«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προδοτικά φρούτα, σάπια, γεμάτα σκουλήκια φυτρώνουν στην φαιδρά πορτοκαλέα!!!

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ… Η ΛΕΚΤΡΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ LIFO ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΟΤΣΩΝΗ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ… Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ…

ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ!!! 
ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ…!!!
ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ “ΣΤΟΧΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ… ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΖΕΛΙΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ LIFO ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΜΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ – ΑΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ… ΦΡΙΞΤΕ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΩΪ – ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ:
Οταν ήμουν στη δευτέρα λυκείου το 2004, το σχολείο μου μας πήγε μια εκδρομή στο Λονδίνο, από την οποία και προφανώς δεν έλειψε η καθιερωμένη περιήγηση στο Βρετανικό μουσείο. Δεν ήταν και η καλύτερή μου – πολύ πιο ώραια πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε ένα σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit.
ΕΙχε ερθεί και ο Σοφοκλής στην εκδρομή όμως οπότε δεν θυμάμαι να με πείραξε και πολύ. Εως τη στιγμή που μπήκαμε στην αίθουσα με τα μάρμαρα. Δεν ξέρω για έσας, αλλά ως έφηβη μου ήταν αρκετά δυσκολό να ενδιαφερθώ για ένα μάτσο αρχαίες πέτρες. Είχα ήδη περάσει τη μισή ζωή μου συνάμενη από γονείς και δασκάλους στα αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας και την άλλη μισή παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τέλειωνει με την επανάσταση του 1821.
Ηθελά να δώ κάτι διαφορετικό, να μάθω κάτι καινούριο, και είχα και εκνευριστεί πολυ από το θέαμα των ένα, δυό χαζών καθηγητών και συμμαθητών που θρηνούσαν τα Ελγίνεια με μια περίλυπη εκφραση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Πήρα λοιπόν το Σοφοκλή από το χέρι και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια για την αιθουσα με τα Αιγυπτιακά εκθέματα.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν εκείνη την ημέρα με είχαν βάλει να ανοίξω τη γαλανόλευκη μες το μουσείο. Μπορεί και να είχα πεθάνει από την ντροπή μου. Δεν ξέρω όμως και τι να σκεφτώ για τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου που έπεισαν τους μαθητές τους οτί μια τέτοια πράξη αποτελεί κάτι αξιέπαινο και πάνω από όλα λογικό. Δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ακριβώς, αλλά τείνω προς το βλάκες με περικεφαλαία.
Ηλέκτρα Κοτσώνη – www.lifo.gr
22/2/13

http://www.stoxos.gr/2013/02/blog-post_1536.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to Προδοτικά φρούτα, σάπια, γεμάτα σκουλήκια φυτρώνουν στην φαιδρά πορτοκαλέα!!!

  • ΟΙ ΤΑΧΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΑ ΤΡΟΓΛΟΔΥΤΙΣΑ ΜΙΛΑΕΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΥ @ρχ@@@ια. το απολυτο τιποτα δειχνει οτι καταγετε απο γονεις τιποτενιους δυστηχως αυτοι ΡΕ κοιμησμενε ελληνα σε κυβερνανε και τους ταιζεις καλα με το αιμα σου και τη θυσια ολων μαςπεθαμενων και αγεννητων

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>