«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύπρος: Απέδρασε νωρίς από τις δεσμεύσεις του!!!

Ο δημαγωγός Αναστασιάδης υποσχέθηκε νέα εποχή και έφερε πίσω ανθρώπους περασμένων εποχών

Κωστάκης Αντωνίου

Ο Νίκος Αναστασιάδης υποσχέθηκε νέα εποχή και έφερε πίσω ανθρώπους περασμένων εποχών
του Κωστάκη Αντωνίου
Όσοι πίστεψαν στα εύηχα προεκλογικά συνθήματα των κυβερνήσεων «Εθνικής Ενότητας» ή «Εθνικής Σωτηρίας» είναι αφελείς. Στην Κύπρο, τέτοιο «φρούτο» δεν ευδοκιμεί. Αποτελεί απλώς προεκλογικό πυροτέχνημα. Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας υποσχέθηκε ο Γλαύκος Κληρίδης το 1993 και στο τέλος σχημάτισε κομματική κυβέρνηση. Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας υποσχέθηκε και ο Νίκος Αναστασιάδης και σχημάτισε καθαρή κομματική κυβέρνηση. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συνηθίζει να «παίζει» σε κάθε προεκλογική περίοδο με ενωτικά συνθήματα, επειδή γνωρίζει ότι η ενότητα πάντοτε συγκινεί τον Κύπριο πολίτη, ιδιαίτερα όταν η χώρα βρίσκεται σε δύσκολες περιόδους.
Ευθύς εξαρχής, ο υπογράφων επεσήμανε ότι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας είναι ανέφικτη και αποτελεί απλώς προεκλογικό πυροτέχνημα. Τέτοια κυβέρνηση είναι εφικτή μόνο υπό υπερκομματική, ανεξάρτητη προσωπικότητα, η οποία θα σχηματίσει κυβέρνηση από ικανές προσωπικότητες, προερχόμενες από όλους τους κομματικούς χώρους, και έξω από αυτούς, στη βάση προγράμματος που ο Πρόεδρος θα ετοιμάσει. Κυβερνήσεις Εθνικής Ενότητας δεν μπορούν να σχηματίσουν κομματάρχες, στη βάση προεκλογικών συμμαχιών με άλλους κομματάρχες.
Διαβάστε περισσότερα »

Αναρτήθηκε από ΠΕΝΤΑΛΙΑ στις <abbr title=”2013-03-01T10:45:00-05:00″>10:45 π.μ.</abbr> Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες

Στις 1 Μαρτίου 2013 – 9:17 π.μ., ο χρήστης Berlin-Athen <info@berlin-athen.eu> έγραψε:

