογικη αντικατατροπιζει απολυτα την δικτατορια της πανευρωπης που σκλαβωσε ακομη και το πνευμα.

Στο αρθρο 10 παρ. 1 ΕΜRK της ευρωπα’ι’κης επιτροπης ανθρωπινων δικαιωματων και στο νεο ποινικο κωδικα της Γερμανιας στο αρθρο 131 τοποθετουν το ρασιστικο μισος υπο τιμωρια. Αυτο ειναι σωστο και καλο. Η διεγερση καθε μορφης μισους πρεπει να θεωρειται κατακριτεα και να τιμωρειται.

Οταν ομως η τοποθετιση αυτη γινεται επιλεκτικη και τοποθετει την διεγερση καθε μισους στον αντισημιτισμο, η κατασταση εκ μερους της νομοθεσιας γινεται εγκληματικη.

Ολοι οι ανθρωποι ειναι απεναντι στον νομο ισοι.

Δεν ειναι δυνατον ο προσημιτισμος να θεωρειται αρετη και ο αντισημιτισμος καταρα και αντιστροφα. Δεν ειναι αξιο να δημιουργειται ενα κεκλιμενο επιπεδο στο οποιο μεταφερεται η αφυσικη κλιση απο την μια στην αλλη πλευρα. Κατα την νεα λογικη του γερμανοεβραιου Morgenstern κινδυνευει μια μη κριτικη ταση, να μετατραπει χωρις κανεναν ενδιαμεσο σταθμο, σε μια μη κριτικη αποστροφη. Με την τακτικη αυτη επιδιω-κεται να εμποδισθη η εξελιξη πολιτων που ειναι σε θεση να σκεφθονται και να κρινουν μονοι τους, χωρις καμια εγκληματικη πνευματικη επιβολη.   
Ενα κεντρικο κριτηριο για την ανυπαρκτη δημοκρατιας στην Ε.Ε. ειναι η μη ικανοποιητικα δημοκρατικη οργανωση των εκλογων στις χωρες μελη της ευρωπης και στο ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο. Οι βουλευτες του κοινοβουλιου εκλεγονται κατ’ αναλογια στις χωρες μελη της Ε.Ε. Δεν ειναι μυστικο οτι στις χωρες αυτες δεν τοποθετειται στις λιστες εκλογης οποιος δεν ειναι μελος μιας μασονικης στοας ‘η τουλαχιστον μιας οργανωσης οπως των Ροταρυ και Λα’ι’ωνς που ελεγχονται απο την μασονια υπο την εποπτεια της λεσχης Μπιλντενμπεργκ που στεγαζεται στην Αθηνα στο Κολεγιο των Αθηνων. Η κατασταση αυτη αντιβαινει στο αρθρο 190 παρ. 1 EG και στην ετσι ονομασθεισα απ’ ευθειας εκλογη που διαμορφωθηκε στο αρθρο 1 παρ. 3 οτι «η εκλογη λαμβανει χωρα, γενικα, αμμεσα, ελευθερα και μυστικα».
Η βασικη ομως αρχη που δια-μορφωνει τον πυρηνα της δημοκρατιας, ειναι τελειως ανυπαρκτη σε ολες τις συμβασεις της Ε.Ε., δηλαδη η «Ισοτητα της Εκλογης». Απο την μια πλευρα η ισοτητα ειναι ανυπαρκτη λογω της ανισοτητας των εκλογικων νομων σε καθε απο τις 27 χωρες μελη αλλα και στην κραυγαλεα ανισοτητα στισ εκλογικες λιστες των κομματων καθε χωρας. Ετσι το κοινοβουλιο της Ε.Ε. στο μεγαλυτερο ποσοστο αποτελειται απο πνευματικα «αδερφια» της μασονιας και οι αποφασεις αυτων ειναι αδυνατο να ειναι δημοκρατικες. Ετσι εξηγουνται πολλα πραγματα στα αντιφατικα δρωμενα της Ε.Ε. και ιδιως σημερα στην Ελλαδα. Αυτοι που χειριζονται τα ενδιαφεροντα της «Τρο’ι’κα» και της τριτοκομματικης κυβερνησης της Ελλαδος ειναι «πνευματικα αδερφια» και εκτελουν τα εγκληματικα κελεσματα των υιων του Αβρααμ κατα του ελληνικου λαου, που κρατουν πισω απο τα παραμυθια της δημοκρατιας τα ινια της εξουσιας της Ε.Ε. στα χερια τους.

