«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

«Αρχίζω με το να σας συστηθώ, δεν είμαι τρελός, άλλωστε δεν το παραδέχεται κανένας ότι είναι τρελός και λέγομαι Κωνσταντίνος Δ Κανελλόπουλος!»
«Μεγάλη μας  σκασίλα ρε λεβέντη σε ρωτήσαμε;»
«Όχι φίλοι μου αλλά λόγο ότι έχω πάρει μια μεγάλη απόφαση που αφορά όλους τους Έλληνες οφείλω να συστηθώ!»
Σας λέω ότι έχω στα χέρια μου τρία?????
«Λοιπόν δεν θέλω να με ρωτήσετε που βρήκα τα τρία , ένα από τα τρία το μακρύτερο θα το διαθέσω να εξαγοράσω το χρέος από τους σωτήρες που  θα σώσουν την Ελλάδα από τους δανειστές που έβγαλαν μαζί με τους ντόπιους  γενίτσαρους στο σφυρί την Ελλάδα!»
«Τα άλλα δυο από τα τρία θα τα στείλω στους Αρειανούς που έχουν ποιο καλύτερο σύστημα οικονομικό και αποδίδουν καλύτερους τόκους! Όχι στους Αρειανούς  που γράφονται με μικρά γράμματα,  αλλά τους άλλους παρά δίπλα, που γράφονται με κεφαλαία‼!»
«Τι είπατε αυτό που κάνω είναι προδοσία να δίνω λεφτά στους Αρειανούς και θα κατέβουν κάτω και θα αγοράσουν την Ελλάδα;»
«Ακούστε πατριώτες δεν θέλω να είσαστε μαλάκες, αγράμματοι, και κυρίως να με ρωτάται συνέχεια που τα βρήκα  και άλλες μαλακίες!»
«Τι σας ενδιαφέρει εσάς αν ήρθαν κάτω οι Αρειανοί και τους φιλοξένησα και από ευγνωμοσύνη μου χάρισαν τρία από τα μακρύτερα… τρις σε ένα πράγμα που έμοιαζε με πούρο και μου είπαν όταν θα φύγουμε μπορείς να σώσεις τον κόσμο και εγώ είπα να σώσω πρώτα την Ελλάδα!»
« Άλλο πράγμα η σωτηρία της Ελλάδος και άλλο οι μπίζνες  πατριώτες,  να σας σώσω αλλά να έχω και εγώ κάποιο όφελος!»
«Μην είσαστε αχάριστοι εγώ δίνω ένα από τρία  να σώσω την Ελλάδα με ένα μόνο αντάλλαγμα, να μου δανείσετε εκείνο το αεροσκάφος-διαστημόπλοιο να μου μεταφέρει τα άλλα δυο από τα τρία στους Αρειανούς.»
«Εγώ τα λεφτά για την σωτηρία της Ελλάδος τα έχω καταθέσει σε ένα ενεχυροδανειστήριο, λάθος έκανα σε μια τράπεζα, λάθος έκανα είναι σε Αρειανά ομολόγα, πάλι λάθος έκανα τα έχω σε ένα σεντούκι και μόλις μου φορτώσετε τα δυο από τα τρία στο διαστημόπλοιο που δεν καίει τίποτα, αυτό μωρέ που κινείτε χωρίς καύσιμα, θα ενεργηθώ, συγγνώμη θα ενεργοποιηθώ και θα πάρετε το ένα από τα τρία…. Τρις‼‼»

Είμαι ο Σωτήρας σας δοξάστε με!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>