«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… άρχισε να ξυπνάει η δικαιοσύνη από τον λήθαργο!!!

Τεχνόπολις: Ανοίγουν το φάκελο υπεξαίρεσης τα ισόβια Παπαγεωργόπουλου
28 Φεβ 2013
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
Εντός Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ξεκινάει από την ανακρίτρια Σιδέρη η διαδικασία της τακτικής ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Ο συγκεκριμένος φάκελος που περιέχει την προανάκριση που διεξήγαγε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων με βάση την οποία ασκήθηκε από το εισαγγελέα ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του τέως προέδρου της Τεχνόπολης και «δεξιού» χεριού του Ν. Κακλαμάνη, Φ. Ιγνατίου,  βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας πάνω από τέσσερις μήνες αλλά δεν έχει ανοίξει λόγω απεργιών των δικαστικών και μεγάλου φόρτου εργασίας.
Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις και στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ανακρίτρια πρόκειται να ξεκινήσει να καλεί τους πρώτους μάρτυρες ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφασίσει:
– Την προφυλάκιση ή τους περιοριστικούς όρους που είναι πιθανόν να τεθούν στους κατηγορούμενους (εκτός από τον κ. Ιγνατίου με την ίδια κατηγορία έχει παραπεμφθεί και  ο πρώην διευθυντής του Τομέα Αξιοποίησης Κυλικείων Δ.Ζ.).
-Την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.
Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες για τους δύο είναι πολύ βαριές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παραπεμφθεί με βάση το Ν. 1608/1950 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος (νόμο, δηλαδή, με βάση τον οποίο καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος και ο στενός συνεργάτης του Μ. Λεμούσιας) ο οποίος επισύρει ποινή ισοβίων.    
 Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η υπεξαίρεση
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη μήνυση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη και του δ.σ. της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε.» ο κ. Ιγνατίου και ο συνεργάτης του «υπεξαίρεσαν ποσό που… είναι οπωσδήποτε μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερο των 150.000 ευρώ».
 Το συνολικό ποσό δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς αλλά τα στοιχεία από τις εισπράξεις των τριών κυλικείων της «Τεχνόπολις» (και κυρίως από το κεντρικό που βρίσκεται στο Γκάζι) την τετραετία 1.1.2007-31.12.2010 που ήταν πρόεδρος ο Φ. Ιγνατίου φτάνουν περίπου στις 600.000 ευρώ, ενώ την τελευταία διετία σε περίοδο οικονομικής κρίσης ήταν 1,234 εκατ. ευρώ, δηλαδή υπερδιπλάσια. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ενώ το 2010 τα έσοδα από κυλικεία  ήταν μόλις 228.000, το 2011 ανήλθαν σε 564.000!
 Το «κόλπο» με τις «πειραγμένες» μηχανές και οι μαύρες σακούλες
Σύμφωνα με τη μήνυση των 90 σελίδων,  το «κόλπο» είχε στηθεί με «πειραγμένες» (ή καθόλου) ταμειακές μηχανές, αποδείξεις που είτε δεν εκδίδονταν είτε εκδίδονταν παράνομα, μεταμεσονύχτιους φραπέδες, εσπρέσο, νερά, αναψυκτικά και ποτά που πωλούνταν εικονικά ακόμη και 80 ευρώ το τεμάχιο ώστε να… συμπληρωθεί ο πολύ χαμηλός επίσημος τζίρος των κυλικείων λόγω ακριβώς της μη έκδοσης αποδείξεων,  μαύρες σακούλες σκουπιδιών, παράνομα κουπόνια, «λαμόγια» και «ανοιχτά συρτάρια.»
http://www.aftodioikisi.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>