Αξιότιμη κυρία Αργυρού,
σαν δημοσιογραφος γνωρίζω – και νομίζω ότι θα το γνωρίζετε κι’ εσείς – ότι οι εκλογές επηρρεάζονται απο τα μεγάλα  ΜΜΕ του εξω- και εσωτερικού, τους λογής λογης μπλογκατζήδες, τους μεροληπτικούς οίκους δημοσκοπήσεων και απο το πολύ χρήμα για διαφήμηση που πέφτει, υπερ του πολιτικού που πρέπει να εκλεγεί.
Ο πολίτης, τον οποιον επικαλείσθε, βρίσκεται στο τελευταίο άκρο αυτής της αλυσσίδας.
Και τα περι αντιδημοκρατικότητας δεν είναι σοβαρά πράγματα, αν κατέβουμε σ’ εκείνο το επίπεδο, ζήτω που καήκαμε.
Φιλικά
Εμμανουήλ Σαρίδης
Am 01.03.2013 15:04, schrieb Fanoulla Argyrou:
Ούτε εγώ με την δική σας συλλογιστική γιατί προσβάλει την απόφαση των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και προκαλεί αντιδημοκρατικά.  Φ.Α.
From: Berlin-Athen [mailto:info@berlin-athen.eu]
Sent: 01 March 2013 13:33
To: Fanoulla Argyrou
Cc: ‘Nicos Chakkas’; ‘Aleyromagiros Dimitris’; ‘Andros Nicolaides’; ‘antilogos’; ‘Chara Aresti Liapi’; ‘Omiros Alexandrou’; “‘\”‘Ανδρέας Τ. Λουκάς’\”‘”; ‘Antonis Maratheftis’; ‘Andreas K. Andreou’; ‘Andreas Theofanides [3469]’; ‘ενωμένοι bloggers’; ‘Blepe-Akou-Praxe’; ‘Sotos’; bwhellenic@yahoo.com; dionisis.d@politis-news.com; ‘Christina Lillitou’; ‘Christos Iacovou’; ‘christakis christofi’; ‘Chrysanthos Papageorgiou’; ‘George Christodoulides’; kateliadi@gmail.com; ‘Christos Theodosiou’; ‘MAKARIOS DROUSIOTIS’; ‘Dinos Toumazos’; ‘DEMETRIOS GLYKIS’; demetrioum@simerini.com; ‘Kleanthis Erotokritou’; ‘Petros Evdokas’; ‘Ιωάννα Ελευθερίου’; elena@pip.com.cy; ‘Elli Andreou’; enosiskypros@yahoo.gr; epikairotites@cytanet.com.cy; ‘Phidias Kontemeniotis’; ‘Kostas Gouliamos’; ‘George Roditis’; georgioucarol@cytanet.com.cy; ‘Kornelios Hadjicostas’; ‘John C Haggipavlou’; ‘Savvas Iacovides’; ‘IOANNIS SHEKERSAVVAS’; ‘Panos Ioannides’; ‘Stelios Ioannou’; ‘Kostas Mavrides’; ‘Rina Katselli’; ‘Transvideo LTD’; LEFANA@shaw.ca; ‘Lakis Zambas’; mavrosl@simerini.com; ‘Mastrappas Savvas’; ‘Kyrenia Municipality’; ‘Mihalis’; ‘Press Office Embassy of Greece’; ‘Kika Olympiou’; ‘pavlos+georgiou’; razis@ucy.ac.cy; ‘Savvas Petrou’; ‘Andreas Samuel’; ‘Savvas Savoulas’; ‘Secretarial Services’; ‘Sophocles Markides’; ‘ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΟΥΣΗΣ’; virginia.elia@cybc.com.cy; ‘Xenis Xenophontos’; ‘Ioannis Papaioannou’; ‘Costas Yennaris’; ‘Yiannos Afrodisis’; yialousa@cytanet.com.cy; ymatsis@cytanet.com.cy; zenios.stavros@ucy.ac.cy; ‘pentalia’
Subject: Re: NXA

Δεν συμφωνώ με την συλλογιστική. Και στην Ελλάδα θέλουν να δοκιμάσουν τον Τσίπρα, μπας και κάνει κάτι. Όταν θα καταστρέψει ότι απόμεινε, θάναι πολύ αργά
Φιλικά
Εμμανουήλ Σαρίδης
Am 01.03.2013 11:40, schrieb Fanoulla Argyrou:
Νομίζω είναι πρέπον και ηθικό να αφήσουμε τη νέα κυβέρνηση να εργαστεί και να την κρίνουμε από τις πράξεις και τα αποτελέσματά τους. Φανούλα Αργυρού Λονδίνο.
http://www.berlin-athen.eu/
Σχόλιο;
Αγαπητή κυρία Φανούλα Αργυρού, δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που αγωνίζεται να μην υποδουλωθεί η Κύπρος, που εγώ την θεωρό Ελλάδα, ανεξάρτητα αν κάποιοι την θέλουν μοιρασμένοι για να κανουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ τους, παίρνει θέσει πολιτική και κυρίως υπέρ ενός κώματος που είναι φασιστικό; Δεν λέω και πριν κόκκινος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ήταν, αλλά εσείς που σας είχα ανεβάσει τα κείμενα σας αρκετές φορές νομίζοντας ότι εχω να κάνω με μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ κάνετε τέτοιο τραγικό λάθος υπέρ μιας κομματικής παράταξης; Για αυτό ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΕ τόσο καιρό για να έρθει ο Μανωλιός που δεν άλλαξε το παντελόνι του αλλιώς; Αγαπητή κυρία μου ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την ΠΡΟΤΡΟΠΗ σας για ένα κομματικό φασιστικό συνονθύλευμα να το δούμε πρώτα και μετά να το κρίνουμε; Δυστυχώς είμαστε λίγοι αυτοί οι πατριώτες που μιλάμε για ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι για παρατάξεις και ΚΟΜΜΑΤΑ. Λειπάμαι ειλικρινά γιατί σας νόμιζα ότι φοράγατε το όνομα πατρίδα-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΚΕΤΟ χωρίς χρώματα, κόμματα και παρατάξεις.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>