«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η θαρραλέα παρέμβαση της Ευστρατίας Σουραυλά στη συγκέντρωση των (εν ενεργεία και αποστράτων) στρατιωτικών και Σωμ. Ασφαλείας του Δήμου Θερμαϊκού της 3/3/13.

ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΗ
Η θαρραλέα παρέμβαση της Ευστρατίας Σουραυλά στη συγκέντρωση των (εν ενεργεία και αποστράτων) στρατιωτικών και Σωμ. Ασφαλείας του Δήμου Θερμαϊκού της 3/3/13.
Συνάδελφοι,
Λέγομαι Ευστρατία Σουραυλά, συνταξιούχος χήρα Πυρονόμου, μητέρα δύο παιδιών που τα μεγάλωσα 11 χρόνια μόνη και θα ήθελα, πριν πω αυτά που θέλω, να δηλώσω ότι είμαι μία Ελληνίδα πολίτης έξω από κάθε κομματική στέγαση και εξάρτηση, αλλά με μεγάλη αγωνία γι’ αυτά που γίνονται στην πατρίδα μου.
Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι εξαιρετικό συμβαίνει ώστε εμείς που ανήκουμε στην τάξη των στρατιωτικών οικογενειών να προβαίνουμε σε ενέργειες που δεν έχουμε ξανακάνει τα τελευταία 70 τουλάχιστον χρόνια.
Παίρνω τον λόγο, διότι ως τώρα που λήγει η συνάντησή μας, άκουσα πολλά για το πώς θα οργανωθούμε καλύτερα για τις εκδηλώσες διαμαρτυρίας μας στις 9 και 13 Μαρτίου, για την οικονομική μας εξαθλίωση, αλλά δεν άκουσα τίποτε για την ουσία της διαμαρτυρίας μας.
Η Αλήθεια αυτή είναι πως, όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα που εξαθλιώνουν την Ελληνική κοινωνία, κομμάτι της οποίας είμαστε και εμείς, οι οικογένειες στρατιωτικών, οφείλονται σε ένα μόνο γεγονός, μή οικονομικό, αλλά καθαρά πολιτικό: Το ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί η Δημοκρατία, διότι έχει παραδοθεί η Αυτοδιάθεση της χώρας, δηλαδή η Ελευθερία της.
Αυτό, είναι μία μεγάλη Αλήθεια που κρύβεται επιμελώς, επί 24ώρου βάσεως από την επιστημονικά σχεδιασμένη προπαγάνδα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος της κομματοκρατίας, του αποκλειστικού ενόχου της καταστροφής μας.
Η Αλήθεια, όμως, έχει ένα γνώρισμα: Πάντοτε νικά το Ψέμμα και τελικά, λάμπει.
Το ότι, λοιπόν, στην πατρίδα μας δεν έχουμε, πλέον, ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να αποφασίζουμε εμείς για τη λύση των προβλημάτων μας, δηλαδή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, προκύπτει (όχι από εκτιμήσεις) αλλά από τα χειροπιαστά γεγονότα που βλέπουμε καθημερινά, να διαδραματίζονται στον τόπο μας και μόνον οι στρουθοκάμηλοι δεν βλέπουν.
Δηλαδή:
Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας που δεν βλέπει ότι η Οικονομία της χώρας έχει παραδοθεί στην Τρόϊκα. (Εδώ, έφτασε ο Πρωθυπουργός να λέει στον υπουργό του “πέσε κάτω στα τέσσερα” προκειμένου να μην αντιτάσσεται στην Τρόϊκα).
Η Εθνική Οικονομία, όμως, δεν είναι ένα εργοστάσιο ή ένας Οργανισμός κοινής ωφέλειας! Η Εθν. Οικ., για κάθε χώρα , είναι ο πλέον στρατηγικός και ζωτικός χώρος της και όταν παραδίδεται, παραδίδεται μαζί της και η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ , δηλαδή η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τής Χώρας.
Όταν αυτή η παράδοση γίνεται προς συμφέροντα αντίπαλα και εχθρικά, (όπως είναι παντού και πάντοτε επί της Υφηλίου, τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανήμπορου να εξοφλήσει τη δόση του), τότε η πράξη αυτής της παράδοσης αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Αυτό έχει συμβεί, στην Ελλάδα μας.

