«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπόγειες διαδρομές και σχέσεις Τσίπρα και Σόρος και όχι μόνο;;;

Σήμερα Η Ελλάδα βρίσκεται στο ποιο επικίνδυνο σημείο της ιστορίας της. Σκόπιμα έφεραν ένα λαό σε ανέχεια διχασμένο για να μην πάρει χαμπάρι τι του ετοιμάζουν ντόπιοι γενίτσαροι με ξένους τραπεζίτες που θέλουν να εφαρμόσουν παγκοσμίως το ελεγχόμενο πλαστικό χρήμα, που σημαίνει δεν έχεις πλαστικό χρήμα δεν έχεις νερό, φαΐ, θέρμανση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
Μερικές οικογένειες στον κόσμο έχουν μαζέψει την οικονομική δύναμη στα χέρια τους που σημαίνει και την πολιτική και την στρατιωτική αφού όλα αυτά είναι αλληλοεξαρτώμενα.
Δεν θα ασχοληθώ με τα γεωπολιτικά παιχνίδια στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά στο στενό γεωπολιτικό  χώρο που μας αφορά την Ελλάδα.  Από το πουθενά μας σερβίρισαν τον Σαμαρά που είχε ορκιστεί ότι δεν θα πήγαινε στην ΝΔ ακόμα και αν του το ζητούσαν!!! Δεν φτάνει μόνο αυτό τον έκαναν και πρωθυπουργό με τι προϋπηρεσία απέναντι στον λαό εκτός από μια προδοσία να βάλει τους αλβανούς στην Ελλάδα! Και όχι μόνο αυτό ποιον διαδέχτηκε, αυτόν που μαζί ετοιμαζόταν στο Χάρβαρντ της Αμερικής!
Όλοι προδότες βάση σχεδίου, περνάνε από την εξουσία πουλάνε ότι προλάβουν και έχουν έτοιμους όταν αρχίσει η φθορά να τους αντικαταστήσουν!
Εδώ έρχεται και κολάι Ο Σόρος, η Αγγελοπούλου, Η Indymedia , Η ελληνοαμερικανική αδελφότητα ΑΧΕΠΑΝΣ.  Τα Σκόπια Η Τουρκία με τον ουρανοκατέβατο άπειρο πολιτικά Τσίπρα!!!
Θέλετε να δείτε την διαδρομή του Τσίπρα με το άλμα από το πουθενά; Υποψήφιος Πρωθυπουργός αφού έχει περάσει και έχει σφουγγαρίσει όλα τα ξένα προδοτικά και εχθρικά σαλόνια κατά της Ελλάδος!
Εδω πλέον παίζουν φανερά πασιέντζα στις πλάτες του ελληνικού λαού όλη η βουλή για να περνά ο χρόνος που χρειάζονται να ξεπουλήσουν την Ελλάδα χωρίς να ανοίξει μύτη! Εδω λοιπόν προωθείτε και ένα κρυφό χαρτί για παν ενδεχόμενο πλασάρεται με μεγάλη μαεστρία και υποσκάπτει τις βάσεις μια πιθανής εξέγερσης, δηλαδή κάνει τον δούρειο ίππο τοποθετώντας μια κρυφή βόμβα για ώρα ανάγκης και δολιοφθορά στον αντι-μνημονιακό αγώνα.  Οι πληροφορίες μου δεν μου επιτρέπουν ακόμα να αναφέρω το όνομά του ή όνομά τους. Όμως και αυτός και αυτοί ήρθαν με περγαμηνές από το πουθενά και δηλώνουν σωτήρες!!! Ας μην κοιμούνται ήσυχοι όμως έχουν οι φύλακες γνώση!!! Δεν θα κάνουμε το λάθος που έκανε ο Γκιόλας που κρατούσε τις πληροφορίες για τον εαυτό του και τον έφαγαν. Εμείς τις διαμοιράζουμε σε άγνωστα και ανυποψίαστα άτομα για το σύστημα, όχι τόσο για την δική μας ασφάλεια αλλά για να προστατέψουμε την πατρίδα μας.  Σύντομα ελπίζω θα έχουμε ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες με στοιχεία και έγραφα που θα αποδεικνύουν τα παραπάνω με ποιο φοβερά ντοκουμέντα για την συμμετοχή και ξένων εχθρικών προς την χώρα κρατών.
Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος βρίσκεται πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.
Το αφιέρωμα στον επιχειρηματία που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου. 
Το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.
«Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>