Ποτε δεν υπηρξαν τετοια φαιμενα στην ιστορια του κοινοβουλευτισμου που παρατηρουνται σημερα στην Ε.Ε. Ολλες οι προσπαθειες να διορθωθουν τα κακως κειμενα, μπλοκαρισθηκαν απο την Δικτατορια, που τελειως σκοτεινα ρυθμιζει τα παντα στην ευρωπη των μη πατριδων.

Omne agens agit propter finem, θα ελεγεν στα λατινικα και ο νεοεκλεγης Παπας της 13.03.2013, δηλαδη τιποτε δεν πραττει κανεις χωρις κινητρο.

Αυτοι που θελουν να εγκαθιδρυσουν την ψευδομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια, πραττουν μια σειρα απο πραγματα που φαινεται να αντιβαινουν στις επιδιωξεις τους. Ενω ειχαν στα γαμψωνυχα τους τις απο τον καπιταλισμο και κομμουνισμο ελεγχομενες χωρες και δεν θα τις αφηναν να ξεφυγουν μετα απο τοσο αγωνα για να τις ελεγχουν, αφησαν απο το 1989 τις χωρες του ανατολικου μπλοκ να αναπροσανατολισθουν. Ο κομμουνισμος ισοπεδοθηκε ξαφνικα απο τους ιδιους σχεδιαστες του «Ενος Κοσμου». Εδω προκειται πραγματι για ενα παραδοξο ‘η μηπως επαιξε ενα ρολο η επιδιωξη ισοπεδωσης των κοινωνικων ανισοτητων που αποτελει προ’υ’ποθεση για το συστημα της παγκοσμιας κυριαρχιας. Καμμια παραδοση δεν πρεπει να θεωρειται αξιολογη. Εαν εσφαλμενα γινει η υποθεση, οτι η ανθρωποτητα με τον ψευδομεσιανισμο πορευεται προς την ολοκληρωση της, τοτε το ατομο και η παραδοση χανουν συνεχως την δυναμη τους και υποτασσονται στην νεα μορφη κυριαρχιας. Η νεα αυτη μορφη θεωρει την ηλικια των ανθρωπων ως δειγμα των ασθενειων.
Το συνθημα οτι υπηρχε πρεπει να φυγη, δηλαδη η πολιτισμικη ανθρωποτητα πρεπει να αναδιοργανωθη λαμβανει νεες διαστασεις. Κανενα οπλο δεν ειναι τοσο ισχυρο ακομη και απο τα πυρηνικα, οσο η πεινα. Μολις επιτευχθει η ολικη επικυριαρχια στην τροφοδο-τιση των μεσων διατροφης των ανθρωπων και το παγκοσμιο μονοπωλιο ρυθμιζει την ροη της τροφοδοσιας, τοτε μονο τιθενται τα τελικα θεμελια για την ψευ-δομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια.
Σχετικα με τον τελικο αυτο σκοπο ηταν λογικο, οτι απο την αρχη προγραμματισθηκε ο ελεγχος της τροφοδοσιας της ανθρωποτητας απο τους μεγιστανους του χρηματος. Εδω πανω βασιζεται και η ιδρυση της «παγκοσμιας τραπεζας» και του «διεθνους νομισματικου ταμειου», ως την «κεντρικη τραπεζα των κεντρικων τραπεζων», που την απαρτιζουν οι διευθυντες των κεντρικων τραπεζων, ως εντολοδοχοι των μεγι-στανων του χρηματος. Μερικοι απο αυτους εγιναν και Πρωθυπουργοι…..
Το μεγαλυτερο και ποιο καλα κρυπτομενο μυστικο της εποχης μας ειναι η κατακτηση σχεδον ολων των κεντρικων τραπεζων και η παραγωγη του χρηματος απο το τιποτε. Μεσω της ετσι ονομασθεισης «μοντερνας νομισματικης οικο- νομιας» ο καθε ανθρωπος του πλανητη μας απαταται κατα συνεχεια και με συνεπεια και σκλαβωνεται χωρις να το καταλαβαινη. Αυτο που διατυπωσε ο αμερικανος μεγαλοβιθομηχανος Henry Ford το 1920 ισχυει απολυτα και στις ημερες μας, ειδικα στην Ελλαδα. «Ειναι καλο πραγμα που οι ανθρωποι δεν γνωριζουν το πως λειτουργει το χρηματοπιστωτικο συστημα.

