«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κόμμα νάναι κι ό,τι νάναι; Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Τι έχουμε να χάσουμε;

Nikko,

Γραφεις:

Τα χρήμα που o Αρτέμιος Σώρρας και η E.N.D. προσφέρουμε είναι απλά ένα μέσον.

Ποιά χρήματα βρε Nikko;;;  

 Κόψτε το παραμύθι.  Τα άχρηστα IBOE του καταζητούμενου Wozny;  

Από τότε που πρωτοεμφανιστήκατε στο President τον Σεπτέμβριο ούτε μιά  ερώτηση δεν μας απαντήσατε. Εάν τολμήσουμε και σας ρωτήσουμε οτιδήποτε, η μας αγνοείτε, η μας απειλείτε η μας αποκαλείτε προδότες.  Στις απαντήσεις μούγκα.  Και ο Μάκης να το παίζει pit bull.

Και τώρα να βγαίνει η Χαραλάμπους στα ραδιόφωνα με ψευδώνυμο;  

Έχετε τα κότσια για πραγματικές ερωτήσεις; 

Ότι ώρα θέλετε.  Το τηλεοπτικό κανάλι και το Skype είναι διαθέσιμα.  

-Γιαλτουρίδης
From: NICHOLAS Georgantzas
Sent: Tuesday, February 19, 2013 8:52 AM
To:
Subject: Κόμμα νάναι κι ό,τι νάναι; Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Τι έχουμε να χάσουμε;
Κόμμα νάναι κι ό,τι νάναι; Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Τι έχουμε να χάσουμε;
Ζούμε σε μια κοινωνία υψηλής τεχνολογίας. Η ηλεκτρονική υπερ-εθνική μας οδός έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.
Δεν μπορώ καν να φύγω από το σπίτι μου, χωρίς να μεταφέρω τουλάχιστον τρεις ηλεκτρονικές συσκευές μαζί μου. Αλλά γιατί πρέπει να εξακολουθώ να ζω μέσα σε και γύρω από μία πολιτικά πρωτόγονη κοινωνία;
Σχεδόν κάθε φορά που συζητώ με κάποια ή κάποιον υποστηρικτή της προσπαθείας του Αρτέμη Σώρρα και της E.N.D. να απελευθερώσουμε τον ελληνικό μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σαν την Λερναία Ύδρα αναδύεται η ιδία εφιαλτική ερώτησι: «Γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κόμμα;»!
Εκείνο που ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό είναι το πόσο μεγάλη προδοσία, έναντι του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, η εφιαλτική τούτη ερώτησι αποτελεί. Διότι σημαίνει πως πρέπει να στερήσουμε χρηματικούς πόρους από την εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου επένδυση του Αρτέμη Σώρρα, και να τους επενδύσουμε στην βιωσιμότητα και την διαιώνιση ενός σαθρού πολιτικού συστήματος, που κυριολεκτικά αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Φωνάζει ο Αρτέμης Σώρρας, και μαζί του όλη η E.N.D.: δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε κόμμα και δεν έχουμε χρώμα. Μήπως πρέπει να μάθουμε να λαλούμεν το στα κινέζικα γιά να γίνουμε κατανοητοί από τον ελληνικό μας κόσμο;
Ναι, η δημιουργία ενός νέου κόμματος θα ήταν ίσως μία εφικτή εναλλακτική λύσις, εάν η άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία δεν ήταν ένα από τα πρωτογενή αίτια του αφανισμού του ελληνικού μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έλα όμως που είναι, μαζί με την κακο-δομημένη δημοσία διοίκηση και το δικανικό σύστημα, άμεσα εξαρτημένα και τα δυό τους από την κομματοκρατία, η οποία με όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία.
Γιατί είναι πιά τόσο μεγάλος ο από τον φόβο παρακινούμενος ενθουσιασμός του ελληνικού μας κόσμου γιά τα κόμματα και την κομματοκρατία; Τι θα συμβεί άραγε εάν, γιά μίαν ημέρα μόνον, πάψεις να είσαι μία φανατική ή ένας φανατικός οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδος που τόσο πολύ αγαπάς;
Η αγάπη είναι ένα παροδικό συναίσθημα. Εύκολα γίνεται μίσος.
Εκείνο που πρέπει να ψάξεις να βρεις βαθιά μέσα σου δεν είναι ένα παροδικό συναίσθημα όπως, π.χ., τον από τον φόβο παρακινούμενο ενθουσιασμό σου γιά κάποιο κόμμα, αλλά ένα κοινό μας πάθος όπως, π.χ., τον πολιτικό σου έρωτα γιά την επανόρθωσι της ελληνικής μας πολιτείας. Ο πολιτικός σου έρωτας γιά την επανόρθωσι της ελληνικής μας πολιτείας, ίσως είναι το πιό βασικό συστατικό που απεγνωσμένα και κατεπειγόντως χρειαζόμαστε τώρα, γιά να ξαναγίνουμε μία πραγματικά ελληνική ʽπολιτικήʼ κοινωνία εν ελευθερία.
Τα χρήμα που o Αρτέμιος Σώρρας και η E.N.D. προσφέρουμε είναι απλά ένα μέσον. Δεν είναι ούτε ο σκοπός ούτε το τέλος είναι το χρήμα μέσα στην μεγάλη εικόνα, μέσα στο κατά πολύ μεγαλύτερο σχέδιο της επανορθώσεως της ελληνικής μας πολιτείας.
Πάντα το πρόταγμα γιά τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό ήταν, είναι και θα είναι η καθολικά αθροιστική μας ελευθερία: προσωπική ελευθερία + κοινωνική ελευθερία + πολιτική ελευθερία. Με όλα της τα κόμματα, η άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά δυναστική κομματοκρατία κλέβει μας, παίρνει μακρυά μας και στερεί τον ελληνικό μας κόσμο από όλα αυτά τα τρία επίπεδα της ελευθερίας.
Αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει συλλογικά να εξαναγκάσουμε το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα σε ανακοπή, ώστε συλλογικά να ζήσουμε την ανθρωπινή μας ενδελέχεια, να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Τι έχουμε να χάσουμε πέραν από το παροδικό σου εκείνο συναίσθημα του από τον φόβο παρακινουμένου ενθουσιασμού σου γιά κάποιο κόμμα;
Το κάτι άλλο θα μπορούσε να είναι βέβαια συμβατό με την κοινωνία υψηλής τεχνολογίας, γύρω από και μέσα στην οποία όλες και όλοι μας ζούμε και θέλουμε να ζούμε. Κάλεσέ το συλλογική αυτο-διοίκηση ή αυτο-θέσμιση.
Δεν έχει σημασία ό,τι και να το ονομάσεις. Αρκεί όμως να αναδυθεί μέσα από το ερωτικό σου δαιμόνιο, γιά την επανόρθωσι της ελληνικής μας πολιτείας, ώστε να ξαναγίνουμε μία πραγματικά ελληνική πολιτική κοινωνία εν ελευθερία.
Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί!
Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>