«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Σώρρα έμαθα ότι εσύ και τα σκυλιά σου ψαρεύετε οπαδούς σαν δωδεκαθεϊστές!!!

Μακρυά από τους αρχαίους Έλληνες τους προγόνους μου, θα αγωνιστώ να αποδείξω την αλήθεια τώρα που βλέπω ότι προσπαθείτε να μολύνεται τους προγόνους μου.

Αλήθεια κύριε Σωρρα πότε σε διόρισε ο θεός εκπρόσωπό του επί της γης και πήρες την ρομφαία σου και απειλής μαζί με τους δούλους σου επιστήμονες  αγγέλους, τους αληθινούς πατριώτες;;;
Αλήθεια οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί και να έχεις πέσει θύμα απάτης με τα χρεόγραφα, αν και δεν μου φαίνεσαι τόσο αφελής, ή το ξέρεις και προσπαθείς να τα ξεφορτωθείς σε βάρος του Ελληνικού και Κυπριακού λαού, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει,  γιατί μπορεί την βουλή να την έχουν καταλάβει προδότες και αυτό μάλλον εκμεταλλεύεσαι,  αλλά υπάρχουν ακόμα πατριώτες που αφιερώνουν και την ζωή τους για να την προστατέψουν και γράφουν τις απειλές σας στα α@@@@@α τους! Ή… γνωρίζεις και είσαι στο κόλπο που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να σας τσιμπήσουν!
Εδώ πάει και αυτό το πονηρό,  ότι τα χρεόγραφα θα είναι ενεργά το 2014 τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες όπως ξανά έχω πει!

Δανείζεσαι ημέρες στην φυλακή με ενέχυρο τα χρεόγραφα;;;

Όσο για αυτούς που κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές με εκατοντάδες ακροατές να τους πείτε ότι πρόκειται για ραδιοφωνικούς σταθμούς ιντερνετικούς  της πλάκας και οι μόνοι ακροατές είναι οι συγγενείς τους και μερικοί περίεργοι χειροκροτητές!!!
Ομολογώ ότι είναι όμορφα στημένο το σκηνικό των βίντεο που γίνετε χαμός από το ποιος θα το πρώτο παίξει.
Η κυρία Ιωάννου παύλα Χαραλάμπους λέει στον μόνο που την ακούει κύριο δημοσιογράφο ότι ενεργεί σαν Κύπρια πολίτης για το καλό της Κύπρου, ξέχασε να μας πει ως τι της παραχωρήθηκε από την πολιτεία της Κύπρου τέτοιο δικαίωμα να κάνει και να ζητά έλεγχο επί παντός επιστητού, αφού αυτό το δικαίωμα το έχει ο εκάστοτε εκλεγμένος πρόεδρος της Κύπρου μόνο;;;;
Να σου πω λοιπόν κυρία μου μας ανέφερες ότι λέμε ασυναρτησίες και μπούρδες ζητώντας να μάθουμε την αλήθεια!
Σου λέμε λοιπόν  ότι θα συνεχίσουμε να λέμε και να ρωτάμε σαν Έλληνες πατριώτες που μαχόμαστε να ανατρέψουμε ένα προδοτικό πολιτικό σύστημα,  όχι αντικαθιστώντας το με άλλο χειρότερο και φρικιαστικότερο.
Και λέω φρικιαστικότερο γιατί αν βεβαιωθούν οι πληροφορίες που μου έρχονται, από πίσω κρύβετε κάτι πολύ επικίνδυνο.
Προειδοποιώ τους αρχαιοελληνιστές προσέξτε καλά σας χρησιμοποιούν, μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησαν να βάζετε και δικλίδες ασφαλείας,  όπως έλεγαν οι προγονοί μας, που έλεγαν όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτό είναι ένα απόσπασμα από συνάδελφο το ιστολόγιο…
END – ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ – ΣΩΡΡΑΣ: Δεν απαντούν σε κανένα ερώτημα – RAMNOUSIA
Δεν είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε ψυχίατροι για να γνωρίζουμε τους λόγους που οι κ.κ. Λαμπράκης και Σώρρας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο (αν και κάποιες εξηγήσεις για το πώς απέκτησε την περιουσία του ο κ. Σώρρας, ότι δηλαδή πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση τεχνολογία που του έδωσαν … εξωγήινοι κάπως διαλευκάνει τα πράγματα), έχουμε ωστόσο χρέος να πούμε σε κάποιους αφελείς (τουλάχιστον) συμπατριώτες μας να ξυπνήσουν. Και σε κάποιους συναδέλφους μας που προβάλλουν άκριτα μία κατάσταση που δημιουργεί κλίμα «νερού του Καματερού» αν μη τι άλλο, ας θέσουν τα σωστά ερωτήματα στους «ευεργέτες» και «εθνοσωτήρες» για την γνησιότητα αυτών που παρουσιάζουν ως στοιχεία. Το κυπριακό υπουργείο Οικονομικών που τα είδε τα απέρριψε.
Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να επισημανθεί από τα 50 λεπτά του βίντεο της εκδήλωσης που είχαμε την υπομονή να παρακολουθήσουμε είναι το ύφος του Αρτέμη Σώρρα.
«Κάποιος κάνει το Θεό με ένα laptop και θα του κόψω τα χέρια», είπε σε ένα σημείο.
Σε ένα άλλο, επιτιθέμενος κατά των δημοσιογράφων και bloggers που επικρίνουν την οργάνωσή τους και τον ίδιο, είπε πως «κάποια στιγμή πρέπει να τους επικηρύξω».
Κάποιος πρέπει επειγόντως να τους μαντρώσει αυτούς τους τύπους, γιατί γίνονται επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Ορισμένοι αναγνώστες μου έστειλαν emails που στέλνονται από τους «σωτήρες» σε άτομα που τους αμφισβητούν. Βρίζουν τον κόσμο ως προδότες, τους απειλούν ότι «θα τους κανονίσουν οι πραγματικοί Ελληνες» και τέτοια…
Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη στροφή και δεν αρκεί να γελούμε και να τους κοροϊδεύουμε.
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Κύριε Σώρρα έμαθα ότι εσύ και τα σκυλιά σου ψαρεύετε οπαδούς σαν δωδεκαθεϊστές!!!

  • Agisilaos

    Πατριωτη μου ειναι απλο:τους γραφουμε στ’@@@@@α μας.Ε,κι αν συνεχιζουν,ιδιαιτερα με απειλες και του πρωκτου τα εννιαμερα,υπαρχουν εεεεεενα σωρο αλλοι τροποι για ξεφορτωμα…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>