Εαν το γνωριζαν θα ειχαμε ηδη απο το αυριο το πρωι αιματερες εξεγερσεις».

Ετσι και στην Ε.Ε. της σημερον οι πολιτες δεν γνωριζουν πως ακριβως λειτουργει η ΕΚΤ και ποιον πραγματικο σκοπο εκπληρει, δηλαδη την ολοκληρωτικη πρωτα λεηλασια των χωρων μελων της νοτιας ευρωπης χρησιμοποιωντας για τον στοχο αυτο τις χωρες υαινες της βορειας ευρωπης, για να τις αποτελειωση αυτες μετα.

Το συστημα λεηλασιας των λαων αρχησε με την DDR κατα την επανενωση της Γερμανιας.

Για να καταλαβη ο εγκληματικα αποπροσανατολισμενος πολιτης το πως λειτουργει τι συστημα λεηλασιας των λαων, αναφερεται εδω το αρθρο 24 του καταστατικου της ΕΚΤ με τον παναγαθο τιτλο «υπολοιπες δραστηριοτητες». Με τον παναγαθο και αγιασμενο αυτο τιτλο εχει η ευρωπα’ι’κη κεντρικη τραπεζα το δικαιωμα περαν των επισημων δραστηριοτητων να εκτελη και η ιδια δια του διοικητικου συμβουλιου της κατ’ εντολην των μεγιστανων του χρηματος επιχειρηματικες δραστηριοτητες. Για ποιο λογο συνεπως επιτρεπεται στην ΕΚΤ για λογαριασμο της, να εκτελη εντολες των μεγαλοαπαταιωνων που καθ’ ολοκληριαν ειναι υιοι του Αβρααμ, οπως και ο υμετερος της ελληνικης (;) κεντρικης τραπεζας, που ξεπουλησε την Αγροτικη Τραπεζα της Ελλαδος σε εναν κατα κρεας αδερφο του;
Τα καθαρματα αυτα μας θεωρουν ολους για ηλιθιους!!! Η Ε.Ε. της σημερον δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια δικτατορικα κυβερνωσα ευρωπη!!!

Ο δρομος για μια γνησια δημοκρατικη ευρωπη ειναι μονοδρομος και οδηγει στην εξης κατευθυνση:

«Εγκαταλειψη του ενιαιου νομισματος ευρω και επαναφορα για ολες τις χωρες της Ε.Ε. των εθνικων νομισματων των κρατων μελων. Επιστροφηδηλαδη στην ευρωπη των πατριδων. Δεν μας χρειαζεται ο τρομερα γραφιο-κρατικος και πανακριβος μηχανισμος των Βρυξελλων και του Στρασβουργου που εκπληρει αποκλειστικα τα ψευδομεσιανικα σχεδια για παγκοσμια κυριαρχια των υιων του Αβρααμ.
Καμμια χωρα της Ε.Ε. δεν χρειαζεται να ειναι σε κανεναν χρεωμενη, διοτι με την εθνικοποιηση των κεντρικων τραπεζων θα κοβει μονη της και θα διαχειριζεται η ιδια την νομισματικη πολιτικη της.
Η ευρωπη των πατριδων χρειαζεται και μια σημαια συμβουλο, με τοσα αστερια, οσα μελη εχει και οχι μονο 12.
Η ευρωπη συνεπως ανηκει στους ευρωπαιους και σε καμμια περιπτωση δεν ανηκει στους υιους του Αβρααμ».
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Βιβλιογραφια
1.  Posselt M. «Ο αγωνας για την ευρωπη»
                         Μοναχο 1990
  1. Richard Coudenhoven-Lalergi «Πρακτικος Ιδεαλισμος»
                                                       Εκδοτικος οικος «Πανευρωπη» 1925
Στα Γερμανικά:
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114
                                                                                                   D-40885 Ratingen
                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                                                                               12.03.2013
                                                                                                                                           
       «DER DESPOTISMUS DER EU MUSS GESTÜRZT WERDEN!!!».
 
