«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολιτικά ΟΡΝΙΑ, γύπες, καλύπτουν τους πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ όμοιούς τους!!!

              Φοβερές καταγγελίες Ντινόπουλου για την ΔΕΣΦΑ και τον Παπαρσένο        

ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ

Βολές Ντινόπουλου και κατά του αρμόδιου Υπουργού για συγκάλυψη της υπόθεσης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Ο Αντώνης Σαμαράς αγωνίζεται να πείσει τους ρώσους επενδυτές για το αδιάβλητο των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης και κάποιοι στήνουν πάρτι στην ΔΕΣΦΑ με κρατικό χρήμα.
Ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ Γιώργος Παπαρσένος εισέπραξε μέσα στο 2012  πάνω από 120.000 ευρώ Ευρώ και τώρα αλλάζει τα εμβάσματα του μισθού του στην Τράπεζα για να γλυτώσει τον έλεγχο.
Την ίδια ώρα απολαμβάνει προκλητικά προνόμια με πιστωτικές κάρτες που πληρώνει η κρατική ΔΕΣΦΑ ( δηλαδή εμείς) , απεριόριστη αγορά καυσίμων , αυτοκίνητα TURBO και έξτρα αμοιβές για… ταξίδια στο εξωτερικό ,αλλά και μέσα στην Ελλάδα !
Στην νομική υπηρεσία οι δέκα (!)  δικηγόροι εξακολουθούν να παίρνουν…. 16 μισθούς τον χρόνο επειδή έτσι γνωμοδότησαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.
Η προϊσταμένη της νομικής υπηρεσίας Σοφία Μιχελάκη παίρνει ( επί 16 !)  6.800 ευρώ τον μήνα.
Έντονη κριτική  Ντινόπουλου και προς τον αρμόδιο υπουργό γιατί  οι υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος συγκαλύπτουν το μισθολογικό πάρτι στην ΔΕΣΦΑ και αρνούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του βουλευτή.
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος αντί να ερευνήσει τις καταγγελίες του βουλευτή τον παραπέμπει στις ανακοινώσεις της ΔΕΣΦΑ που συσκοτίζουν την υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΣΦΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Argyris Dinopoulos argyris@dinopoulos.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>