«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε πράγματα και θαύματα! ΕΛ-ΛΑΣ!!! το λάδι σου είναι μόνο για να λαδώνονται οι προδότες!

Μας έχουνε βγάλει …το λάδι-κραμβέλαιο!

Του Δημήτρη Ρομποτή*
Λέμε και ξαναλέμε για την ανάγκη οι ελλαδικές κυβερνήσεις να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα – αφήστε να τα προωθήσουν, γιατί αυτό θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός στο καταχείμωνο – να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της αθρόας έλευσης λαθρομεταναστών από την Τουρκία, να αντιμετωπίσουν την ανεργία, να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ανάπτυξη κοκ. ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και επαναλαμβάνουμε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες μας όπως ένας μη φύση ψεύτης επαναλαμβάνει τα ψέμματά του μήπως τα πιστέψη και ο ίδιος! Τί συμφέροντα και τί χώρα να υπερασπίσουν όταν δεν μπορούν να προασπίσουν ούτε το …ελληνικό ελαιόλαδο τη στιγμή μάλιστα που τους δίνονται τα στοιχεία έτοιμα, κυριολεκτικώς στο πιάτο!
Προ διετίας ήρθε στη Νέα Υόρκη ο…
δημοσιογράφος Β. Κουκορίνης ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σειρά επιθετικών και ενοχλητικών ερευνών στον ευρύτερο χώρο του ελλαδικού βορβόρου και επισκεπτόμενος διάφορες υπεραγορές τροφίμων διεπίστωσε ότι κάποια «ελαιόλαδα», έξτρα παρθένα(!) μάλιστα, με ελληνώνυμες μάρκες τις οποίες δεν είχε ξαναδεί, επωλούντο κατά πολύ φτηνότερα από ό,τι στην ίδια την Ελλάδα! Ενα μάλιστα εφέρετο να συσκευάζεται στα Φιλιατρά! Αυτό τον υποψίασε κι’άρχισε το σκάψιμο. Διεπίστωσε λοιπόν ότι ένας οργανισμός με έδρα την Ισπανία που υπάρχει για την προστασία της αγνότητος του προϊόντος, είναι πιο αδύναμος κι’από τις υποτιθέμενες Ανεξάρτητες Αρχές στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι Ισπανοί πωλούν ελαιόλαδο χύμα επί το πλείστον, δεν είναι τόσο πολύ στο «γκουρμέ». Εμαθε επίσης ότι ακριβώς λόγω της αδυναμίας αυτού του οργανισμού στις ΗΠΑ η σχετική νομοθεσία είναι τελείως χαλαρή. Αρκεί ένα μπουκάλι ή δοχείο να περιέχη, νομίζω, 20% ελαιολάδου για να ονομάζεται το περιεχόμενο καθαρό ελαιόλαδο. Βάση της ίδιας νομοθεσίας όμως, είναι υποχρεωτικό να καταγράφονται επί του δοχείου όλα τα συστατικά, άρα όποιος ψάξη θα δή τί είναι το υπόλοιπο 80%. Ο κ. Κουκορίνης έψαξε και είδε ότι στα εν λόγω δοχεία τα οποία έφεραν ελληνικότατα ονόματα, το υπόλοιπο του περιεχομένου ήταν συνήθως «κανόλα», λάδι από σπόρους ελαιοκράμβης δηλαδή, που καμμία σχέση δεν έχει με το ελαιόλαδο και τις ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία μας.
Εν συνεχεία αγόρασε διάφορες μάρκες ελληνώνυμου, «έξτρα παρθένου ελαιολάδου» και τις πήρε μαζί του στην Ελλάδα για να τις εξετάση το Χημείο του Κράτους, πράγμα που έκανε και αποδείχτηκε ότι μόνο ελαιόλαδο δεν ήταν. Εν συνεχεία πήρε σβάρνα τις αρμόδιες αρχές και τους είπε να κινητοποιηθούν ώστε να προστατέψουν το όνομα του μοναδικού προϊόντος στο οποίο υπερέχει ποιοτικώς η Ελλάδα. Οι «αρμόδιοι» τον ευχαρίστησαν και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, αλλά όπως «αρμόζει» στην ελλαδική παράδοση δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Ένα χρόνο μετά ξαναγύρισε στις