Dr. Georg Chaziteodorou
Die Wahrheit kann nicht schaden. Wer ein heißes Eisen anfasst, greift mehr als eine gefährliche Sache auf, bei der er Schaden nehmen kann und setzt sich zu-
gleich der Gefahr aus, vor allen Augen verächtlich und als politischer Verbre- brecher (wie Herr Graf Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi alle EU-Kritikern vorwirft) zu erscheinen. Über solche Folgen ist der Verfasser dieser
Abhandlung im Klaren, jedoch wird er nicht davon abgehalten, ein sehr heißes und aktuelles Eisen unserer Zeit anzufassen. Die Frage des Umsturzes der EU-
Diktatur. Die Frage der Gegenkräfte für eine europäische Europa, für eine Europa der Vaterländer.

 

Die Vorkämpfer der Idee eines Vereinten Europas und die meisten Mitglieder
heute der EU-Kommission, des Europäischen Rates und des EU-Parlaments,
aber auch der anderen EU-Institutionen, waren und sind Freimaurer, zumal diese
Ideologie durch ihre freiheitlichen und brüderlichen Grundsätze typisch maure-
risch ist. Der 33. Grad Freimaurer Graf Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi, ein der Großen der Paneuropäischen Bewegung, hat die Kritikern dieser Bewegung deutlich gewarnt (1):

 

«Blind ist, wer die Gefahren nicht sieht, die einen weiterhin zersplitterten
Europa drohen; Verbrecher ist, wer nichts gegen diese Gefahren tut; Ver-
räter ist, wer gegen die Vereinigung Europas arbeitet und damit beweist,
dass er seine Nation nicht liebt, seine Familie nicht liebt und sich selbst auf- gegeben hat.»
Damit sollen alle Kritiker und Gegner Paneuropas und damit auch des Maastri-
chter Vertrags wissen, was sie in den Augen der Heerscherkaste Europas von
heute sind: nicht nur Blinde, nein, sogar Verbrecher und, schlimmer noch, Verräter!
 
Dieser Mann betrachtete den Kampf zwischen Kapitalismus und Kommunismus
als ein «Bruderkrieg des geistigen Adels» (2) und das Judentum als die
«geistige Führerrasse Europas», als die «Führergeneration der Zukunft»,
mit anderen Worten, als die «Herrscherkaste Europas dem Fleische nach, d.h. der Söhne Abrahams».

 

Damit ist für den Verfasser dieser Abhandlung, die in Maastricht besiegelte
«Europäische Union», nicht das «Europa der Europäer», sondern das
«Europa der Söhne Abrahams», das «Europa eine multinationale, multi-kulturelle Einheitskonstruktion». Der Vertrag für dieses Europa «gilt auf unbegrenzter Zeit», also für immer und ewig! Der Marsch der Menschheit in die Zukunft und der Europäer in die EU denkt man sich auf Seiten der pseudo- messianischen Weltherrschaft als «Reise ohne Wiederkehr!». Wer für dieses
Europa sich verdient gemacht hat, bekommt zuerst den Judaslohn, den «Karlspreis der Stadt Aachen».
Wer bereits den Aachener Karls-Preis, die B’nai B’rith-Goldmetaille, und, und, und, empfangen hat, soll auch noch den Coudenhove-Kalergi-Preis dazubekom-
men! Gegen der Kritikern der EU in Foren und EU-kritischen Blogs im Internet,
soll durch Agenten einer «Task Forsche» bzw. «Troll Patrol» entgegenwirken. Parallel dazu ist bei der EU auch eine Stiftung (EED=European Endowment for Democracy) zur Förderung subversiver Kräfte in den östlich und südlich an die
EU grenzenden Ländern gegründet wurde. Wahrhaftig, echte demokratische
Aktivitäten!
                                                                                                                                 An dieser Stelle steht noch offen die Frage der Bedeutung des «Karlspreises der Stadt Aachen» der jährlich seit 1949 vergeben wird.

