«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Ελληνικός” Χρυσός Α.Ε. : Η αλήθεια,

Διαβάστε προσεκτικά πως θα ζούμε στη Μακεδονία και τη Θράκη σε λίγα χρόνια. Δεν είναι εικασίες, είναι πραγματικότητα, τεκμηριωμένη από την μελέτη που κατέθεσε η ΙΔΙΑ η εταιρία.
Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης (πιο κάτω δίνω και το link), παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:
Για την τζάμπα “επένδυση” των “Καναδών”:
Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε  2,5 ΔΙΣ!
Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ!
Η Ευρωπαϊκή επιτροπή  διαπίστωσε ότι το τίμημα ήταν εξαιρετικά χαμηλό (European Commission Decision IR/11/216) και κάλεσε την εταιρία να πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 15,34 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο. Το καταπληκτικό και πρωτάκουστο: αντί να προσφύγει η εταιρία για άρση του προστίμου, προσέφυγε ή ίδια η κυβέρνηση εναντίον της απόφασης αυτής! Τόσος πόνος για την εταιρία, ή τόσο πολύ μας περίσσευαν τα 15,34 εκατομμύρια ευρώ;
Σημειωτέον ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν…
Εδόθη από τους Καναδούς στον Μπόμπολα 5%, για να κινεί τα νήματα στο τηλεοπτικό και πολιτικό σάπιο κατεστημένο.
Όσο για την ανάπτυξη, διαβάστε τα παρακάτω:
Ανάπτυξη εννοούν ότι προσλαμβάνουν κάποιους ντόπιους κατοίκους, που εξαθλιωμένοι από την ανεργία, έχουν ως αποστολή να κατεδαφίσουν το ίδιο τους το σπίτι!  Η περιοχή σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ από την σκόνη με τα βαρέα μέταλλα η οποία θα καταστρέψει κάθε ζωή και υγεία σε απόσταση πολλών  χιλιομέτρων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη.  Τους βάζουν να αλέσουν εκατομμύρια τόνους πολύτιμου δασικού  εδάφους, που θα το επεξεργαστούν με θανατηφόρα κυανιούχα για να παραλάβουν λιγότερο από 1 γραμμάριο χρυσού ανά τόνο σκόνης!!!  Κι αυτά τα λένε οι ειδικοί καθηγητές και επιστήμονες.   Τότε να δούμε που θα βρουν δουλειά οι σύγχρονοι γενίτσαροι και τα παιδιά τους… αφού θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για άγνωστο προορισμό.
Έτσι ο κύριος Μπόμπολας και η παρέα του, έβαλαν  στην τοπική κοινωνία συνενόχους στην ΒΙΒΛΙΚΗ καταστροφή της Μακεδονίας και της Θράκης… (γιατί έπεται το ΚΙΛΚΙΣ, η ΡΟΔΟΠΗ και ο ΕΒΡΟΣ).
Η καταστροφή θα είναι τεράστια, γιατί ο τρόπος εξόρυξης θα είναι πλέον ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ.  Δεν μιλάμε πια για υπόγεια ορυχεία. Θα δημιουργηθούν κρατήρες πλάτους 700 μέτρων και βάθους 220. Οι εκπομπές της σκόνης θα φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, τη Θάσο!!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο προδοσίας του Ελληνικού λαού, ολοκληρώνεται με την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της εταιρίας ότι θα αθωωθεί με ΝΟΜΟ(!) για την επερχόμενη βιβλική καταστροφή. Στον νόμο 3220/2004 ΦΕΚ 15Α/28.1.2004 στη σελίδα 349 αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι: «η αγοράστρια δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος εν γένει ή απορρέουσα από τον Μεταλλευτικό κώδικα, τον Κ.Μ.Λ.Ε., την Κ.Υ.Α. περιβαλλοντολογικών όρων, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και τις λοιπές εν γένει διοικητικές πράξεις, εγκρίσεις ή άδειες μετά από την αναστροφή της πώλησης σύμφωνα με το άρθρο 4 της παρούσης»
Αν είναι δυνατόν!  Να θεσμοθετεί το Κράτος την καταστροφή του περιβάλλοντος, την οποία προστατεύει το Σύνταγμα!
Πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτή η καταστροφή.
Για να γίνετε εθελοντές, κατ’ αρχήν υπογράψτε εδώ:
http://www.nomines.org/
Για ολόκληρη την ομιλία του καθηγητού κ. Λαζαρίδη δείτε εδώ:
http://el.scribd.com/doc/113126934/%CE%9B%CE%91%CE%96%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3-%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
=================================================================
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Reply-To: Helen
Αυτό είναι ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο Ολυμπία
http://olympia.gr/2012/12/11/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF/#comment-1070267
Όποιος θέλει το βλέπει αναφέρεται σ’ αυτά που είπε μια βουλευτίνα των Αν. Ελ μια κυρία Χρυσοβελόνη.
Από κάτω στα σχόλια ένας την βρίζει..  καλά αυτό δεν πειράζει δεν τρέχει και τίποτα.
Αλλά το παλικάρι λέει κι άλλα….
Κι αυτά είναι ενδιαφέροντα.
Για παρακολουθήστε την συλλογιστική του…
Ἄϊντε μωρή πλύστρα καί σύ καί τά μαθαίνουμε τά χαμπέρια σου…
Πᾶρε καί ἕνα δωράκι ἀπό τόν Μιχαήλ μωρή στουρνάρω νά ξεστραβωθεῖς καί κάντο “εὐαγγέλιο”, πού μοῦ τήν είδες καί σύ “σωτῆρας”…
……………………………………………..
