«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι 300 προδότες τι μας είπαν και τι δεν μας είπαν;

Μα είπαν διεφθαρμένους, μας είπαν τεμπέληδες!

Δεν μας είπαν πόσοι είναι οι τεμπέληδες και που;

Δεν μας είπαν ότι μας έκαναν με το ζόρι καταναλωτές δούλους!

Δεν μας είπαν ότι έφθειραν και κομμάτιασαν από γενιά σε γενιά για να μην το παίρνουμε χαμπάρι την παιδεία για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και να μην μπορεί να εισακούγεται και να ρυθμίζει η οικογένεια τον αυριανό πολίτη!
 Μας είπαν για την προδοσία αλλά δεν μας είπαν για τους προδότες, όταν ξέρεις την προδοσία ξέρεις και τους προδότες!
Δεν μας είπαν γιατί ο πρόεδρος του Αρείου πάγου δεν κάλεσε την Μπενάκη και τον Παπούλια να τους συλλάβει για εσχάτη προδοσία, την πρώτη γιατί την ομολόγησε την επερχόμενη προδοσία που την ήξερε αφού την ανέφερε και τον δεύτερο που την αποδέχτηκε;
Μας είπαν ότι έριξαν έξω τα ταμεία μερικοί απατεώνες που έπαιρναν μαϊμούδες συντάξεις, βγάζοντας έναν αριθμό τον οποίο ο λαός δεν μπορεί να τον διασταυρώσει!

Κρύβουν ότι αν είχαν αλληλεγγύη οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού από μια ευνοούμενη πολιτεία, δεν θα υπήρχε λόγος για συμπολίτες μας μαϊμούδες!

ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ επιμελώς με συκοφαντίες όλους τους επαγγελματικούς κλάδους! Και λένε ότι είναι υπεράριθμοι υπάλληλοι! Κρύβουν ότι αυτοί πρόσφεραν πέρα από την δουλειά τους και σαν καταναλωτές στις τοπικές κοινωνίες και στα ταμεία ασφάλισης και στην ύπαρξη έλεγχου της πάσης φύσης παρανομία,  που τώρα οργιάζει ανεξέλεγκτη! Και αν υπήρχαν επίορκοι να τους οδηγούσαν στην φυλακή προς συμμόρφωση των υπολοίπων και όχι πονάει δόντι και κόβουμε το κεφάλι!

Μας είπαν ότι υπήρχαν  πολυάριθμοι υπάλληλοι τεμπέληδες, λερώνοντας όλους τους υπαλλήλους για να μην υπάρχει κρατικός έλεγχος και να αλωνίζουν οι απατεώνες!

Έδιωξαν τους υπάλληλους κατέστρεψαν τις μικρές βιοτεχνίες με αποκορύφωμα να μην έχουν έσοδα τα ασφαλιστικά ταμεία. Και όταν το κερασάκι έδεσε άρχισαν να πουλάνε τις περιουσίες των ασφαλιστικών ταμείων ή έριχναν στα υγιή ταμεία τα κατεστραμμένα!

Χοντρικά αυτά γιατί όλα τα παραπάνω έχουν και παρακλάδια και αιτίες εθνικές!

Όλα αυτά έγιναν γιατί διέταξε τους προδότες της η Αμερική για να σωθεί!

Η Αμερική είναι όπως ένας ουρανοξύστης,  στο επάνω μέρος του ουρανοξύστη είναι η Αμερική παρακάτω είναι οι τράπεζες και όλα τα οικονομικά επιτελεία που ελέγχονται από τις αμερικανικές τράπεζες, παρακάτω είναι τα κράτη συνέταιροι και στο υπόγειο που είναι οι κολώνες του ουρανοξύστη είναι κράτη όπως η Ελλάδα η Ισπανία, η Πορτογαλία επί το πλείστον η Ευρώπη. Πρέπει λοιπόν να ελέγχουμε τα  πόδια του ουρανοξύστη για να μην καταρρεύσει.
Η Αμερική με τα το φιάσκο και τα τοξικά ομόλογα από τις κατασκευές αναζήτησε χώρες και προδότες να φορτώσει την δική της καταστροφή που ερχόταν ταχύτατα και αφού έφαγε τα λεφτά τον αμερικανών και τα έκανε τοξικά ομόλογα και παρόλα αυτά δεν ανέκοψε την επερχόμενη καταστροφή. Κατέστρωσε το σχέδιο προδότες απανταχού της γης επιστρατεύεστε  να σωθεί η Αμερική ανεξάρτητα πόσοι θα πεθάνουν και πόσες χώρες θα καταστραφούν!