 

Es wird von vielen Gegner Karls des Großen behauptet, dass er Analphabet
und Sittenlos war. Germanischen Bräuchen zuwider hielt er sich mehrere Frau- en, aus denen eine Unzahl Kinder entstammen. Gewaltsam brach er den Trotz der Sachsen, von denen er an einem einzigen Tag viertausendfünfhundert töten ließ. Sein Königshaus habe eher dem orientalischen Herrscher geglichen. Alle seine Geschäfte ließ er durch den Juden «Ephraim» besorgen, den er zu seinem Finanzminister machte. Den Juden wurden unter Karls Herrschaft dieselben Re- chte eingeräumt, die bis dahin nur die herrschende fränkische Stammesschicht
genoss. In einem noch ungefestigten Reich wie dem seinen, musste Karl der
Große die Dienste der Juden nützlich finden und ließ diesen jeglicher Fürsorge
zukommen. Diese Entwicklung setzte sich unter Karls Sohn, Ludwig dem From-
men, fort. Mehr noch als seinem Vater Karl der Große verachtete Ludwig die
prunklose germanische Kultur und ließ sogar die vom Vater angelegte Samm-
lung germanischer Heldenlieder vernichten. Stärker als Karl der Große bevor-zugte Ludwig die Juden. Unter seinem Schutz sind überall im Reich jüdische Siedlungen entstanden und Juden hatten sich freien Zutritt bei Hofe bekommen.
Durch diese kurze Erläuterung wird deutlich, warum der «Karlspreis der Stadt Aachen» und  der «Coudenhove-Kalergi-Preis» so wichtig für das «Europa der Söhne Abrahams» ist.

 

Es bleibt noch eine offene Frage zu beantworten. Warum die Europa-Flagge im Zeichen einer königsblauen Binde mit einem Kranz von 12 goldenen
Pentagrammen als Symbol gewählt wurde?
 
Zwar bestand das Maastricht-Europa aus 12 Staaten, heute aber besteht aus 27
und morgen wird aus noch mehreren Staaten bestehen. Man begann mit nur 6 Staaten. Es ist unwahrscheinlich das Europa mit nur 12 Staaten ursprünglich geplant war.

 

Unter dem Stichwort «Europa-Flagge» vermerkt die Meyers Enzyklopädisches
Lexikon folgendes:

 

        «Die 12 Sterne sind nicht Symbole der einzelnen Mitgliedsstaaten, ihre
         Zahl wurde bei der Einführung der Flagge als unveränderlich festge-
         legt und….analog den 12 Tierkreiszeichen interpretiert

 

Hier wird eine berechtigte Unterfrage gestellt:
Was hat Paneuropa mit dem astrologischen Tierkreis als solchem zu
schaffen? Plausibler will es da schon scheinen, eine Beziehung der 12 okkulten
Sterne zu der bis heute noch weitgehend geheimen, bald aber offenen hervortre- tenden Herrscherkaste Europas herzustellen zu sein:

 

    «bekanntlich sind viele der Nachkommen Abrahams dem Fleische nach
    stolz darauf, ihren jeweiligen Stammbaum auf einen der 12 Söhne ihres
    Stammvaters Jakob zurückführen zu können.»

 

Die Europa-Flagge gibt also nur indirekten, wenngleich hinreichend klaren Aufschluss über die Kräfte die hinter der «europäischen Einigung» stehen.
In der Encyclopädika Britannica lesen wir: Die Juden stellen ein sich abson-
dernde Macht in Politik, Moral und Kultur der Völker dar. Die Juden beherr-
schen wirtschaftlich und politisch ihre Wirtsvölker. Die Juden betreiben mit
ihrem Auserwähltheitswahn eine weltweite Verschwörung gegen alle übrigen,
nicht auserwählte Völker.

 

