«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  =======   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  =======  20.2.2013  ====

Η ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ   ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση τη ρητή δήλωση του Υπουργού κ. Αντώνη Ρουπακιώτη ότι, συμφωνεί με την εκτέλεση της ιστορικής απόφασης 137/1997  του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, ώστε να αποδοθούν, επιτέλους, οι επιδικασθείσες αποζημιώσεις υπέρ των θυμάτων του Διστόμου.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρωτοπορειακή αυτή  απόφαση του Δικαστηρίου της Λιβαδειάς κατέστη αμετάκλητη, στις 4 Μαϊου 2000, με την υπ’ αριθ. 11/2000 της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου,  προέβλεπε δε την αποζημίωση 258 συγγενών θυμάτων και επιζησάντων του Ολοκαυτώματος του Διστόμου, (10 Ιουνίου 1944). Ωστόσο, έκτοτε, η γερμανική κυβέρνηση, εξακολουθεί να αρνείται να συμμορφωθεί προς την τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση της Λιβαδειάς.
 «Βαθύτατα πιστεύω ότι πρέπει η απόφαση αυτή να εκτελεστεί», δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης λόγια που ουσιαστικά αποτελούν την πιο θετική τοποθέτηση Υπουργού Δικαιοσύνης της Ελληνικής Δημοκρατίας στο ζήτημα αυτό, από την έκδοση της ιστορικής απόφασης του Αρείου Πάγου. Και καθιστά συνολικά υπεύθυνη την κυβέρνηση και  τον Πρωθυπουργό, για να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου αλλά και των άλλων ελληνικών Ολοκαυτωμάτων. Θέτει επίσης ενώπιον των ευθυνών τους, όλους τους βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων και τους υποχρεώνει να πιέσουν για την απόδοση των ηθικά, νομικά και ιστορικά απαράγραπτων υποχρεώσεων της Γερμανίας προς τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα.
 Το Εθνικό Συμβούλιο καλεί τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να  προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης της Λιβαδειάς και την κατάσχεση της περιουσίας του γερμανικού Δημοσίου υπέρ των θυμάτων του Διστόμου. Οφείλει επίσηςαφού προηγουμένως απαιτήσει την επιστροφή των χιλιάδων κλεμμένων αρχαιοτήτων, να απευθύνει άμεσα και σύμφωνα με τη διεθνή διπλωματική πρακτική πρόσκληση στην Κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για την έναρξη διαπραγματεύσεων για το συνολικό ζήτημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, δηλαδή για το κατοχικό δάνειο, τις πολεμικές επανορθώσεις και τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων των ολοκαυτωμάτων.
Η καταβολή των οφειλών προς τη χώρα μας, οι οποίες ούτε παραγράφονται ούτε λησμονούνται, θα είναι η μοναδική απόδειξη της ειλικρινούς και έμπρακτης μεταμέλειας του γερμανικού κράτους για όσα δεινά προκάλεσε στη χώρα μας κι αποτελεί προϋπόθεση για να κλείσει οριστικά η μαύρη βίβλος του ναζισμού.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 www.holocaust.gr info@holocaust.gr
http://papaioannou-giannis.net/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>