«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Που είναι οι αξιωματικοί;

Χέρι μου,  μυαλό μου, συγκρατήσου σε παρακαλώ.

Τέτοιοι αξιωματικοί σαν την φωτογραφία είσαστε ορέ…

Που είναι οι μπάτλερ με τα πολλά σιρίτια που το παίζουν έλληνες αξιωματικοί;

Που είναι τα παλικάρια με τα αστέρια πλάκα στους ώμους και τις χιαστές;

Όταν δεν τους χρειαζόταν ο λαός,  έκαναν καμιά δικτατορία να ικανοποιήσουν τα ανώμαλα ένστικτα τους και τους μέντορές τους , χωρίς να τους καλέσει ο λαός και χωρίς να τον ρωτήσουν‼!
Σήμερα που πραγματικά ο λαός  σε τεράστιο ποσοστό, με μεγάλη πλειοψηφία τους καλεί κάνουν την πάπια!

Που είσαστε μωρέ … προστάτες των Ελλήνων και της Ελλάδος;;;  

Πως γίνατε κότες λιράτες του φυράματος, με ροζ ποδίτσες και χνουδάτες παντόφλες;

Το λέει το σύνταγμα, όταν κινδυνεύει η Ελλάδα ή οι έλληνες έχετε δικαίωμα να επέμβετε, που είσαστε;

Νομίζετε κατά την ταπεινή σας γνώμη ότι δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, οι έλληνες, ο ελληνισμός;

Μας σφάζουν όλοι οι εγκληματίες και αποβράσματα της γης καθημερινά, πουλάνε οι προδότες την Ελλάδα κομμάτι, κομμάτι, οι έλληνες πεθαίνουν καθημερινά προς ικανοποίηση των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων, διέλυσαν την παιδεία, την υγεία τον στρατό‼!

Πότε κατά την γνώμη σας ρεντιγκότες με γαλόνια κινδυνεύει η πατρίδα μας Έ…;;;

Αν έχετε ακόμα αντρισμό μέσα στα ψεύτικα παντελόνια που φοράτε να πάτε μια επιτροπή ανώτερων πατριωτών  αξιωματικών στον πρόεδρο της δημοκρατίας και να του πείτε τώρα υπόγραψε την παύση της βουλής,  είσαι ο ανώτατος άρχοντας ή ο ανώτατος προδότης;;;,  Εδώ και τώρα αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας υπό την καθοδήγηση του προέδρου ο στρατός προσωρινά μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών, εδώ και τώρα δικτατορία τι λέτε εσείς, τον έλεγχο από το στρατό το λέω εγώ,  για να μην γίνουν έκτροπα!  Και εκλογές με απλή αναλογική, άρση της ασυλίας σύλληψη όλης της βουλής  μέχρι να γίνουν εκλογές και να αποφασίσει ο λαός τι θα κάνει με αυτούς και άλλους προδότες! Παύση πληρωμών σε όλους μέσα και έξω, εκτός των συντάξεων και μισθών και μετά τις εκλογές που θα εξεταστεί από ανεξάρτητη αρχή από κληρωτούς,  το αληθινό χρέος θα το πληρώσουμε!
Κουνηθείτε γιατί για τον λαό αρχίζετε να παίρνετε το βάρος της προδοσίας εις διπλούν ακόμα και των αληθινών προδοτών. Τις προδοσίες θα τις φορτωθείτε εσείς!

Την πρότασή μου την θεωρώ (Παν Μέτρον Άριστον)!

 Γιατί μετά είναι ο εμφύλιος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>