ΗΠΑ και είδε ότι τα εν λόγω «ελαιόλαδα» εξακολουθούσαν να βρίσκωνται στα σουπερμάρκετ. Πήγε τότε στο Εμπορικό Γραφείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, στελέχωσης δύο ατόμων που επίσης έρχονται από την Ελλάδα και εκ των πραγμάτων έχουν περιορισμένη γνώση των δεδομένων εδώ, και τους ενημέρωσε για το πρόβλημα. Πολύ ευγενικά τον ευχαρίστησαν και του είπαν ότι το γραφείο που βρίσκεται εκεί για να προστατεύη, μεταξύ άλλων, τα ελληνικά εμπορικά συμφέροντα, δεν έχει «μπάτζετ» να βάλη κάποιον δικηγόρο να κυνηγήση τις εν λόγω εταιρείες. Επιφυλάχτηκαν δε να ενημερώσουν τας «αρμοδίας» αρχάς εν Ελλάδι! Και η ζωή συνεχίζεται …
Απτόητος ο κ. Κουκορίνης επισκέφτηκε τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές Μεσσηνίας (από όπου κατάγεται και ο νυν πρωθυπουργός) και Λακωνίας όπου ενημέρωσε τους εκεί «αρμοδίους» αλλά και άμεσα ενδιαφερομένους ελαιοπαραγωγούς για την κομπίνα με την εκμετάλλευση του ονόματος των περιοχών τους για να πωλήται …ελαιοκράμβη. Αυτοί τα πήραν στο κρανίο και έδειξαν ότι ενδιαφέρονται. Τελικά δεν έκαναν πολλά, βλέπετε στην Ελλάδα όλοι έχουν μάθει να περιμένουν από το κράτος να αναλάβη σχετικές πρωτοβουλίες!
Ο κ. Κουκορίνης ξαναπήγε στις «αρμόδιες» υπηρεσίες, ελπίζοντας ότι μετά την οικονομική κρίση και τις διακηρύξεις για «σοβάρεμα» πως θα έπαιρναν την υπόθεση σοβαρά. Προηγήθηκαν καμμιά 15αριά επερωτήσεις στη Βουλή, ενώ σειρά «αρμοδίων» αξιωματούχων προέβησαν σε βασυρήμαντες δηλώσεις διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους ως σύγχρονοι ιππόται να προστατέψουν με το σπαθί τους την …παρθενία του προϊόντος! Εν συνεχεία έγιναν οι απανωτές εκλογές, το θέμα μπήκε στο ψυγείο και με την αλλαγή προσώπων και πραγμάτων (αν και σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για το ένα και το αυτό, πρόσωπα και πράγματα δηλαδή) η υπόθεση εξοβελίστηκε στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» ως άλλη μια ένδοξος μάχη που είναι ένδοξος ακριβώς γιατί χάθηκε!
Εν τω μεταξύ, αν πάτε στο σούπερμάρκετ της γειτονιάς σας ανά τη Νέα Υόρκη, όπου πωλούν «ελληνικό» ελαιόλαδο, θα δήτε τα εν λόγω προϊόντα να καταλαμβάνουν ολένα και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια. Ετσι, ο καταναλωτής που δεν έχει ιδέα θα εξακολουθήση να αγοράζη ελαιοκράμβη νομίζοντας ότι αγοράζη «έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο». Κι’όταν θα πάη ο τίμιος εισαγωγεύς να πουλήση το γνήσιο προϊόν στην τριπλάσια τιμή δεν θα το αγοράζη κανένας και η Ελλάς θα συνεχίση να πουλάη τον πραγματικό της χρυσό χύμα στους Ιταλούς για τον πωλούν πανάκριβα στις ΗΠΑ ως ιταλικό προϊόν!
Ας μην έχωμε λοιπόν, αυταπάτες για το ότι κάτι αρχίζει να φτιάχνη στην Ελλάδα ή πως το ελλαδικό κράτος μπορεί να προστατέψη ο,τιδήποτε άλλο εκτός της καθεστηκυίας και πλήρως θεσμοθετημένης ανικανότητάς του!
Σχετικές Ελληνικές αναρτήσεις για το θέμα κλικ ΕΔΩ
Αντιδράσεις Αμερικάνων για την  νόθευση  κλικ ΕΔΩ


*Ο Δημήτρης Ρομποτής είναι δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού ΝΕΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη (neomagazine.com).
Posted 7 hours ago by
http://euro-crimes.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>