«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα…

(όπως, λόγου χάρη λέμε στα σεμινάρια, οι 10 προϋποθέσεις του καλού πωλητή ή οι 8 κανόνες επικοινωνίας με τον πελάτη ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων).

1) Εντάσσουμε τα υποψήφια προς διάλυση κράτη, σε ένα διεθνή οργανισμό” (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση). “Κατασκευάζουμε” ένα “νέο” νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα των υπό διάλυση κρατών.
2) Στη συνέχεια – αφού αυτό το νόμισμα είναι “διεθνές” το… εξάγουμε ΜΑΖΙΚΑ από τα κράτη αυτά (μέσω τραπεζικού συστήματος, off-shore εταιριών κλπ.) .
Έτσι τους δημιουργούμε ένα (τεχνητό) ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
3) Το… ΕΛΛΕΙΜΜΑ δημιουργεί την ανάγκη ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ και
τα κράτη αναγκάζονται να δανειστούν από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πλέον τη δυνατότητα να τυπώσουν τα εθνικά τους νομίσματα.
4) Τους χορηγούμε ευρωδάνεια με τόκους (φυσικά) και
τους δημιουργούμε νέα … ελλείμματα, που τους οδηγούν σε … νέα δάνεια και σε … “ΜΝΗΜΟΝΙΑ” τα οποία τους ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την εθνική ΑΣΥΛΙΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους.
Οι λαοί τους οδηγούνται σε τεράστια μείωση της αγοραστικής τους δύναμης – αφού οι φόροι και οι ΤΙΜΕΣ των αγαθών ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.
Η όποια πολιτική πρόνοιας των κρατών αυτών ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…
Έτσι οι πολίτες-καταναλωτές οδηγούνται σταδιακά στη γενική ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ενίοτε και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ η οποία πλήττει κυρίως την μικροαστική τάξη η οποία αποτελείται συνήθως από το 70% του πληθυσμού τους. Εκατοντάδες έως χιλιάδες πολίτες – παραγωγικής ηλικίας – εγκαταλείπουν τις χώρες τους για να βρούνε “καλύτερη τύχη” σε άλλες χώρες.
5) Στις εγκαταλειμένες χώρες μένουν πλέον οι συνταξιούχοι και οι ελάχιστοι προνομιούχοι (αστοί) που δεν τους αγγίζει η (τεχνητή) οικονομική κρίση… Για τους άλλους ακολουθεί η αύξηση της προσέλευσης σε συσσίτια, σε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, σε αριθμό αστέγων και σε αύξηση του δείκτη αυτοκτονιών.
6) Όταν η κατάσταση τους φτάσει στο…”απροχώρητο” (και εφόσον ΔΕΝ έχει υπάρξει ΕΞΕΓΕΡΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από το λαό – “πειραματόζωο”) εμφανίζουμε τους … επενδυτές – “σωτήρες”. Δηλαδή, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που αναζητούν εξαθλιωμένες χώρες για να στήσουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (industrial areas) και να μετατρέψουν σε πάμφθηνο εργατικό δυναμικό τους ντόπιους.
Αποκτάμε ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ αφού τα προϊόντα που θα παράγουν οι φτηνοί εργάτες θα πωλούνται σε εικοσαπλάσια τιμή στις αναπτυγμένες χώρες…
Αν μας λείπει “μεγάλο ποσοστό” εργατικού δυναμικού για την παραγωγή, χρησιμοποιούμε τους μετανάστες και λαθρομετανάστες που εν τω μεταξύ είχαμε φροντίσει να εισάγουμε σ` αυτές τις υπό εξαθλίωση χώρες, από άλλες τρίτες χώρες… Μπαγκλαντές, Ινδία, Κίνα, Αλβανία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και άλλες, ενώ με αντιρατσιστικά μηνύματα προπαγάνδας συνάπτονται και μεταξύ τους γάμοι, ώστε να τους διαλύσουμε και φυλετικά.
7) Όσο για τους συνεργάτες μας (δοσίλογους) πολιτικούς των χωρών αυτών (οι οποίοι μας βοήθησαν να τις διαλύσουμε), τους στέλνουμε στα … “σαλέ” της Ελβετίας ή σε εξωτικά νησιά του Ειρηνικού, για να ξοδέψουν τα χρήματα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που αποκόμισαν… αφήνοντας στη … θέση τους (δήθεν) “υπεύθυνους” τεχνοκράτες που θα αναλάβουν την – περαιτέρω – “διαχείριση” των προηγούμενων έξη βημάτων που περιγράψαμε,με τα χαράτσια, τους φόρους, τα χρέη και τη διάλυση του κοινωνικού τους ιστού…
Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
(Σημείωση για την πηγή: Ήταν ένα κείμενο του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, διασκευασμένο από τον Λεωνίδα Μπίλλη).
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>