«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για αυτά τα φαινόμενα φταίει η χαλάρωση του θεσμού της οικογένειας.

Μόνο η κοινωνία μπορεί να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα και όχι η απαγόρευση. Σίγουρα δεν είναι καλό να βλέπεις 16 χρονών να μπέκρο-πίνουν στους δρόμους! Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ισοπέδωσης των θεσμών της οικογένειας και την κοινωνίας προς χάρη της κατανάλωσης και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ελβετία: Σάλος με την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας των νέων

Για λόγους «προστασίας της κοινής ησυχίας» οι κάτω των 16 ετών τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό
Πέρυσι τον Ιούνιο ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην Βέρνη μετατράπηκε σε ολονύχτια συγκέντρωση 25.000 ατόμων που χόρεψαν ως το πρωί.
Αρχής γενομένης από το θέρετρο Ιντερλάκεν της Ελβετίας, το 2006, ολοένα και περισσότερες ελβετικές πόλεις και κοινότητες επιβάλλουν  απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας σε ανήλικους κάτω των 16 ετών, προκαλώντας έτσι την οργή τους.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η επίμαχη απαγόρευση είναι απαραίτητη για να αποφεύγεται η διατάραξη της κοινής ησυχίας, η ρύπανση και  βανδαλισμοί, που όπως ισχυρίζονται πυροδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από την ασυλλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ από νέους και εφήβους.
Η κατανάλωση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 16 ετών είναι ήδη παράνομη στην Ελβετία, όμως για πολλές κοινότητες αυτό δεν είναι αρκετό καθώς θεωρούν προσβλητική τη θέα νέων που πίνουν μπίρες και άλλα οινοπνευματώδη ποτά σε πάρκα και δρόμους. Έτσι, στο Ιντερλάκεν για παράδειγμα, μετά τις 10.00 μ.μ.  οι νέοι κάτω των 16 ετών απαγορεύεται να κυκλοφορούν:  δεν τους επιτρέπεται να επισκέπτονται την πόλη, δημόσιους χώρους και δρόμους χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους.
Μετά την εφαρμογή των μέτρων η ήδη ήσυχη κοινότητα στις Άλπεις έγινε ακόμη πιο ήσυχη, μειώθηκε η μεταμεσονύχτια φασαρία και οι βανδαλισμοί, γεγονός που ώθησε και άλλες ελβετικές κοινότητες να μιμηθούν το παράδειγμά της.
Βεβαίως οι νεαροί Ελβετοί δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Όταν το Κέρσατς, μια μικρή κοινότητα  κοντά στη Βέρνη έγινε η τελευταία που υιοθέτησε την απαγόρευση κυκλοφορίας, ντόπιοι έφηβοι αψήφησαν τις πολικές θερμοκρασίες και έκανα υπαίθριο πάρτι μετά τις 10.00 μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Πιστεύω ότι είναι απλά άδικο. Πο0λλοί από εμάς έχουμε φίλους που είναι πάνω από 16 ετών και θέλουμε να βγούμε έξω μαζί τους. Γιατί πρέπει να φεύγουμε όταν αρχίζει το κέφι;», λέει ένα 15χρονο κορίτσι.  «Δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητη η απαγόρευση κυκλοφορίας. Και τέλος πάντων, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το αποφασίζουν οι γονείς μας και όχι το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό ο νόμος μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.», προσθέτει ένα αγόρι της ίδιας ηλικίας.
Αμφιβολίες όμως εκφράζουν και πολλοί ενήλικες. «Τι θα συμβεί αν ένας   από τους γιους μου επιστρέφει στο σπίτι από το σινεμά ή την προπόνηση αμέσως μετά τις 10.00 μ.μ.; Θα συλληφθεί;», ρωτάει μία μητέρα.
Και όλα αυτά την ώρα που μόνο οι δημόσιοι χώροι ενδείκνυνται για τους νέους κάτω των 16 ετών. Τα κλάμπ είτε τους απαγορεύουν την είσοδο είτε είναι απαγορευτικά ακριβά, αφήνοντάς τους μόνο πάρκα, δρόμους και πλατείες για να συναντιούνται και να κοινωνικοποιούνται.
ΒΗΜΑ
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>