Aus den ausgeführten Hinweise geht es tatsächlich bei der EU weder um eine
«Stärkung der Solidarität» zwischen den Völkern Europas noch um deren
«wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die
«Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas». Statt dessen, bildet
die EU als eine diktatorische Konstruktion und eine auf Lügen gebaute Institu- tion, die letzte Etappe auf dem Weg zu pseudomessianische Weltherrschaft. Die Bürger der EU-Mitgliedsländer sind nicht so Dumm wie die so genannte Füh-
rungselite der EU glaubt. Sie fühlen sich seit langem über den Tisch gezogen
und haben den Glauben an die EU-Kommission und Rat und an das EU-Parlament längst verloren.
Das Scheitern der EU-Verfassung nach dem französischen und niederländi-
schen «Νein» im Jahre 2005 zeigte sich exemplarisch das Zentralproblem
der EU. Sie hat das Vertrauen der Bürger verloren. In der letzten Zeit wird
merklich präsenter auch ein Umdenken von Unternehmer. Sogar von traditionell
der Wirtschaft  nahe stehende Wirtschaftswissenschaftlern wie z.B. von den Professoren Sinn und Schachtschneider u.a. hört man öfter in den sonst gleich-
geschalteten Massenmedien kritischen Tönen in vielen Belangen gegenüber der EU. Das Projekt Europa, durch die Einmischung der Söhne Abrahams, ist von Wunderbar in Monströs umgewandelt worden und nur noch hinter Nebelschwa- den zu erahnen um zu betrachten. Die Geschwindigkeit der Erweiterung der EU
ist vergleichbar mit einer Gruppe von Menschen, die sich im Urwald verirrt hatte und zu ihrer Rettung die Laufgeschwindigkeit verdoppelte. Damit entsteht
bei den Bürgern der Eindruck eines Aktionismus, der vor allem bezweckt, von
den vielen Mängeln und Feldentwicklungen der EU abzulenken und die diktato- rischen Strukturen zu verstecken. Bei den Bürgern entsteht ferner der Eindruck,
dass es bei den europäischen Akteuren (Kommission, Rat und Parlament) ginge vor allem um ihre eigenen Interessen an Macht, Posten und Geld und das ist
etwas verbrecherisch in der EU. Die kleine Zahl der Kommissionsmitglieder
entscheiden undemokratisch über die Köpfe der Bürger hinweg, ohne dessen Interessen, Wünschen und Ängsten zu berücksichtigen. Auf die andere Seite
auch der europäische Rat ist nicht verpflichtet gegenüber der europäischen Nationen zu verantworten. Europa ist von Anfang an ein Geschöpf der freimau-
rerische Eliten. Diese Eliten waren es auch, die mit ihrer allezeit zur Schau ger-
stellten Europaeuphorie lange jede konstruktive Kritik an Europa, fälschlich als politisch inkorrekt dargestellt und unterdrückt. Das gilt nicht nur für die frei-
maurerische politische Klasse sondern auch für die Wirtschaft, vor allem
für die Politikwissenschaft und die Europarechts-Wissenschaft. Es gilt darüber
hinaus in sehr starkem Maße auch für die Journalisten in Brüssel und Straßburg,
also diejenigen, die die veröffentliche Meinung über Europa weitgehend durch
die neue Logik Morgensterns prägen. Professor Christian Morgenstern hat eine
geistgeschichtliche Tat vollbracht, die absolut einzig in der Welt dasteht: er hat
nämlich mit einem Schlag der Welt eine völlige neue Logik!!! Zu Verfügung
gestellt, die dazu berufen ist, die bis heute gebräuchliche, jedoch längst veralte-te und im übrigen seit eh und je als unzulänglich empfundene Aristotelische
Logik ein für allemal und zuerst in der Paneuropa Diktatur abzulösen. Das
«was sein darf, kann auch sein und demzufolge das was nicht sein darf
 
 
kann eben auch nicht sein» passt wie gegossen in der Paneuropa Diktatur d.h.
zu der brutale Versklavung des Geistes. Artikel 10 Abs. 1 EMRK der EU- Men- schenrechtskommission und das neue Strafgesetzbuch der BRD im Paragraphen
131 stellen die Aufstachelung zum Rassenhass unter Strafe. Das ist gut so. Die
Aufstachelung zum Hass ist in jeder Form Verwerflich. Falls und unverein-      
bart mit der Gerechtigkeit jedoch ist, wenn es im Rechtskommentar dazu heißt:
«Praktisch wird es vor allem um Aufstachelung zum Antisemitismus gehen». Der Begriff bzw. das Wort Antisemitismus stellt für die Bürgern, die noch nach der Aristotelischen Logik denken, eine absichtliche Fehlschöpfung
dar. Alle Menschen sollten vor dem Gesetz gleich sein. Man kann nicht be-
haupten, dass Prosemitismus Tugend und Antisemitismus Untungend und Umgekehrt, ist.
Man kann nicht eine Schiefheit beheben, indem man das widernatürliche Ge-
fälle von der eine Seite zur anderen umkippt! Nach der neue Logik von Morgen-
stern kann leicht eine unkritische Zuneigung übergangslos in unkritische Abnei- gung umschlagen. Man will ganz einfach keine selbständig denkenden individu-
ellen Persönlichkeiten, sondern bedarf man zur Durchführung der menschenver-
achtenden Pläne, die unkritische, nahezu beliebig manipulierbare Maschenmen-schen.

