«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η όχι άδικα καχύποπτη οχιά.

19 Φεβρουαρίου 2013

Η οχιά σχολιάζει τα γεγονότα, πλησιάζει την αδικία  , τρομάζει(;) τα λαμόγια .

1.ΕΙΔΗΣΗ:  Ν. Δένδιας: Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου η Ελλάδα.
Σχόλιο: Η οχιά  γιατί αναρωτιέται ότι το κράτος δικαίου είναι σε άλλους λαούς και για μας είναι ακόμη το ζητούμενο.
2. ΕΙΔΗΣΗ: Φ. Ρέσλερ: Να μη βιαστεί η Ευρωζώνη σχετικά με την οικονομική στήριξη της Κύπρου.
Σχόλιο:  Η οχιά  σκέπτεται με θλίψη πως θα διαλύσουν  και τους αδελφούς Κυπρίους.
3. ΕΙΔΗΣΗ: Φ. Κουβέλης: Θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τις οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο.
Σχόλιο: Η οχιά προτείνει στους πολιτικούς να διαβάσουν για τα «εθνικά εργαστήρια» στην Γαλλία το 1848 που καταγράφονταν
οι άνεργοι ,έπαιρναν 1,5 φράγκο την ημέρα και τους έστελνε όπου είχε δουλειά , ενώ τώρα βράστα.
4. ΕΙΔΗΣΗ: Σκουριές.
Σχόλιο:  Η οχιά έχει αναχωρήσει από εκεί λόγω ακαταλληλότητας του χώρου με υποβάθμιση καταστροφική του περιβάλλοντος.
5.ΕΙΔΗΣΗ: Η άφιξη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.
Σχόλιο: Η οχιά δεν συμμερίζεται το παλιό σύνθημα της δεκαετίας του 1974. Καμία εμπιστοσύνη τους είδαμε και  πάθαμε.
6. ΕΙΔΗΣΗ: Ραφαέλ  Κορέα : Βρισκόμαστε εδώ για να σας υπηρετήσουμε. Τίποτα για μας, τα πάντα για σας.
Σχόλιο: Η οχιά  αναρωτιέται αν, ο για τρίτη φορά πρόεδρος του Εκουαδόρ , πει στους πατριώτες του: έχουμε αφήσει τις δουλειές μας, την ησυχία μας, την οικογένεια μας, για να είμαστε στην πολιτική, όπως είπε ο αρχηγός του Πασοκ σε τηλεοπτική εμφάνιση.
7. ΕΙΔΗΣΗ: Η LAMDA Development κατέβαλε τα 81 εκατ. ευρώ για το IBC ( Διεθνές Κέντρο  Ραδιοτηλεόρασης )  στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ)
Σχόλιο: Η οχιά δεν κατάλαβε δηλαδή ,δηλαδή;
Αυτά για σήμερα είναι αρκετά , άλλωστε και ο Θεός σε επτά χρονικές στιγμές έκανε τον κόσμο.
Η οχιά.
19-2-2013

http://mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>