Η δικαιολογία που ακούγεται από τους ενόχους αυτής της προδοσίας, ότι “Αν δεν υπογράφαμε τα Μνημόνια, θα πτωχεύαμε” είναι γελοία, ανιστόρητη και ακόμη ένα μεγάλο ψέμμα των Μνημονιοφυλάκων μας, διότι ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι το ύψιστο και ακριβότερο ανθρώπινο και κοινωνικό αγαθό. Δεν διαπραγματεύεται στα χρηματιστήρια και “τις αγορές” και δεν πωλείται ούτε αγοράζεται κάπου, αλλά μόνον κατακτάται με ποταμούς αίματος. Άρα, δεν μπορείς να δώσεις την Ελευθερία σου για να γλυτώσεις την πτώχευσή σου. Δεν μπορείς να δώσεις το Όλον για να γλυτώσεις μέρος. Είναι σαν να λές: θα πουλήσω το σπίτι για να γλιτώσω την κουζίνα ! Θα κάνω το παιδί μου “φυτό” για να μη του κόψουν το δάχτυλο !… Είναι αδιανόητο.
Η Αλήθεια αυτή (το ότι δεν υπάρχει, πλέον, Δημοκρατία στη χώρα) είναι πασιφανής και δεν μπορεί πιά να κρυφτεί με το γελοίο πρόσχημα της ύπαρξης εκλογών, καθώς όλοι μας έχουμε διαπιστώσει ότι η εκλογική διαδικασία έχει εκπέσει σε επιλογή προαποφασισμένων αποτελεσμάτων που, με τη δύναμη των ΜΜΕ (δηλαδή της οικονομικής ελίτ) επικυρώνονται στις κάλπες, από τους καταλλήλως εξαγοραζόμενους ή καθοδηγούμενους (με επιστημονικό τρόπο προηγμένων μεθόδων προπαγάνδας) πολίτες.
Δεν μπορούμε , λοιπόν, να αγνοούμε εμείς οι Έλληνες, με χαμένη την Ελευθερία μας και, υποχρεωτικά, και τη Δημοκρατία μας, (διότι Δημοκρατία χωρίς Ελευθερία δεν υπάρχει, όπως γνωρίζουν και οι πέτρες) αυτή την τεράστια απώλεια και να μην απαιτούμε πάση θυσία την αποκατάσταση της και να διαμαρτυρόμαστε για τα δευτερεύοντα, τα κλαδικά οικονομικά μας, όσο πιεστικά κι αν είναι αυτά.
Και για να μη ξεχνιόμαστε, εμείς ξέρουμε καλύτερα όλων, ότι ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας, δεν είναι αφιερωμένος στην Ευημερία, αλλά στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Φτάνει ο οικονομικός εξευτελισμός μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε να υποτιμάται και να ξεφτιλίζεται ούτε η νοημοσύνη μας, ούτε το πατριωτικό φρόνημά μας.
Δεν μπορεί να είμαστε αιχμάλωτοι και αντί να σχεδιάζουμε τη δραπέτευσή μας να αρκούμαστε σε διαμαρτυρίες για τη βελτίωση του συσσιτίου μας !
Με συγχωρείτε αν αυτά που λέω ακούγονται λίγο σκληρά, αλλά υπό καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν μπορούμε να θυσιάζουμε την Αλήθεια προκειμένου να είμαστε “καθώς πρέπει”….
Εμείς, η τάξη των στρατιωτικών οικογενειών, πρέπει να αποτελέσουμε παράδειγμα πατριωτικής ευαισθησίας με την πρόταξη της διεκδίκησης των μεγάλων Αξιών : ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτών ακριβώς που προτάσσει και η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” (www.2013marathon.org) την οποία, γι’ αυτό τον λόγο υποστηρίζω σθεναρώς.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

kontogiannis.dimitris@gmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>