«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καζάκης εναντίον Καμμένου (Κράμερ εναντίον Κράμερ)

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Ήμαρτον όχι άλλους σωτήρες!!!


Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε ξανά με τον Καζάκη: Έχουμε ασχοληθεί διεξοδικά και κουραστικά…
Διαβάσαμε, όμως, ένα άρθρο του που τα «ρίχνει» στον Καμμένο, ο οποίος πρότεινε για την προεδρία της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή.
Δεν διαφωνούμε με την κριτική του Καζάκη, ούτε με το γεγονός ότι αναδεικνύει στο κείμενό του τον τυχοδιωκτισμό του Καμμένου. Εξάλλου έχουμε δείξει σε σωρεία κειμένων τον πολιτικό χαρακτήρα των Ανεξάρτητων Πολιτών και του Καμμένου ιδιαίτερα.
Απλώς γελάσαμε λίγο. Είναι πράγματι αστείο ο ένας πολιτικός τυχοδιώκτης να κατηγορεί τον άλλο για τυχοδιωκτισμό.
Ήρθαν στη μνήμη μας τα παζαρέματα μεταξύ αυτών των δύο «εθνοσωτήρων», παζαρέματα για να μας «σώσουν», αλλά δεν ευδοκίμησαν, για αυτό και δεν …σωθήκαμε!!!
Γι αυτά τα παζαρέματα διαβάστε το άρθρο: «Καζάκης: Το απόστημα της διαπλοκής έσπασε…».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=29193#29193
Το άρθρο του Καζάκη που «κράζει» τον Καμμένο, ΕΔΩ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_11.html
Ασχολούμαστε πάλι με τον Καζάκη, γιατί αυτό το «κράξιμο» στον Καμμένο έχει μια ιδιαίτερη πολιτική διάσταση και σηματοδοτεί το «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα διάφορα «εθνοσωτήρια» πολιτικά εκτρώματα, ανάμεσα στους ποικίλους πολιτικούς τυχοδιώκτες.
Το γεγονός ότι ΣΗΜΕΡΑ ο Καζάκης κτυπάει, εκ νέου τον Καμμένο, ενώ δεν έχει μιλήσει για τις τόσες άλλες και πολύ συχνές τυχοδιωκτικές του «παρλαπίπες» έχει τη σημασία του.
Είναι σήμερα που πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. εγκατέλειψαν «ηρωικά» το μνημονιακό μαντρί τους και το παίζουν «ντούροι» «αντιμνημονιακοί»: Τυχοδιώκτες ολκής και γλοιωδέστατοι…
Διαβάστε το κείμενο, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7308
Αυτοί, λοιπόν, μαζί με πολλούς άλλους του ΛΑ.Ο.Σ., με περιφερόμενους τουρίστες (που μέχρι χθες ήταν στον Καζάκη), μαζί με ποικίλους παραγοντίσκους τυχοδιώκτες, κινούνται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός «Πατριωτικού Κέντρου»!!!
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7311
Όλα τα πολιτικά σημάδια (και τα ιστολόγια-κλακαδόροι του Καμμένου) δείχνουν ότι αυτό το νέο πολιτικό έκτρωμα έχει στενές επαφές και δεσμούς με τον Καμμένο και βρίσκεται σε μια διαδικασία «μίξης»!!!
Πιο αποκαλυπτικό είναι το καλά ενημερωμένο (σχετικά με το κόμμα του Καμμένου), press-gr:
«Η νέα πολιτική κίνηση που θα τοποθετείται στο “πατριωτικό κέντρο” θα έχει έντονα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και ήδη βρίσκεται σε επαφή με τις άλλες αντίστοιχες κινήσεις ενώ γίνονται μέσω τρίτων και συζητήσεις για προσέγγιση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου…».
ΕΔΩ:
http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1534.html
Γίνεται φανερό, λοιπόν, γιατί ΤΩΡΑ θυμήθηκε ο Καζάκης πάλι τον Καμμένο.
Ο Καζάκης, ως γνωστό, είχε επενδύσει σε πολλά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Εξάλλου αυτή τη στιγμή το σταθερό «βήμα» του είναι ο Καρατζαφέρης και το ραδιόφωνό του!!!
Το «υλικό», συνεπώς των πολιτικών του επενδύσεων, καθώς και πολλά στελέχη «δικά» του (ΕΠΑΜ) κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, προς τον Καμμένο ο οποίος εγγυάται καλύτερους όρους κοινοβουλευτικής αναρρίχησης: Τέτοιο συνονθύλευμα τυχοδιωκτών…
Αν διαβάσει, κανείς προσεκτικά το κείμενο του Καζάκη θα διαπιστώσει ότι αυτό απευθύνεται σε όλον αυτόν τον κόσμο που σπεύδει προς τον Καμμένο, αναζητώντας μια θέση στον εκλογικό ήλιο:
«Ο κ. Καμμένος έχει δώσει πολλά δείγματα πολιτικής γραφής ώστε να τον θεωρούμε τουλάχιστον αναξιόπιστο»: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…
Ο καυγάς, λοιπόν, είναι για το πάπλωμα…
Ο καυγάς δύο τυχοδιωκτών για το ποιος θα κερδίσει τα «ορφανά» του ΛΑ.Ο.Σ και τους άλλους περιφερόμενους τουρίστες-καιροσκόπους (πάπλωμα)…
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/03/blog-post_12.html
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>