 

Ein zentraler Prüfstein der Demokratie in Europa ist die befriedigende Ausge-staltung der Parlamentswahlen, sowohl in der einzelnen Mitgliedsländern als
auch in der Zusammensetzung des EU-Parlaments. Die Abgeordneten des Par-
laments der EU werden in allgemeiner unmittelbarer Wahl gewählt. So heißt es
in Art. 190 Abs. 1 EG, und der so genannte Direktwahlakt in der Fassung von
2002 ergänzt in Art. 1 Abs. 3: «Die Wahl erfolgt allgemein, unmittelbar, frei und geheim». Das sind vier der fünf klassischen Wahlgrundsätze, wie sie sich
Etwa in Art. 28 und 38 Grundgesetz finden. Der wichtige Grundsatz aber, der auch den Kern des Demokratieprinzips ausmacht, fehlt auch heute noch in allen
EU-Verträgen: die Gleichheit der Wahl! Der Grund liegt darin, dass die Wah-len zum Parlament der EU von extremer Ungleichheit gekennzeichnet sind. Es
bestehen immer noch 27 unterschiedliche Wahlsysteme, und man traut sich nicht zu, diese demokratischen Fundamentalmängel zu beheben. Dazu kommt
dass in der Wahllisten der Parteien der einzelnen Mitgliedsländern aufge-
nommen werden nur Personen, die gleichzeitig Mitgliedern von Freimau-
rerlogen, von Rotary, Laions, PEN u.a. Clubs und die jeweiligen Parteivor-
sitzenden und Ministerpräsidenten, gleichzeitig auch Mitglieder des Bilder-
berger, der Trilateral u.a. Commissionen sind. Damit bestehen die EU-
Kommission, der EU-Rat, das EU-Parlament und die anderen Institutionen der EU, buchstäblich und zum größten Teil aus Gleichgesinnten Brüdern.
Niemals hat es in der Parlamentsgeschichte etwa Vergleichbares gegeben. Alle
Versuche, diese offenen Flanken der europäischen Demokratie bzw. Diktatur zu
beseitigen, sind bisher gescheitert. Aus den oben genannten wird klar warum in
der EU und in der meisten Mitgliedsländern verfassungsrechtlich demokratische und unumgängliche Volksabstimmungen gefürchtet und deshalb auch nicht
durchgeführt werden. Allein dies beweist die Existenz der EU-Diktatur.

 

