«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου στις 16.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για τα απαράδεκτα μέτρα που οι προδοτικές Κυβερνήσεις λαμβάνουν εναντίον των Εθνικών μας θεμάτων, για την επιτελούμενη γενοκτονία των Ελλήνων και τον αφελληνισμό του Έθνους.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος παρέχει σε κάθε Έλληνα, αλλά ιδιαιτέρως σε όσους ορκίστηκαν να το διαφυλάσσουν με κάθε μέσο, να προβούν στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του. 
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στον Ελληνικό Λαό ότι η εξαθλίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αποσκοπεί στην διάλυση τους και την αντικατάστασή τους από Μισθοφορικό στρατό τύπου ʽBlack Watersʼ, των ονομαζόμενων  φονιάδων, που θα ενεργούν σαν Στρατός Κατοχής για να πνίγουν κάθε αντίσταση του εξαθλιωμένου Λαού. Ο πολιτισμός τους μας είναι γνωστός από την Βομβαρδισμό της Σερβίας, από την εισβολή στο ΙΡΑΚ, στο Αφγανιστάν, από τα βασανιστήρια που υποβάλλουν αυτούς που αμύνονται για τα ιερά και τα όσια τους.
Ο πολιτισμός μας δεν μας επιτρέπει να ουρούμε στα πτώματα των αντιπάλων……. και θα έπρεπε οι πολίτες και οι στρατιώτες όλου του κόσμου να μυηθούν στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.
Ο οικουμενισμός μόνο μέσα από την παιδεία μπορεί να συμβεί.
Προσωπικά έχω όλα τα στοιχεία για να ισχυρίζομαι ότι οι Πολιτικοί των Μνημονίων είναι πιόνια της Νέας Τάξης, χωρίς εθνική συνείδηση και κόκκους ανθρωπιάς.
Δεν χρειάζεται μυαλό, για τους ελεύθερα σκεπτόμενους  Έλληνες, να αντιληφθούν ότι οι Πυλώνες της Παγκοσμιοποίησης είναι οι Τράπεζες, επικουρούμενες από τα μεγάλα Καρτέλ και τα ΜΜΕ, μέσω των οποίων  η ανθρωπότητα οδηγείται σε ένα νέο Μεσαίωνα.
Αυτό που φοβίζει τη Νέα Τάξη και τη Κυβέρνηση είναι ο Πατριωτισμός και η Ένωση Λαού και Στρατού σε μια γροθιά.
Γι αυτό αν είσθε δεξιός ή αριστερός μην έλθετε σήμερα στη συγκέντρωση, γιατί αυτό σημαίνει ότι είσθε είτε βολεμένοι ή κολλημένοι.
Αυτή η συγκέντρωση είναι κραυγή αγωνίας του  Ελληνικού Λαού και προειδοποίησης προς τα μίσθαρνα κόμματα και τους διεφθαρμένους  πολιτικούς ότι έφτασε η ώρα να φύγουν από την Χώρα.
Αυτή η χώρα είναι για αετούς, είναι ποτισμένη με πολύ αίμα και δεν μπορεί κανένας πουλημένος πολιτικός να την κάνει καντόνια. Το έδαφος που ξεπουλάνε τα πιόνια της διαπλοκής, είναι αυτό που νύχτες και ημέρες  οι αξιωματικοί και στρατιώτες μας εφύλαξαν με κρύο και χιόνι. Είναι το έδαφος που ανήκει σε όλες τις προηγούμενες και επόμενες γενεές, είναι το έδαφος που ανήκει και στους Έλληνες της Διασποράς.
Κύριοι Δικαστές είσθε υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή του Έθνους, πλην εξαιρέσεων, ενδώσατε και υποταχθήκατε στο χρήμα και στο μεγάλο αδελφό. Για τον μέσο αξιωματικό ο αγώνας δεν είναι για το μισθό ή την σύνταξη, είναι για την κατάντια της Πατρίδας μας, η οποία οδηγείται στην υποδούλωση, όπως ακριβώς είχε προγραμματισθεί με το σχέδιο ΑΝΑΝ.
Θα ήθελα αυτή η εκδήλωση να είναι πολύ δυνατή, για να ακουσθεί στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο όπου οι συνάδελφοι μας στρατιωτικοί στηρίζουν την διαμαρτυρία και ανησυχούν για τον Ελληνικό Λαό.
Θα ήταν ευχής έργον οι αετοί από την Κρήτη (ο Παπανδρέας από τα Ανώγια, ο Εισαγγελεύς από τα Χανιά κ.α), ο Εισαγγελεύς από την Αθήνα οι δικηγόροι , γιατροί και άλλοι που υπέβαλλαν μηνύσεις κατά των αντισυνταγματικών  μνημονίων, Βουλευτών κλπ. οι συμπατριώτισσες μας  που κατέφυγαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την γενοκτονία που επιτελείται, να ήσαν παρούσες και παρόντες στη σημερινή πατριωτική εκδήλωση.
Εύχομαι αυτή η διαμαρτυρία να αποτελέσει το ξήλωμα των προδοτών, για αυτό σας παρακαλώ αφήστε τον καναπέ και πάρτε όποιον έχει χάσει το κουράγιο του, ώστε να μετατρέψουμε την διαμαρτυρία σε γιορτή, σε νίκη του ανθρώπου κατά του Μεσαιωνικού σκοταδισμού
Έλληνες μη φοβάστε, η θεωρία του Σοκ δεν θα περάσει. Είμαστε και θα παραμείνουμε δυνατοί.
Προτείνετε η 9η Μαρτίου σαν ημέρα μνήμης των συμπατριωτών μας που δεν άντεξαν από τα απάνθρωπα μέτρα των Μνημονιακών Κυβερνήσεων και αυτοκτόνησαν.
Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ΕΑ) 1966
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

 • dimitris

  Κύριε Σμυρνη πάρα πολύ ωραίο το κάλεσμα σας. Αλλά γιατί να σας ακολουθήσουμε εμείς οι Έλληνες Πολίτες;
  Τώρα που σας μείωσαν τις συντάξεις σας θυμηθήκατε την Ελλάδα;
  Όταν κατέβηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ από τα Ίμια τι κάνατε; Όταν ο πάγκαλος αποκάλεσε τους στρατιωτικούς ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ τι κάνατε; Όταν τα πλοία τα αεροπλάνα δεν έχουν καύσιμα, όταν γίνονται δολιοφθορές μέσα στα στρατόπεδα Όταν καίνε το Εθνικό μας Σύμβολο ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ τι κάνατε;
  ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.
  Τώρα που σας έκοψαν μερικά χρήματα από την σύνταξή σας θυμηθήκατε την ΠΑΤΡΙΔΑ.
  Μην ζητάτε την βοήθεια του απλού Έλληνα πολίτη, έχετε την δύναμη μόνοι σας για να ρίξετε αυτό το σύστημα.
  ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
  ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ 9η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ
  Υ.Γ

  ΔΕΙΞΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ και πιάστε το

  Ίτε, παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>