«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Σώρρα το τραγούδι αυτό το έχετε ακούσει; ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ!!!!!

Λοιπόν ένα ένα, πρώτον η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ υπάρχει για πατριωτικούς λόγους!

Δυο, την απόφαση αυτήν παρακάτω την γνωρίζεις την οποία την έχω όλη αλλά δεν την ανεβάζω επειδή έχει και άλλα ονόματα, άμα θέλεις να στην στείλω;

(Κι΄ άλλο ντοκουμέντο!!! Η Έκθεση Αναίρεσης προς τον Άρειο Πάγο, του Αρτέμη Σώρρα, κατά της απόφασης 1302/2005 Εφετείου Πατρών, που τον είχε καταδικάσει για …πλαστογραφία!!! Η οποία εκκρεμή.)
Αν έχει τελεσιδικήσει και έχετε απαλλαγεί να μου στείλετε την απόφαση να την ανεβάσω.
Τώρα το νομικό ερώτημα, πως ένας που έχει δικαστεί για πλαστογραφία, απαγορεύει και απειλεί νόμιμους πολίτες που ενδιαφέρονται γα την πατρίδα τους;
Πως ένας που καταδικάστηκε για πλαστογραφία κάνει μήνυση κατά της πολιτείας, των βουλευτών κ.α;;;
Εν μέρει καλά κάνεις, τέτοιο κράτος, τέτοια δικαιοσύνη, τέτοιοι και οι σωτήρες!!!
Επειδή γνωρίζω την ελληνική δικαιοσύνη, κρατώ μια επιφύλαξη μέχρι να μου στείλεις την απαλλαγή σου με δικαστικό έγγραφο.
Όσο για την Εθνική και τράπεζα Ελλάδος το γράφω χρόνια ότι είναι το μοναδικό στον κόσμο μαφιόζικο μαγαζί και οι πατριώτες μου δεν το έχουν γκρεμίσει ακόμα.
Και κάτι τελευταίο, μην απειλής,  ένας δικασμένος πλαστογράφος δεν μπορεί να απειλεί, εκτός και έχεις όπως είπα απαλλαγή να μου το στείλεις να αναιρέσω όπου το έχω γράψει την λέξη απατεώνας!!!
Να σε ρωτήσω κάτι;;; Όσο σε κοιτούσα μου μοιάζεις σαν Ρομάς. Όχι ότι έχω πρόβλημα με τους Ρομά, αλλά να ξέρω από που κρατάς!
Εμένα παράδειγμα, ο προπάππους μου ήταν πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη ο ξακουστός Κανέλλος, να μην ξέρουν οι Έλληνες από που κρατά η σκούφια σου σαν μελλοντικός σωτήρας της Ελλάδος:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>