Εδώ λοιπόν έρχεται ο ρόλος των δικών μας προδοτών!

Εδώ οι επιλογές είναι δυο, ή προστατεύουμε τον λαό και πάμε φυλακή και χάνουμε και τα κλεμμένα,  ή τον προδίδουμε και γλυτώνουμε την φυλακή και τα κλεμμένα υπερκέρδη μας!

Σχέδιο οργασμός κατασυκοφάντησης των πάντων για να μην μπορεί να αντιδράσει κανένας!

Επί 20 χρόνια οι προδότες έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις κλειδιά και το έδαφος είναι πρόσφορο για την ενεργοποίηση μιας προδοσίας χωρίς προηγούμενο!
Αυτή η προδοσία που εξυφαίνεται σήμερα δεν θα μπορέσει κανένας ιστορικός να την καταγράψει, γιατί είναι τεράστια και πρωτοφανές σε μέγεθος και ποικιλία για τα ιστορικά δεδομένα!

Αυτό το πολιτικό σύστημα δεν είναι απλά προδοτικό και διαβρωμένο, είναι 100% εχθρικό!

Έχει κηρυχτεί αόρατος και ορατός  πόλεμος κατά του Έλληνα και του Ελληνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ο καθένας μας φέρουμε μερίδιο σε αυτό το έγκλημα της γενοκτονίας του Ελληνισμού, άλλος λίγο και άλλος πολύ!

Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες προς αποφυγή εμφύλιου και διαμελισμού της πατρίδος μας.

Άμεσα και όταν λέω άμεσα αύριο,  οργάνωση πολιτικής απεργίας διαρκείας, όχι από από τον κάθε μικρό δικτατορίσκο που έχει καπελώσει μια μερίδα Ελλήνων, αλλά από τον ίδιο τον λαό που υποφέρει, είναι εκατομμύρια οι άνεργοι, οι καταστραμμένοι, οι έχον θύματα με διάφορες αιτίες, ετοιμοθάνατοι συνταξιούχοι, βιοπαλαιστές που τους αφαίρεσαν το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπώς με τον κόπο τους, αυτοί θα το ξεκινήσουν χωρίς αρχηγούς και οι υπόλοιποι θα επακολουθήσουν.
Άλλο μέτρο,  μπλοκάρισμα από οργανωμένες ομάδες πολυμελείς εναλλάξ κατά τόπους που γνωρίζουν τους προδότες βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίους,  να τους γίνουν στενός κορσές, χωρίς να βρίζουν και να κάνουν έκτροπα για να επέμβουν τα πουλημένα ΜΑΤ, και κυρίως να μην μπορούν να στήνουν κατηγορίες σε αδύναμους συνανθρώπους μας.  Και να  τους λένε γιατί μας το κάνεις αυτό, το κρίμα στο λαιμό σου, να τον έχουν από κοντά όπου και να πάει, να μην μπορεί να φάει με την οικογένεια του ήρεμα, να κοιμηθεί, να πάει στην δουλειά του, στα ραντεβού του,  παντού οι οργανωμένες ομάδες απέξω χωρίς έκτροπα και ήρεμα να τους θυμίζουν τις προδοσίες τους!
Μένω σε αυτά τα δυο διότι τα θεωρώ ότι είναι σίγουρο το αποτέλεσμα, σε σύντομο χρόνο από την έναρξη της εφαρμογής , με ορίζοντα χρόνου το αργότερο ένα μήνα!
Μπορούμε να το κάνουμε γιατί είναι στο αίμα μας, είμαστε πολιτισμένος λαός από την φύση μας δεν χρειάζεται να τα προσπαθήσουμε, έχουν τον λόγο τους να μας συκοφαντούν με διάφορα.
Μπορούμε να ξανά διδάξουμε ένα σύγχρονο επαναστατικό πολιτισμό και ένα δίκαιο πολίτευμα όχι δημοκρατία με διάφορες ερμηνείες, αλλά πολίτευμα ισονομίας, μια πολιτιστική επανάσταση και μόνο εμείς οι Έλληνες έχουμε αυτό το καθήκον ιστορικά προς την πατρίδα μας,  προς τα παιδιά μας, και προς όλο τον κόσμο!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 Ζητώ συγνώμη αν στην διαδρομή διορθώνω κάποιες έννοιες και ορθογραφικά λάθει, βλέπεις ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>