«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στον κύριο Γιαλτουρίδη

ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΩΡΕ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,  …..  ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΝΘΥΣΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ!!!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ : ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ!
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΟΜΙΖΩ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΣ !!!
ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ “ΕΠΙΑΣΕΣ” ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ) ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΩΛΗ(Ω)ΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑ!!
ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ;;;  300.000 ;; ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”!
ΑΠΟΡΙΑ:
ΕΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΟ, ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ, … ΘΑ “ΤΗΝ ΒΓΑΛΗΣ” ΚΑΘΑΡΗ;;
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ “ΠΛΑΣΤΑ” ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ … FBI;;;
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ;;;

ΕΑΝ ΕΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ, ΕΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, “ΠΛΑΣΤΑ” ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΨΟΥΣ 100 ΔΙΣ USD ΕΚΑΣΤΟΝ (!!), ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ “ΩΡΑΙΟΣ”, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!
ΕΝΩ ΕΣΥ .. ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝ” (ΔΙΑΦΗΜΙΖΩΝ) ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ  ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ, ….. ΑΛΛΑ … ΤΙΠΟΤΕ!
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;;;;
ΕΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ” (ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ “ΚΟΛΠΟ”!!! ) . ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΣ ΧΑΜΕΝΟΣ!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΣ (ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ E-MAIL ….. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΟΛΓΟΣ =ΣΑΚΚΟΣ ΕΚ ΒΟΪΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΟΝ ΔΕΜΑΤΑ!) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :
ioanna-ioannou@ioannou.cy
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!
ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΣΤ.
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΝΑ  ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙ ΣΟΥ
(ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΤΑΧΥΤΕΡΑ!)
astron@astron.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to Απάντηση στον κύριο Γιαλτουρίδη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>