Omne agens agit propter finem = Niemand tut etwas ohne Motiv.
Diejenige die eine pseudomessianische Weltherrschaft errichten wollen, tun sie trotzdem nichts als lauter Dinge, die diesem Ziel strikt entgegengesetzt sind. Sie
hatten z.B. schon die kapitalistischen und die kommunistischen Länder in ihren
Krallen, und gewöhnlich lässt man doch nicht mehr los, was man nach langen
Mühen endlich erwischt hat. Doch statt die beiden Blöcke 1989 zu ihrer geplan-ten pseudomessianische «Einen Welt» zusammenzufügen, ließen sie plötzlich im Osten alles einfach so wieder fahren! Der Kommunismus wurde von den Pla-
nern mir nichts dir nichts ersatzlos zum alten Eisen geworfen und vom Endziel
des Weltkommunismus seitdem wird geschwiegen. Das ist wahrhaftig ein Para-
doxon. Oder wollte man zuerst alle soziale Schichtungen und gesellschaftlichen Formungen, die das alte System der Weltordnung geschaffen hatte vernichten und die einzelnen Menschen aus ihren gestammten Milieus herausreißen. Keine Tradition darf mehr als wertvoll gelten. Das Alter soll nur als Zeichen der
Krankheit gelten. De Parole was war, muss weg, ist zu verbreiten d.h. die Kul-
turmenschheit muss neu geordnet werden. Keine Waffe, sogar nicht dieAtom-
bombe, ist stärker als der Hunger. Erst dann, wenn die Nahrungsmittelversor-
gung von einem straff kontrollierten und dirigierten europaweiten Hochfinanz-
monopol abhängt, kann endgültig das Fundament für die pseudomessianische Herrschaft gelegt werden.
Angesichts der angestrebte Einen Weltregierung ist es nur logisch, dass von
allen Anfang an ein weltweites zentrales Währungsmonopol das Ziel der
internationale Hochfinanz bildete. Zu diesem Ziel hat man die weltweit operierende Finanzinstitute «Weltbank» und «Internationale Währungsfond»
ins Leben gerufen. Der IWF war als der eigentliche Ersatz für die anvisierte
«Zentralbank der Zentralbanken» konzipiert, und tatsächlich setzt sich sein
wichtigstes Entscheidungsorgan aus lauter Zentralbankchefs oder den nationalen
Finanzminister als deren Marionetten zusammen.
Das bestgehütete Geheimnis der Menschheitsgesichte ist die Eroberung fast
allen Zentralbanken der Welt und damit die Herstellung von Geld aus dem nichts. Mittels des so genannten «modernen Geldwirtschaft» wird jeder
Mensch fortwährend betrügt und fortschreitend versklavt. Eigentlich ist es gut,
dass die Menschen der Nationen nicht wissen wie das Banken- und Währungs-system funktioniert sagte 1920 der amerikanische Großindustrielle Henry Ford.
Würden sie es nämlich verstehen, würden wir eine Revolution vor morgen früh
haben. Auch die meisten EU-Bürger sind kaum über den wahren Charakter der
EZB und über den einzigen Zweck, die von ihr betreute Volkswirtschaften der
EU-Mitgliedsländern möglichst gründlich und unauffällig zugleich auszuplün-dern, informiert. Mit geschleusten unauffälligen Artikel 24 mit den berühmten
«sonstige Geschäfte» in die EZB-Satzung sind die EZB und die nationalen Zen-tralbanken befugt, außer der mit ihren Aufgaben verbundenen Geschäften auch
Geschäfte für ihren eigenen Betrieb und für ihre Bediensteten zu tätigen. Wieso
also darf die EZB Geschäfte auf eigene Rechnung tätigen? Diese EZB, die so
herrlich unabhängig ist, dass ihr Direktorium selbst während der Dienstzeit ganz
offiziell in die eigene bzw. in der Tasche der Hochfinanz wirtschaften darf, ha-ben sich die ahnungslose europäische Bürger mehrheitlich gewünscht! So etwas
ist glaubhaft nur für Idioten!!! Das vereinte Europa von heute ist nur ein
diktatorisch regiertes Europa!!!
 
Der Weg einer wahrhaftig demokratischen EU ist Einbahnstrasse und zwar mit
folgender Richtung:

 

Abschaffung der Einheitswährung Euro, Verstaatlichung von jedes Mit-
gliedsland der EU die eigene Zentralbank und Herausgabe der eigene
Währung und Verbot der Aufnahme in den Wahllisten der Parteien der
einzelnen Mitgliedsländern der EU, Mitgliedern von Freimaurerlogen und allen anderen genannten Klubs. Tatsächlich gäbe es dann für ein solches
EU-Mitgliedsland keinen Grund, überhaupt verschuldet zu sein.
Alles muss abhängig von den Volksentscheiden der Bürger gemacht wer-den. Die Menschen in allen Mitgliedsländern müssen sich politisch gruppie-ren, besinnen und anders wählen. Europa braucht die Brüsseler Bürokratie
nicht mehr. Europa braucht auch nicht mehr die europäische Fahne, die
blaue mit den 12 okkulten Sternen. Europa muss europäisch werden und
den Schleier wegziehen, der bislang die eigentliche Herrscherkaste Europas vor den Blicken des stets neugierigen Publikums verbarg, und sie ins ihnen
gebührende Rampelicht rücken: die Söhne Abrahams dem Fleische nach.
Dr. Georg Chaziteodorou
Literaturverzeichnis
Posselt M. «Kampf um Europa»
                         2. Aufl. München 1990
2.  Richard Coudenhove-Kalergi «Praktischer Idealismus»
                                                      Paneuropa Verlag 1925
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>