«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήτες ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ… ΟΠΟΙΟΣ παίζει με την ΖΩΗ μου θα πεθάνει ΠΡΩΤΟΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είναι άδεια.

Αντίθετα η μελέτη της ΓΓΚΑ προβλέπει “πιθανή” υστέρηση 600 εκατομμυρίων για το 2013 με βάσει τρέχουσες εισφορές και εισπράξεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ούτε ευρώ είσπραξη από τα 15δις!!!!! καθυστερούμενων εισφορών.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 19.7 ΔΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 31/12/2012.

Τα αποθεματικά αυτά επαρκούν για 30 χρόνια καταβολή συντάξεων ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.

Όλα τα κινδυνολογικά δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα από τα αρπαχτικά των αγορών για να τρομοκρατουν και να δικαιολογούν ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΜΕΤΡΑ.

«Τρόμος» για τις συντάξεις!

«Τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» έθεσε χθες ο εκπρόσωπος της τρόικας Ματίας Μορς στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ζητώντας να δίνονται κατευθείαν στον ΕΟΠΥΥ οι εισφορές των Ταμείων για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων τους. Τι σημαίνει αυτό για να καταχρεωμένα Ταμεία και τους συνταξιούχους τους;
Οτι πολλά από αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν το εξής δίλημμα: ή θα πληρώνουν συντάξεις ή τη φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων, καθώς είναι άδεια εξαιτίας των μειωμένων εισφορών, της ανεργίας που καλπάζει, αλλά και του PSI στα αποθεματικά τους επί Βενιζέλου και Παπαδήμου.
Το γεγονός ότι η υποχρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ είναι «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί στα χέρια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου αποδεικνύεται και από το επείγον αίτημα που έθεσε ο ίδιος την περασμένη Πέμπτη στους διοικητές των Ταμείων που έχουν συγχωνευτεί στον οργανισμό.
Συγκεκριμένα, τους ζήτησε αναλυτικά όλα τα στοιχεία για τα μηνιαία ποσά που είναι υποχρεωμένοι να δίνουν στον ΕΟΠΥΥ για την ιατροφαρμακευτική δαπάνη των ασφαλισμένων τους και τα ποσά που τελικά δίνουν εξαιτίας των στενών οικονομικών τους δυνατοτήτων.
Να σημειωθεί ότι ελάχιστα από τα Ταμεία είναι καλοπληρωτές (στον ΕΟΠΥΥ), όπως για παράδειγμα το Ταμείο των δημοσίων υπάλληλων (ΟΠΑΔ), που κάθε μήνα δίνει περίπου 78.000.000 ευρώ για τους 1.600.000 ασφαλισμένους του, όπως είπε στη «δημοκρατία» ο πρόεδρός του Μιχάλης Κούτρας. «Τον Ιανουάριο του 2013 δώσαμε 80.000.000 ευρώ στον ΕΟΠΥΥ, όταν το ΙΚΑ με τους 6.000.000 ασφαλισμένους του έδωσε μόνο 30.000.000 ευρώ και ο ΟΑΕΕ (ελεύθεροι επαγγελματίες) έδωσε 9.000.000 ευρώ. Επίσης, τον Φεβρουάριο δώσαμε 76.500.000 ευρώ» είπε ο κ. Κούτρας και συμπλήρωσε: «Οι εισφορές μας στον ΕΟΠΥΥ το 2012 ήταν 1,42 δισ. Ευρώ, που αυτομάτως μας κάνει τον βασικό αιμοδότη-χρηματοδότη του ΕΟΠΥΥ».
Ωστόσο, ο ΟΠΑΔ δεν δίνει συντάξεις, καθώς αυτές εγκρίνονται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δηλαδή από τους φορολογουμένους.
Αξίζει να τονιστεί ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος είχε αναφέρει το δίλημμα «ή συντάξεις ή χρήματα για φάρμακα», στην προσπάθειά του να περιγράψει την τραγική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ταμειακά το ΙΚΑ.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι κάθε μήνα το ΙΚΑ οφείλει στον ΕΟΠΥΥ 80.000.000 ευρώ και μπορεί να δώσει έως 40.000.000.
Δεν είναι όμως μόνο το ΙΚΑ κακοπληρωτής. «Κόκκινη κάρτα» παίρνει και το Ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), που οφείλει να δίνει κάθε μήνα συνολικά 40.000.000 στον ΕΟΠΥΥ και τον εξοφλεί με έναν μήνα καθυστέρηση. Το πρόβλημα της ρευστότητας των Ταμείων αποτελεί φυσικά γόρδιο δεσμό για τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων, γι’ αυτό και σε πολλές συσκέψεις που έχουν με τους διοικητές των Ταμείων οι τελευταίοι θέτουν ευθέως το ερώτημα: «Πείτε μας τι θέλετε να πληρώσουμε, συντάξεις ή φάρμακα;».
Ισως γι’ αυτό η χθεσινή απαίτηση της τρόικας να πληρώνεται στην ώρα του ο ΕΟΠΥΥ έχει προβληματίσει τα αρμόδια υπουργεία, καθώς η κίνηση αυτή μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις στην καταβολή των συντάξεων ή ακόμα και νέες δραματικές μειώσεις τους.
Ρίτα Μελά – Δημοκρατία
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 8, 2013
G.DANIILIDIS είπε
Μαρτίου 8, 2013 στις 6:49 μμ
Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είναι άδεια. Αντίθετα η μελέτη της ΓΓΚΑ προβλέπει “πιθανή” υστέρηση 600 εκατομμυρίων για το 2013 με βάσει τρέχουσες εισφορές και εισπράξεις,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ούτε ευρώ είσπραξη από τα 15δις!!!!! καθυστερούμενων εισφορών. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 19.7 ΔΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 31/12/2012.Τα αποθεματικά αυτά επαρκούν για 30 χρόνια καταβολή συντάξεων ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.Όλα τα κινδυνολογικά δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα από τα αρπαχτικά των αγορών για να τρομοκρατουν και να δικαιολογούν ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΜΕΤΡΑ.
http://olympia.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>