Μιχαήλ είπε
Δεκεμβρίου 11, 2012 στις 7:04 μμ
Ποῦ παραπέμπουν τά “καναδέζικα” $ γατόνια μου;
Στήν “καναδέζικη” Eldorado.
Ποῦ ἀλλοῦ παραπέμπει ἡ “καναδέζικη” Eldorado γατόνια μου;
Στά “Χρυσωρυχεῖα Θράκης”.
Ποιός είναι ὁ μυστικοσύμβουλος καί εἰδικός σέ πολύτιμα ὀρυκτά – μέταλλα/commodities τῆς Eldorado γατόνια μου;
Ὁ νέος Διοικητής τῆς Τράπεζας τῆς Ἀγγλίας.
Ποιός τρέχει τό project ΕΟΖ-Θράκη γατόνια μου;
Ὁ Ἄκερμαν.
Ποιός είναι ὁ κολλητός τοῦ Ἄκερμαν καί στενός συνεργάτης του στό WEF γατόνια μου;
Ὁ νέος Διοικητής τῆς Τράπεζας τῆς Ἀγγλίας.
Ποιοῖ ἐμπλέκονται ἀπό ἑλληνικῆς πλευρᾶς ἐκεῖ πάνω γατόνια μου;
Ρόντος, Καρρᾶς (ὁ γόνος), Κερίμ Οὐράς (βλ. παρακάτω καί “Ρόδος”), Μπακογιάννη, Τ$ίπρας, Χρυσοχοϊδης, Περιφερειάρχες καί Ἀντιπεριφερειάρχες, Χιονῆς (καθηγ. Δημοκρίτειου), Καραγιάννη (σύζυγος Διοικητή DB Λουξεμβούργου), Στυλιανίδης, Λυγερός and friends.
Καί τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ μέσα, ΠΛΕΟΝ, ὁ ναρκωμένος τοῦ Ἕβρου τῶν ΕΞ. ΕΛΛ.;
Ἤ ὁ…σύμβουλος Καμμένου, ὁ Λυγερός;
Ποιός τρέχει τό θέμα ΕΟΖ-Ἀν/Κεντρ. Μακεδονία γατόνια μου;
Σόρος.
Μέ ποιό βασικό ἐργαλεῖο γατόνια μου;
Νavarino Networks/Θεσσσαλονίκη.
Ποιοῖ ἄλλοι ἐμπλέκονται στήν Navarino Networks γατόνια μου;
Ρόντος, Καρρᾶς…ΠΑΛΙ.
ΤΙ καί ΓΙΑΤΙ ἑνώνει ὅλους τούς παραπάνω ἕλληνες/πράκτορες περιούσιων γατόνια μου;
Ἡ Τράπεζα Ἀττικῆς.
Τίνος θυγατρική είναι ἡ “Ἀττικῆς” γατόνια μου;
Τῆς “Ὁλλανδικῆς” Rabo Bank.
Ποιά είναι ἡ ἀπόλυτη “ἐξειδίκευση” τῆς Rabo Bank γατόνια μου;
Commodities (χρυσός, διαμάντια, πολύτιμα μέταλλα).
Καί γιά τήν ἱστορία, μπάς καί ξεστραβωθεῖτε…γατόνια μου…
Πόση ἤτανε ἡ “ἔκθεση κινδύνου” τῆς Rabo Bank σέ κρατικά ὁμόλογα τῶν PIGS γατόνια μου τόν Αὔγουστο τοῦ ’11;
Μόλις 680 ἑκατομ. εὐρώ.
Σήμερα;
…0.
Ἀπίστευτο γατόνια μου;
Ποιό project “ἔτρεχε” ὡς ΥΠΕΚΑ ὁ Παπακωνσταντίνου καί “τρέχει” ἀκόμη καί σήμερα;
Τό project “Ρόδος – Ἀδελφοσύνη – Τουρκική Ἕνωση Ρόδου – Καστελλόριζο” μαζί μέ Μαχαιρίδη καί Ουράς.
Καί τί δουλειά ἔχει ἐκεῖ πέρα ἡ Μίκα – μιμίκα τῶν…”πατριωτικῶν” ΕΞ.ΕΛΛ.;
Ξυπνήσατε γατόνια μου;
Ἄντε τώρα νά ρουφήξετε τό γαλατάκι σας.
υ.γ….γατόνια μου.
Γιατί μέ βάση τά παραπάνω ὁ Καμμένος “ἀπευθύνθηκε” στήν “Ἀττικῆς” γιά χρηματοδότηση;
υ.γ.2   θυμίζω γιά Ντόρα ὅτι ἔχει ὑπάρξει καί συνδαιτημόνας Πρόντι, Ἄκερμαν καί ἄλλων νεοταξίτικων φυντανιῶν…”γιά τόν κοινωνικό χαρακτῆρα, τήν πολιτισμική ταυτότητα καί τό οἰκονομικό σχέδιο τῆς νέας Εὐρώπης.” (βλ. ΕΟΖ, ἀπό “τότε”).
Αὐτά τά λίγα…γατόνια μου.
Ἐδῶ μέσα δουλεύουμε, ψάχνουμε, βγαίνουμε στήν πιάτσα, τό “κουράζουμε” τό γ@μημένο γιά τήν Πατρίδα, δέν ΠΠΠαπαρολογοῦμε…γατόνια μου.
Ἄντε νά βγεῖ πάλι κἄνας ἀχάμπαρος…”ἀντιστασιακός” τοῦ…μπιντέ καί τῆς πατσαβούρας μέ “ἄποψη” καί μοῦ πεῖ ὅτι μιλάω μέ γρίφους.
http://greecelands.blogspot.gr/2013/03/blog-post_12.html
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>